Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής: Ποιοι κάθονται στο εδώλιο

Ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής: Ποιοι κάθονται στο εδώλιο

Ελλάδα | 20/04/2015 - 00:42
Ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής: Ποιοι κάθονται στο εδώλιο
Δικάζονται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η ηγεσία, τα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής με στόχο να αποδοθεί Δικαιοσύνη για βίαιες αιματηρές πράξεις, που καταλογίζονται στους κατηγορούμενους.

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα (09:00) η δίκη της Χρυσής Αυγής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής με 69 κατηγορούμενους να κάθονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μιχαλολιάκος και σύσσωμη η προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. 

Νωρίτερα, έφτασαν στην αίθουσα οι κατηγορούμενοι, οι συνήγοροι υπεράσπισης και οι μάρτυρες κατηγορητηρίου μεταξύ των οποίων οι γονείς του Παύλου Φύσσα. 

Η σημαντικότητα της σημερινής ημέρας

Οι εφέτες καλούνται να λάβουν μία ιστορικής σημασίας απόφαση και να κρίνουν αν η Χρυσή Αυγή είναι ένας ναζιστικού τύπου σχηματισμός υπό τον μανδύα του πολιτικού κόμματος, όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Καλούνται ταυτόχρονα να αποδώσουν με την ετυμηγορία τους δίκαιο για τα θύματα της βίας κατηγορουμένων, καθώς θα κρίνουν επί της ουσίας τρεις συγκεκριμένες αιματηρές υποθέσεις που κατά την άποψη των δικαστικών λειτουργών οι οποίοι χειρίστηκαν έως τώρα τον φάκελο «Χρυσή Αυγή», αποτελούν στοχευμένες ενέργειες μίας δομημένης και απόλυτα συντονισμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Το δικαστήριο θα κρίνει αν οι συγκεκριμένες ενέργειες έγιναν «σε εφαρμογή των καταστατικών "αρχών" και επιδιώξεων της εγκληματικής οργάνωσης», όπως αναφέρεται στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ή αν αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά ανεξάρτητα από τις κομματικές κατευθύνσεις και επιλογές.

Η δίκη, εφόσον ξεκινήσει, αναμένεται να διαρκέσει περίπου έναν χρόνο, ενώ αποτελεί ακόμη ζητούμενο αν η μικρών διαστάσεων αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού θα ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες μίας τέτοιας διαδικασίας.

Οι υποθέσεις που θα εξεταστούν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και οι κατηγορούμενοι σε αυτές είναι:

 Υπόθεση δολοφονίας του 34χρονου μουσικού, εργάτη στη Ζώνη Περάματος, Παύλου Φύσσα, τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013

Κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ ανθρωποκτονία είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ενεργό και δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής με υψηλή θέση στην Τοπική της Νίκαιας, δραστηριότητα την οποία ο ίδιος εμφανίζει ως «απλή υποστήριξη στο κόμμα». Κατηγορούμενος για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του 34χρονου είναι ο Ιωάννης Καζαντζόγλου, επίσης στέλεχος της Τοπικής Νίκαιας. Κατηγορούμενοι για απλή συνέργεια στην δολοφονία οι: Ιωάννης Άγγος, Αναστάσιος-Μάριος Αναδιώτης, Γεώργιος Δήμου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας - πυρηνάρχης της οργάνωσης, Σταύρος Σαντοριναίος, Γεώργιος Σκάλκος, Γέωργιος Σταμπέλος, Γεώργιος-Χρήστος Τσακανίκας, Λέων Τσαλίκης, Αθανάσιος και Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης.

Υπόθεση επίθεσης σε βάρος τριών Αιγύπτιων ψαράδων στο σπίτι τους στο Πέραμα στις 12 Ιουνίου 2012, με κατηγορουμένους για απόπειρα ανθρωποκτονίας κλπ τους: Αναστάσιο Πανταζή - πυρηνάρχη Περάματος, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Δημήτριο Αγριογιάννη, Θωμά Μαριά και Μάρκο Ευγενικό.

Υπόθεση επίθεσης σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 στο Πέραμα, με εννέα τραυματίες. Κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κλπ οι: Αναστάσιος Πανταζής, Χρήστος-Αντώνιος Χατζηδάκης, Κυριάκος Αντωνακόπουλος, Ιωάννης Καστρινός

Το ογκωδέστατο υλικό που τίθεται στην κρίση των δικαστών περιλαμβάνει χιλιάδες έγγραφα, ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα, κατασχεθέντα ηλεκτρονικά στοιχεία, αλλά και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες εμπλεκομένων που καταγράφηκαν με εντολή του εισαγγελέα μετά τη δολοφονία Φύσσα, όσο και πολλές άλλες πριν το έγκλημα στο Κερατσίνι που θα κριθεί αν θα αξιολογηθεί ποινικά.

Μεταξύ άλλων υποθέσεων που καλείται να αξιολογήσει το δικαστήριο είναι η δικογραφία για τη βίαια επίθεση σε βάρος εργατών από το Πακιστάν στην περιοχή της Ιεράπετρας Κρήτης στις 13 Φεβρουαρίου 2013. Κατηγορούμενοι είναι τα στελέχη της οργάνωσης του νομού Λασιθίου: Σάββας Γαροφαλλάκης, Αριστόδημος Δασκαλάκης, