Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ο δολοφόνος έφτασε από το αντίθετο ρεύμα, κατέθεσε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ

Ο δολοφόνος έφτασε από το αντίθετο ρεύμα, κατέθεσε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ

Ελλάδα | 13/10/2015 - 16:54
Ο δολοφόνος έφτασε από το αντίθετο ρεύμα, κατέθεσε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ
«Είδα τον Παύλο Φύσσα να χτυπιέται με το Ρουπακιά, ο Φύσσας φώναζε με μαχαίρωσαν...».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στην κατάθεσή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, τα όσα έζησε το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Γιώργος Ρώτας, ο οποίος μετά τη στυγερό έγκλημα συνέλλαβε και το δολοφόνο του μουσικού, Γιώργο Ρουπακιά. Νωρίτερα, στο δικαστήριο οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής επανήλθαν στο θέμα της αίθουσας όπου διεξάγεται η δίκη - στις φυλακές Κορυδαλλού - και έστρεψαν τα πυρά τους στην κυβέρνηση, λέγοντας πως η δίκη δεν μεταφέρεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου της Αθήνας, διότι κάποιοι θέλουν να την υποβαθμίσουν.


Ξεκινώντας την κατάθεσή του ο κ. Ρώτας περιέγραψε το πώς άρχισαν όλα: «Λίγο πριν τις 12 το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 50 άτομα με ρόπαλα κατευθύνονται προς την καφετέρια "Κοράλι". Εμείς ήμασταν στο Πέραμα περίπου επτα χιλιόμετρα μακρία. Μετά από 3-4 λεπτά φτάσαμε. Εκεί είδαμε δυο μηχανές με συναδέλφους να κατεβαίνουν. Στην Παύλου Μελλά, είχε πολλά άτομα. Ομάδες - ομάδες είχαν κράνη στα χέρια.Καταλάβαμε ότι ήταν χρυσαυγίτες, μαυροφορεμένοι, ξεχωρίζουν τους έχουμε ξαναδεί».

Στην κατάθεσή του ο κ. Ρώτας ανέφερε πως έξω απο την καφετέρια όπου ο Π. Φύσσας και η παρέα του είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, βρίσκονταν περί τα πέντε άτομα, χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

«Ο συνάδελφός μου από το κέντρο μου είπε ότι κάτι άτομα της Χρυσής Αυγής, είχαν μια διένεξη με άτομα του γνωστού χώρου» συνέχισε ο μάρτυρας αστυνομικός και προσέθεσε: «Βλέπαμε ότι οι άλλοι είχαν έρθει για φασαρία, τα άτομα της Χρυσής Αυγής. Ακουγόντουσαν φωνές μιλάγανε στην καφετέρια. Κοιτάγανε κι εμάς περιέργα. Μας έλεγαν κι εμάς "τι ήρθατε εδώ" και κάτι τέτοια. Μετά άρχισαν να βρίζουν».
 
