Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Μαίνεται ο πόλεμος Αλιφιεράκη με Μελισσειδη- Οι νεες ανακοινώσεις, η δήλωση Σφυρή και ολες οι εξελίξεις!

Μαίνεται ο πόλεμος Αλιφιεράκη με Μελισσειδη- Οι νεες ανακοινώσεις, η δήλωση Σφυρή και ολες οι εξελίξεις!

Ηράκλειο | 15/12/2017 - 16:32
Μαίνεται ο πόλεμος Αλιφιεράκη με Μελισσειδη- Οι νεες ανακοινώσεις, η δήλωση Σφυρή και ολες οι εξελίξεις!
Μαίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των Αλιφιεράκη και Μελισσείδη, λίγα 24ωρα μετά την εκλογική μάχη και την αναδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Αλιφιεράκης, έστειλε νεα ανακοινωση, για να απαντήσει ο κ. Μελισσείδης.

Η ανακοινωση Αλιφιεράκη

«Η Αλήθεια είναι Δύναμη». Είναι η δύναμή μας. Με αυτή τη φράση ξεκινήσαμε την προεκλογική περίοδο έχοντας στο μυαλό μας πως η αλήθεια δεν θα είναι το αποκλειστικό και μεγάλο εφόδιο της δικής μας παράταξης. Τα γεγονότα, όμως, από το βράδυ των εκλογών, μας διέψευσαν απόλυτα.

Διαψευστήκαμε γιατί δεν περιμέναμε ότι η απάντηση στη δική μας συναινετική πρόταση, για διαπαραταξιακό προεδρείο,  πρόταση που κατέθεσα προσωπικά στον κ. Μελισσείδη, (τον οποίο συνάντησα πρώτο πριν τους άλλους δύο επικεφαλής των παρατάξεων), ήταν ότι η δεύτερη παράταξη όχι μόνο δεν είχε σκοπό να σεβαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά ήταν έτοιμη και να το ανατρέψει. Η πρόταση του κ. Μελισσείδη ήταν «η εκλογή του ιδίου ως Προέδρου του Δ.Σ. και τα τέσσερα χρόνια και η δική μας παράταξη (πλειοψηφούσα) να «πάρει» κάποιες θέσεις στη διοικούσα επιτροπή». Μια πρόταση πολιτικά ανήθικη, εκλογικά ανεκδιήγητη, κοινωνικά αβάσιμη και προφανώς προκλητική.

Τα γεγονότα έδωσαν τις απαντήσεις σε όλους μας. Πίσω από την πολιτική αυτονομία του κ. Μελισσείδη τελικά κρυβόταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που διοργανώθηκαν ολόκληρες κομματικές φιέστες για να «γιορτάσουν τη δεύτερη θέση» του αγαπητού Μηνά. Δεν καταλαβαίνουμε επομένως γιατί τόση αγανάκτηση και πικρία από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Τελικά γιορτάζουν το αποτέλεσμα που τους έφερε δεύτερους ή είναι δυσαρεστημένοι;

Δυστυχώς, αυτές τις μέρες ο κ. Μελισσείδης πιστός μαθητής του Βοναπαρτισμού επέλεξε το δρόμο της υπερβολής, της υστεροβουλίας, της υπεροψίας και του κομματικού βολονταρισμού. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν υποχώρησε, δεν ανακάλεσε τις πρωτάκουστες και πολιτικά πρωτόγνωρες θέσεις του και βέβαια δεν παραδέχθηκε ποτέ τα λάθη του, μεταφέροντας συνεχώς ανυπόστατα πράγματα και γεγονότα που ποτέ δε συνέβησαν.

«Μια αστραπή η ζωή μας, μα προλαβαίνουμε», όπως έλεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης. Προλαβαίνουμε τώρα πριν κλείσουν τα φώτα μιας εκλογικής διαδικασίας να πούμε ότι ο κ. Μελισσείδης επί σειρά ετών ήταν Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, με εκατοντάδες αποφάσεις να φέρουν την υπογραφή του. Να ενημερώσουμε τον επιμελητηριακό κόσμο ότι ουδέποτε τα χρόνια αυτά διαχώρισε τη θέση του από τις προτάσεις της παράταξής μας. Ότι ουδέποτε έφερε προς ψήφιση έστω και μια πρόταση που να μη γίνει δεκτή. Μετά από αυτήν  την πορεία αποφάσισε έτσι απλά, ανεξήγητα και βεβιασμένα να διαχωρίσει «για προσωπικούς λόγους» τη θέση του, μόλις πριν λίγους μήνες. Αμέσως μετά με τη στήριξη του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, χρίστηκε ως ο εκλεκτός της Ν.Δ. για την διεκδίκηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, άλλοτε κρυπτόμενος και άλλοτε προφασιζόμενος άλλες υποχρεώσεις, προσπάθησε να δοξασθεί.

