Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου - ΝΔ για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη

Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου - ΝΔ για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη

Πολιτική | 22/06/2017 - 19:38
Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου - ΝΔ για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη
Συνεχίζεται και σήμερα η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου με ισοβίτη που εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor1.

Ως «πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδη» χαρακτήρισε τις επικοινωνίες του κ. Καμμένου με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κ.Βασίλης Κικίλιας, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι κάθε λογικός άνθρωπος αναρωτιέται ποιο μπορεί να ήταν το περιεχόμενο μία τέτοιας συνομιλίας.

«Ο κ.Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ.Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;», αναρωτήθηκε ο κ.Κικίλιας.    

Τι απαντά το Μαξίμου

Η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν σφοδρή, κάνοντας λόγο με ανακοίνωση της για προσπάθεια πολιτικής αποσταθεροποίησης από τη ΝΔ, η οποία εναποθέτει τις ελπίδες της για την επίτευξη της σε «ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΝΔ στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, γύρω από την υπόθεση του Noor1, την οποία «οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί».

Η ανακοίνωση καλεί επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει σε πλειάδα ερωτημάτων αναφορικά με τη «στοχοποίηση» του κ.Καμμένου, όπως τους λόγους για τους οποίους κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας και τους στόχους της υποτιθέμενης σκευωρίας που εμπλέκεται ο τελευταίος. Επιπλέον, η ανακοίνωση έκανε λόγο και για «συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού» από την αξιωματική αντιπολίτευση, προκαλώντας την τελευταία να «καταθέσει άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Άμυνας, αντί να την επικαλείται υπογείως και μετά να ανασκευάζει». 

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ.Τσίπρα»

Η Πειραιώς ανταπάντησε στην κυβερνητική ανακοίνωση, σημειώνοντας πως αντιλαμβάνεται «την αγωνία και τον πανικό του κ.Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού εταίρου του». 

«Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως», καταλήγει η απάντηση της ΝΔ.  


Πηγή kathimerini.gr

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Πολιτική

Μ. Συντυχάκης: "Να καθαριστεί ο ποταμός Γιόφυρος στο Ηράκλειο"

Στη βουλή συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που…

Τη στήριξή της στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία, στην πλατεία Συντάγματος, εξέφρασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας,…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.