Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Μια Αυγουστιάτικη μουσική βραδιά στο Γυμνάσιο Τυμπακίου (pics)

Μια Αυγουστιάτικη μουσική βραδιά στο Γυμνάσιο Τυμπακίου (pics)

Εκδηλώσεις | 21/08/2013 - 14:15
Μια Αυγουστιάτικη μουσική βραδιά στο Γυμνάσιο Τυμπακίου (pics)
Μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη τραγούδια κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην αυλή του Γυμνασίου Τυμπακίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού διοργάνωσε μια βραδιά μουσικής με συνοδεία σαράντα πέντε μουσικών. Τα τραγούδια ερμήνευσαν  επί σκηνής τρεις σπουδαίοι τραγουδιστές ο Γιώργος Μανωλιούδης, ο Γιάννης Κασσωτάκης και η Σίλια Καραγιάννη οι οποίοι συναντήθηκαν με το σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης και προσέφεραν στο κοινό που γέμισε το χώρο της εκδήλωσης μία ξεχωριστή βραδιά σε ένα πρόγραμμα που διήρκησε περίπου τρείς ώρες γεμάτο μουσική και πολλά τραγούδια.


Παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Δήμαρχος Φαιστού κ. Πετρακογιώργη Aνυφαντάκη, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Δουλγεράκης ,Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, καθώς και μέλη της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Κατά το τέλος της συναυλίας η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια  στο Πρόεδρο κ. Δ. Χαλκιαδάκη κα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου για την άψογη διοργάνωση καθώς και στον συντοπίτη  μουσικοσυνθέτη  με τις τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό του, Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, που διεύθυνε με επιτυχία τη συναυλία κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες που προβάλουν το πολιτισμό και την κουλτούρα της περιοχής είναι άξιες επαίνων και οφείλουν να έχουν την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Από την πλευρά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε και παρακολούθησε την εκδήλωση, ανανέωσε το ραντεβού, μένοντας πιστός στη διοργάνωση  εκδηλώσεων για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου και ώρα 9.30 μμ στην παραλία του Κόκκινου Πύργου. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από πολλά χρόνια, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου για να ενεργοποιήσει τις εκδηλώσεις και  στον Κόκκινο Πύργο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου. Τα μέλη του συλλόγου  σας περιμένουν όλους για μια αξέχαστη βραδιά!


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εκδηλώσεις

Ποιες χώρες έχουν απαγορεύσει την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου;

Είναι γνωστό ότι η 14η Φεβρουαρίου είναι η Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, η οποία έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια ως η «ημέρα των ερωτευμένων».

Στόχος να αναμπελωθούν 50.000 στρέμματα στην Κρήτη!

Η αναμπέλωση 50.000 στρεμμάτων στην Κρήτη, είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος για την Ομάδα Αμπελουργών του νησιού, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό τη στήριξη του επαγγέλματος.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.