Από την ώρα έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων παρέδωσε τα δανεικά ηνία της παράταξής του, σε άλλους, πιο ειδικούς, πιο έμπειρους.

Εμείς από την Τρίτη 5 του Δεκέμβρη με ανακοίνωση δηλώσαμε : «Το αποτέλεσμα μας γεμίζει ευθύνες, αλλά μας δίνει την εντολή να πάμε τα πράγματα μπροστά… Πρώτος μας στόχος είναι μέσα από το σεβασμό στο εκλογικό αποτέλεσμα να υπηρετήσουμε εμπράκτως την ενότητα, μέσα από μια συναινετική πρόταση συγκρότησης της Διοικούσας Επιτροπής».

Τις επόμενες μέρες, τηρώντας κατά γράμμα τις θεσμικές μας υποχρεώσεις, αφού ο κ, Μελισσείδης είχε απορρίψει την πρότασή μας, ύστερα από μια σειρά συζητήσεων και διαβουλεύσεων καταλήξαμε στη συγκρότηση του Δ.Σ. με τις παρατάξεις του κ. Σφυρή και του κ. Φασουλάκη. Συμφωνήσαμε και εκδώσαμε κοινή δήλωση, σύμφωνα με την οποία διευθετούνται όλα τα διαδικαστικά ζητήματα της συγκρότησης του νέου Δ.Σ.

Ανοικτά, καθαρά, ύστερα από πολύωρες συζητήσεις, με απόφαση και της δικής μας παράταξης, ολοκληρώσαμε το διοικητικό σχήμα του Επιμελητηρίου.

Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που μας επέβαλε το καθήκον μας. Τηρήσαμε στο ακέραιο την εντολή που μας έδωσαν τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου. Προχωρήσαμε σε συνεργασίες, επιδιώξαμε συναινέσεις, ρίξαμε γέφυρες. Ενώσαμε και ενώνουμε. Αφήσαμε  το διχασμό, σε αυτούς που ξέρουν να τον μεταχειρίζονται.

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και των λεγομένων μου, θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον επιχειρηματικό κόσμο ότι η δεύτερη παράταξη (σε εκλογικά ποσοστά) θα συμμετέχει στη νέα διοικούσα επιτροπή σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, από τη θέση του Αντιπροέδρου, θέση που ανέλαβε ο κ. Μελισσείδης. Κανένας, επομένως, αποκλεισμός, καμία αδικία.

Η σκληρή και άτεγκτη στάση του κ. Μελισσείδη ήταν εκείνη που δεν μας οδήγησε σε ένα ακόμα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας. Μια συνεργασία που επιδίωξαν υποκριτικά την ύστατη στιγμή, όταν κατάλαβαν ότι η συμφωνία των τριών παρατάξεων ήταν δεσμευτική για όλους μας.

Τούτες τις ώρες σκέφτηκα ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν για τη δική μας παράταξη η νομική πρόβλεψη για δεύτερο επαναληπτικό γύρο εκλογών ανάμεσα στις δύο πρώτες παρατάξεις. Εκεί ο επιμελητηριακός κόσμος θα μας έδινε ακόμα πιο ισχυρή εντολή. Θα μας έδινε τη δύναμη να πάμε μπροστά ακόμα πιο γρήγορα. Γιατί εμείς δεν βγάλαμε τις μάσκες πριν καλά-καλά κλείσουν οι κάλπες. Κανένα κόμμα δεν έστησε για εμάς χορούς και πανηγύρια, όπως η ΝΔ για τον αγαπητό Μηνά.

Από σήμερα και πέρα προσωπικά δεσμεύομαι να μην απαντήσω ξανά σε οποιαδήποτε πρόκληση, όχι από αδυναμία, αλλά επειδή τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου είναι πολλά και απαιτούν δουλειά και στοχοπροσήλωση. Και τη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν είχα σκοπό να τη δημοσιοποιήσω. Όφειλα όμως μιαν απάντηση στον κ. Μελισσείδη.

