Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Μετανιωμένος ο δράστης του στυγερού εγκλήματος

Μετανιωμένος ο δράστης του στυγερού εγκλήματος

Ηράκλειο | 11/10/2018 - 10:53
Μετανιωμένος ο δράστης του στυγερού εγκλήματος
Στις 11 το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα

Μετανιωμένος για το στυγερό έγκλημα εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 60χρονος δράστης.

Με σκυμμένο το κεφάλι καθ όλη την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας ισχυριζόταν ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από την αποτρόπαια πράξη του. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το πως και πόσες μαχαιριές έδωσε στην άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα» έλεγε συνεχώς στους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τόσο εκείνη όσο και τα ανίψια του τα υπεραγαπούσε και ήταν η οικογένεια του
Κατά την κατάθεση του σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έβαλε τα κλάματα .

Ο ίδιος μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε ζητήσει δικηγόρο.
Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα

Στις 11.00 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη,  που χθες το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου πρώην κουνιάδου της

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη Μαρίνα ήταν παντρεμένη δύο φορές και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο από κάθε γάμο.
Χαμογελαστή, πάντα πρόσχαρη και με έναν καλό λόγο για όλους ήταν η 53χρονη Μαρίνα,όπως την περιγράφουν συγγενείς και φίλοι.

Μάλιστα, η μία της κόρη είχε στεφθεί Ms Greece στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International στην Ατλάντα το καλοκαίρι του 2017.

Το… μοιραίο πρωινό

Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρεί η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου.

Εκεί την περίμενε ο 60χρονος πρώην κουνιάδος της – αδερφός του πρώτου συζύγου της. Εκείνος μόλις την είδε την πλησίασε κι άρχισε να επιτίθεται φραστικά εναντίον της.

Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τον 60χρονο να βγάζει ένα μαχαίρι και να της καταφέρνει δεκάδες μαχαιριές – οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 περίπου στο σύνολο – στην κοιλιά και στον λαιμό μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.

Στη συνέχεια την άφησε αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τι όπλισε το… χέρι του 60χρονου

Στο μεταξύ σοκάρουν τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την αφορμή που ώθησε τον κατ’ ομολογία δράστη στην πράξη του.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έμενε με την ανιψιά τους, κόρη της 53χρονης Μαρίνας και του πρώτου συζύγου της.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως η ανιψιά του δεν άντεχε τα προβλήματα που δημιουργούσε με τους καυγάδες να ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ η ανιψιά του, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από καυγά.

Εκείνος φαίνεται πως οργίστηκε και πιθανότατα θεωρώντας υπεύθυνη τη μητέρα της για την απόφασή της αυτή, έστησε καρτέρι στην πρώην νύφη του, την οποία κατέσφαξε με ιδιαίτερο μίσος.

Η συνάντηση με τον αδερφό του λίγες ώρες πριν την δολοφονία

Λίγες ώρες πριν δολοφονήσει την 53χρονη Μαρίνα ο 60χρονος συναντήθηκε με τον αδερφό του και πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας.
Ο ίδιος είχε να συναντήσει ή να συνομιλήσει με τον αδερφό του εδώ και δύο χρόνια όπως δήλωσε στο cretapost, ωστόσο χθες το βράδυ την ώρα που βρισκόταν στο πατρικό τους σπίτι τον βλέπει να μπαίνει μέσα.

«Βρισκόμουν στο πατρικό μου σπίτι για να ταΐσω κάποια ζώα που έχω εκεί. Γύρω στις 8 το βράδυ ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο αδερφός μου ο οποίος κρατούσε τσάντες που είχαν μέσα τα ρούχα του. Δεν το περίμενα και τον ρώτησα τι έγινε, καθώς εγώ γνώριζα πως έμενε με την κόρη μου τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια. Μου απάντησε ότι μάλωσε μαζί της και τον έδιωξε από το σπίτι. Ο λόγος που μάλωσαν, σύμφωνα με τα όσα μου είπε, ήταν πως δεν καθάριζε το σπίτι. Είχαν κάνει μία συμφωνία για όσο καιρό έμενε σπίτι της κόρης μου να καθαρίζει και να βοηθάει επειδή εκείνη δούλευε. Επειδή, όπως μου είπε, δεν καθάριζε η κόρη μου τσατίστηκε και ξεκίνησε ο καυγάς», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο αδερφός του δράστη και πρώην σύζυγος του θύματος ενώ παράλληλα τόνισε πως και η 53χρονη Μαρίνα είχε πρόβλημα μαζί του.

