Live απόσταξη περγαμόντου στο Bohéme!
Την Τρίτη 28/3/17 ο Παναγιώτης Χάχαλης, χημικός μηχανικός, θα παρουσιάσει Live απόσταξη περγαμόντου στο Bohéme Mediterranean restaurant – bar στα Χανιά και θα αποκαλύψει μέχρι και τα μυστικά για την παραγωγή εκχυλισμάτων και αποσταγμάτων του λικέρ Περγαμόντο Κάστρο αλλά και των υπόλοιπων λικέρ της επιτυχημένης σειράς Κάστρο «Κύβοι» από 100% φυσικά εκχυλίσματα της πατρινής ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ.
Ενώ, οι bartenders του Bohéme θα δημιουργήσουν πρωτότυπα aperitivo cocktails (η νέα τάση των cocktails) εμπνευσμένα από τη μοναδική γεύση και άρωμα των λικέρ Κάστρο, συνδυασμένων με το ελληνικό βερμούτ Vermood (vermouth bianco), αποτέλεσμα της συνεργασίας της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, του Μάριου Ηλιόπουλου και του Αργύρη Οικονομάκου.
Πού: Bohéme, Χάληδων 26, Χανιά
Πότε: 28/3/17
Ώρα: 14:00
Facebook event: https://www.facebook.com/events/280047482434367/
Περισσότερες πληροφορίες για τα λικέρ Κάστρο και το VERMOOD:
www.castro-spirits.gr www.vermood.gr