Μια υπενθύμιση πως «Οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ' αυτόν τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους». (Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, 1856-1950, Ιρλανδός συγγραφέας, Νόμπελ 1925).

Μετά τη σκληρή ανακοίνωση του Μανώλη Αλιφιεράκη ηρθε η απάντηση του κ. Μηνά Μελισσείδη:

"Πίσω από ανυπόστατα ψευδή και δηλώσεις , δεν μπορούν να κρυφτούν οι σκοπιμότητες και οι ανίερες συμφωνίες .Ο κ. Αλιφιεράκης με τη χυδαία απάντηση του ξεχνάει την ιστορία που έχει ο καθένας μας στον επιμελητηριακό θεσμό.

Η θητεία του Επιμελητηρίου δεν είναι ούτε καρπούζι να ούτε πεπόνι για να μοιραστεί.

Κανένας πρόεδρος ούτε ο κ. Αλιφιεράκης, δεν έχει το δικαίωμα να προαποφασίζει , για την βούληση των 31 συμβούλων, όταν ο εκάστοτε πρόεδρος αποχωρεί (συμφωνία Αλιφιεράκη- Σφυρή).

Το Επιμελητήριο όπως έλεγα και προεκλογικά, δεν μπορεί να αποτελεί σκαλοπάτι, για τις πολίτικές φιλοδοξίες του κ. Αλιφιεράκη.

Πιστός οπαδός της προπαγάνδας και του αυταρχισμού, προσπαθεί να αλλοιώσει δηλώσεις και γεγονότα πριν καλά-  καλά αναλάβει την προεδρία του Επιμελητήριου.

Και όπως ανέφερα ο κ. Αλιφιεράκης θα ΄έχει μια ουσιαστική και σκληρή αντιπολίτευση και εμείς θα απαντάμε σε οποιαδήποτε πρόκληση του κ. Αλιφιεράκη για να ξέρει ο επιχειρηματικός κόσμος τι συμβαίνει στον Επιμελητηριακό θεσμό που τον εκπροσωπεί

Καλή συνέχεια…."

Μανώλης Σφυρής: Κύριο μέλημά μου είναι η προσφορά στην ανάπτυξη του τόπου

Δήλωση του νέου Γραμματέα της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» κ. Μανώλη Σφυρή:

«Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου προέδρου του Επιμελητηρίου και νέας Διοικητικής Επιτροπής, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους 353 επιχειρηματίες που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στην παράταξη «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» καθώς και τους 31 υποψηφίους. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου, σε όλο αυτόν τον αγώνα

Όπως επανειλημμένως είπα, τόσο πριν τις εκλογές, όσο και μετά, η περίοδος που διανύουμε έδωσε από μόνη της τέλος στις πανίσχυρες αυτοδυναμίες. Οι εποχές ζητούν συνεργασίες, κάτι που έδειξε και η κάλπη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Η συμφωνία μου με τους κ.κ. Αλιφιεράκη και Φασουλάκη έγινε με γνώμονα το συμφέρον των μελών του Επιμελητηρίου και του θεσμού. Τόσο από τη θέση του Γραμματέα της Διοικητικής Επιτροπής την πρώτη διετία, όσο και από τη θέση του Προέδρου τη δεύτερη, και τη στήριξη του συνόλου των μελών των τριών παρατάξεων, δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, στηριζόμενος στην πολύχρονη εμπειρία μου και την εργατικότητά μου, για να καρποφορήσουν ξανά οι κόποι του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Ηρακλείου.

Η παράταξη «Σύγχρονο - Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» θα εξακολουθήσει να εργάζεται για το καλό της επιμελητηριακής κοινότητας του τόπου μας».

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Με την ανάδειξη των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Μετά από μυστική ψηφοφορία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε  τα πέντε μέλη που θα απαρτίζουν τη νέα επταμελή διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, μαζί με τον Πρόεδρο, ο οποίος εξελέγη σε προηγούμενη συνεδρίαση  και τον Β’ Αντιπρόεδρο, ο οποίος σύμφωνα με το νόμο προτείνεται αυτοδίκαια από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. 

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μανώλης Αλιφιεράκης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Μανώλης Φραγκάκης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Μηνάς Μελισσείδης

Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Σφυρής

Οικονομικός Επόπτης: Γιώργος Φσουλάκης

Υπεύθυνος  ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Κώστας Καδιανάκης

Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων: Γιάννης Σμυρνάκης.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.