Στη συνέχεια ο κ. Ρώτας ανέφερε πως από την οδό Π. Μελά ξεκίνησε μια ομάδα 30 ατόμων να τρέχει και να φωνάζει. «Ξεκινάμε και τρέχουμε εγώ και οι συνάδλεφοί μου να σταματήσουμε το τσούρμο, φωνάζαμε: "Σταματήστε, αστυνομία"».
Πρόεδρος: Τι ήταν αυτό που πυροδότησε αυτή τη κίνηση των 30 ατόμων;
Απάντηση: Δεν γνωρίζω
Πρόεδρος: Κατά ποίων στρέφονταν;
Απάντηση: Ποιους ακριβώς κυνηγούσαν δεν είδαμε, ήμασταν ακόμη μακριά
Πρόεδρος: Βλέπετε τα τρία άτομα να κινούνται από Κεφαλληνίας προς Τσαλδάρη. Που καταλήγουν;
Απάντηση: Γίνεται ένα χάος εκεί πέρα. Βλέπω από μακρία μια άλλη ομάδα  3 - 4 ατόμων
Πρόεδρος: Αυτοί ήταν από τους 30...
Απάντηση: Δεν ήταν από αυτούς, ήταν τέσσερις με πέντε
Πρόεδρος: Η εμφάνισή τους πως ήταν;
Απάντηση: Φορούσαν μαύρα μπλουζάκα. Πήγαμε πιο κοντά και είδαμε το Φύσσα με το Ρουπακιά. Είχαν έρθει στα χέρια και χτυπιόντουσαν. Μεταξύ τους πλακωνόντουσαν, χτυπιόντουσαν οι δυο τους. Κάποια στιγμή διαλύονται, εμείς πήγαμε προς τον Φύσσα, ο Ρουπακιάς έτρεχε προς το αυτοκίνητο.
Πρόεδρος: Ήταν τόσο μεγάλη η απόσταση που δεν μπορούσατε να τους χωρίσετε;
Απάντηση: Δεν μπορούσαμε. Εμείς βλέπαμε από μακριά. Και το μαχαίρι δεν γίνονταν να το δούμε από τέτοια απόσταση. Έχουν πια χωρίσει. Πήγε ο συνάδελφος μου προς το Φύσσα. Εγώ είδα το Ρουπακιά να πηγαίνει προς το αυτοκίνητο. Ο Φύσσας φώναζε με μαχαίρωσε. Πρόλαβα το Ρουπακιά, άνοιξα την πόρτα και του είπα να κατέβει, άρχισα να του κάνω σωματικό έλεγχο. Είδαμε και το μαχαίρι, πεταμένο κάτω. Ο δολοφόνος βγήκε ανάποδα από το αντίθετο ρεύμα.
Πρόεδρος: Φοβήθηκατε;
Απάντηση: Σε κάθε περιστατικό που πάω και φοβάμαι και προστατεύομαι
Πρόεδρος: Πού βρέθηκε το μαχαίρι;  
Απάντηση: Πεταμένο κάτω στη μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου
Πρόεδρος: Δώσατε δυο καταθέσεις, σας έδειξαν φωτογραφίες, αναγνωρίσατε κάποιον;
Απάντηση: Όχι, δεν μου έδειξαν φωτογραφίες. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον από εκείνο το βράδυ.
Πρόεδρος: Από τους κατηγορούμενους που είναι εδώ σήμερα μπορείτε να αναγνωρίσετε κάποιον;
Απάντηση: Όχι
Προεδρος: Πού υπηρετείτε;
Απάντηση: Στη ΔΙΑΣ Πειραιά
Πρόεδρος: Σχετικά με την κατηγορία ξέρετε κάτι; Δηλαδή πως δρούσε η Χρυσή Αυγή;
Απάντηση: Όχι
Πρόπεδρος: Για την τοπική της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια που ανήκει στον Πειραιά ξέρετε κάτι ιδιαίτερο;
Απάντηση: Όχι
Πρόεδρος: Είναι συχνό φαινόμενο να φορούν μαύρα ρούχα και να κάνουν αυτές τις συγκεντρώσεις;
Απ: Απ' ότι έχω δει σε βίνετο στα ΜΜΕ, ναι


«Αναζητούσαμε μάρτυρες αλλά δεν βρίσκαμε»

Μιλώντας και πάλι για τις στιγμές λίγο πριν και μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, ο μάρτυρας ανέφερε πως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του αναζητούσαν μάρτυρες αλλά κανείς δεν τους ανέφερε ότι έχει δει το περαστικό. «Όλοι μας έλεγαν ότι τότε πήγαν», είπε χαρακτηριστικά.
Εισαγγελέας: Την ώρα που έγινε η δολοφονία είπατε ότι δεν υπήρχαν φίλοι γύρω από τον Φύσσα;
Απάντηση: Όχι δεν υπήρχαν, την ώρα που τον μαχαίρωσαν είχε έρθει η κοπέλα του.
Εισαγγελέας: Κρατούσαν όλοι ρόπαλα και μαδέρια;
Απάντηση: Όχι όλοι
Αναπληρωτής εισαγγελέας: Στο σημείο που έγινε η δολοφονία τι είδατε;
Απάντηση: Στο σημείο έχουν μείνει δυο, ο Ρουπακιάς και ο Φύσσας. Κάποια άτομα τρέχανε. Μάλλον ήταν από την άλλη πλευρά γιατί αν ήταν οι φίλοι του Φύσσα, για ποιο λόγο να φύγουν....
Αναπληρωτής εισαγγελέας: Αυτοί που είχαν πάει εκεί μαζί με το Ρουπακιά μπορούσαν να τον αποτρέψουν να μη δολοφονήσει;
Απάντηση: Αν το γνωρίζανε ότι είχε πάει να σκοτώσει, ναι θα μπορούσαν να τον αποτρέψουν.


«Αναξιόπιστος»

Λίγο πριν την έναρξη της κατάθεσης του κ. Ρώτα ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στην προηγούμενη κατάθεση του μάρτυρα Παύλου Σεϊρλή και επισήμανε πως τόσο ο  Παύλος Φύσσας όσο και η παρέα του είχε προσωπικά με τους κατηγορούμενους.  «Το γεγονός ότι οι μάρτυρες δέχονται απειλές και επιθέσεις δίνει μεγαλύτερη απαξία στην οργανωμένη επίθεση σε βάρος του Π. Φύσσα και αυτό πρέπει να συνεκτιμηθεί απο το δικαστήριο», ανέφερε ο συνήγορος.

Λαμβάνοντας το λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, επιχείρησαν να πλήξουν την αξιοπιστία του κ. Σεϊρλή φίλου του Π. Φύσσα, χαρακτηρίζοντας τον αναξιόπιστο και υποστηρίζοντας πως έπεσε σε κενά και αντιφάσεις.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του συνηγόρου του  Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος μίλησε για πλήρη αναξιοπιστία του μάρτυρα, λέγοντας πως ο μάρτυρας από «κανένα στοιχείο δεν συνδέει τον γγ της Χρυσλής Αυγής με την υπόθεση. Ξεκάθαρος σκοπός του μάρτυρας είναι να ενοχοποιήσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο» είπε ο συνήγορος.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού ο οποίος υπογράμμισε ότι «ο μάρτυρας εικάζει οτι δόθηκαν εντολές αλλά δεν έχει κανένα στοιχείο. Κατέθεσε μόνο κρίσεις. Άρα δεν αποδεικνύεται κάτι και δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί  κανένα αδίκημα».

Ακόμη, οι συνήγοροι υπεράσπισης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν άρση απορρήτου του τηλεφώνου του μάρτυρα ενώ ζήτησαν και κατ' αντιπαράσταση εξέταση με μάρτυρα υπεράσπισης ο οποίος αρχικά ήταν κατηγορούμενος. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο αίτημα η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να γίνει δεκτό.

Πράγματι, το δικαστήριο αποφάσισε να ακολουθήσουν τη διαδικασία αναγνώρισης και μια ξανθιά γυναίκα, η Κωνσταντίνα Βαξεβανάκη, μπήκε στη δικαστική αίθουσα. Ο μάρτυρας την κοίταξε και είπε πως το μοιραίο βράδυ η συγκεκριμένη γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου του Ρουπακιά. Πρόκειται για την σύζυγο του κατηγορούμενου Ι. Άγγου η οποία έχει απαλλαγεί από κάθε κατηγορία.  


Πολιτική Αγωγή: Υποβαθμίζουν τη δίκη

Νωρίτερα, συνήγοροι της πολιτικής αγωγής έθεσαν εκ νέου στο δικαστήριο το ζήτημα της αίθουσας όπου συνεδριάζει τώρα το δικαστήριο - σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον Κορυδαλλό - για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σε γραπτή δήλωση που διάβασε ο κ. Παπαδάκης στο ακροατήριο, οι συνήγοροι αναφέρουν: «Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη ματαίωση της μεταφοράς της (σ.σ. δίκης) από τον Κορυδαλλό στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών, ενώ μάλιστα είχαν ολοκληρωθεί τα απαιτούμενα έργα λειτουργικού της διαχωρισμού από το υπόλοιπο κτίριο του Εφετείου, χωριστής εισόδου και διαρρύθμισης του εσωτερικού της. Αντί όμως να μεταφερθεί  εκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως επανειλημμένα ζητήθηκε από την πολιτική αγωγή, από εκατοντάδες κοινωνικούς φορείς, σύσσωμη την τοπική κοινωνία του Κορυδαλλού αλλά και από την ίδια την πρόεδρο του δικαστηρίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης με την υπ.αριθμ. 73774/7/10/2015 απόφαση του (ΦΕΚ 2160/7/10/2015 ) όρισε την αίθουσα αυτή ως τόπο διεξαγωγής μιας δίκης για εμπορία ναρκωτικών και απέκλεισε τη μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για απροσχημάτιστη αυθαιρεσία και εμπαιγμό όλων των παραπάνω που δείχνει ότι η κυβέρνηση επιθυμεί σταθερά την υποβάθμιση, την περιθωριοποίηση της δίκης, την απεμπόλιση της ανάγκης ασφαλούς διεξαγωγής και απρόσκοπτης δημοσιότητας και την περιφρόνηση ακόμα και του ίδιου δικαστηρίου. Η απαίτηση άμεσης μεταφοράς της δίκης από τον Κορυδαλλό στον φυσικό της χώρο, την αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετειου Αθηνων , παραμένει ανυποχώρητη και ζητάμε από όλους τους εμπλεκόμενους την έμπρακτη υλοποίηση της».


protothema.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.