«Ο αδερφός μου πήγαινε συχνά στο μαγαζί της κόρης μου για να πίνει καφέ. Σύμφωνα με τα όσα μου είπε, η Μαρίνα είχε πρόβλημα που πήγαινε εκεί. Της ήταν βάρος και δεν τον ήθελε», ανέφερε ο αδερφός του δράστη.

«Δεν ήταν καθόλου θυμωμένος»

Απόλυτα ήρεμος εμφανίστηκε μπροστά στον αδερφό του ο 60χρονος δράστης λίγες ώρες πριν την δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας.

«Δεν ήταν καθόλου θυμωμένος και δεν μου έδειξε καμία απολύτως ένδειξη για τα όσα διαδραματίστηκαν το επόμενο πρωί. Απλά μου εξιστόρησε τα γεγονότα και μου είπε ότι τον διώξανε. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα έμενε στο πατρικό μας κι έφυγε για να πάει κάτι να φάει», ανέφερε σχετικά ο αδερφός του δράστη και πρώην σύζυγος του θύματος ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι και ο ίδιος έφυγε κι επέστρεψε στο σπίτι της φίλης του όπου έμενε.

Πώς έμαθε για το έγκλημα

Το πρωί ο αδερφός του δράστη έμαθε για τα όσα συνέβησαν στην καφετέρια ενώ αρχικά νόμιζε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας.

«Σήμερα το πρωί ένας φίλος με παίρνει και μου λέει ότι σκότωσαν μία γυναίκα στην καφετέρια της κόρης μου. Αμέσως σκέφτηκα ότι κάποιος ληστής σκότωσε την κόρη μου. Στη συνέχεια με πήρε μία γειτόνισσα και μου είπε τι ακριβώς είχε συμβεί. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Έπαιρνα τηλέφωνο τα παιδιά μου αλλά δεν το σήκωναν», επεσήμανε σχετικά ο αδερφός του δράστη τονίζοντας πως δεν είχε επαφή με κανένα μέλος της οικογένειάς του καθώς είχε μπλεξίματα με την αστυνομία και δεν ήθελαν τα παιδιά του και η πρώην σύζυγός του καμία σχέση μαζί του.

Το προφίλ του 60χρονου όπως το περιγράφει ο αδερφός του

Ως έναν άνθρωπο που δεν είχε μπλεξίματα με το νόμο ούτε εξαρτήσεις με το αλκοόλ περιγράφει τον 60χρονο δράστη ο αδερφός του.

«Ο αδερφός μου ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος. Αυτά που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν. Δεν είχε μπλεξίματα με το νόμο ούτε είχε εξάρτηση με το αλκοόλ. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και αισθανόταν μειονεκτικά μπροστά στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έμενε με την κόρη μου και τους βοηθούσε. Έπαιρνε κάποια χρήματα από την Πρόνοια εξαιτίας της αναπηρίας του. Την κόρη μου αλλά και τα παιδιά της τα λάτρευε», επεσήμανε ο αδερφός του δράστη ενώ παράλληλα τόνισε πως είχε εξάρτηση με χάπια.

«Εξαιτίας του προβλήματος που είχε το είχε… ρίξει στα φάρμακα. Δεν είχε κάποια ψυχιατρική ή ψυχολογική παρακολούθηση. Είχε όμως κάποια εξάρτηση από τα φάρμακα ωστόσο δεν πλήγωνε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του. Δεν ήταν βίαιος. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα», ανέφερε σχετικά ο αδερφός του 60χρονου

Τι αναφέρει για την 53χρονη

Ως έναν πολύ καλό άνθρωπο που φρόντιζε την οικογένειά της χαρακτήρισε ο αδερφός του δράστη και πρώην σύζυγος του θύματος την 53χρονη Μαρία.

«Η Μαρίνα ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν ήσυχη γυναίκα και φρόντιζε πολύ τα παιδιά της. Εμείς χωρίσαμε πριν από 25 χρόνια περίπου επειδή είχα μπλεξίματα με το νόμο. Είχα κάνει κάποιες ένοπλες ληστείες για να φροντίσω την οικογένειά μου με την αστυνομία να με συλλαμβάνει. Βρισκόμουν για πολλά χρόνια στην φυλακή. Η Μαρίνα δεν άντεξε το γεγονός ότι μπήκα στην φυλακή και χωρίσαμε αξιοπρεπώς και πολιτισμένα. Εδώ και 10 χρόνια που έχω αποφυλακιστεί δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου. Πήγαινα όμως συχνά από την καφετέρια για να βλέπω ότι είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε σχετικά ο πρώην σύζυγος της 53χρονης.

cretapost.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.