Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ξεκινάνε τα σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Κισσάμου

Ξεκινάνε τα σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Κισσάμου

Εργασία | 20/04/2015 - 16:07
Ξεκινάνε τα σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Κισσάμου
Την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 ξεκινάει – και επίσημα - η λειτουργία του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου με τα πρώτα επιμορφωτικά σεμινάρια να αφορούν τις θεματικές ενότητες «Ρωσικά για τον Τουρισμό» (2 τμήματα - 40 εκπαιδευόμενοι)» και «Πρακτικές Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής» (1 τμήμα – 16 εκπαιδευόμενοι).

Την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Απριλίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα σεμινάρια για τη «Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών» (20 επιμορφούμενοι) ενώ το Σάββατο 25 Απριλίου θα ξεκινήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αγγλικά για τον τουρισμό» (20 εκπαιδευόμενοι).

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει σταδιακή ενεργοποίηση και άλλων τμημάτων ενώ ο συνολικός αριθμός των ωφελουμένων που θα παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου, ανέρχεται σε 350 άτομα περίπου.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Κισσάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη «τα παρεχόμενα επιμορφωτικά προγράμματα απευθύνονται σε όλους - ενήλικες άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, νέους, φοιτητές κ.λπ., - και θα προσφέρονται δωρεάν με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για γνώση και ενεργό συμμετοχή» προσθέτοντας πως «με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα δοθούν στους εκπαιδευόμενους βεβαιώσεις παρακολούθησης».

 «Η σημερινή πραγματικότητα και αναγκαιότητα, οι σημερινές μορφωτικές και κοινωνικές ανάγκες για δυνατότητα ίσων ευκαιριών και πρόσβασης στην πληροφορία, τη γνώση την μάθηση επιβάλει τέτοιες δράσεις, όπως αυτές που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή της Κισσάμου που θα λειτουργήσουν προς όφελος της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης και της Δια Βίου Εκπαίδευσης» υπογραμμίζει ο κ. Σταθάκης.

Σημειώνεται τέλος, ότι η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εργασία

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.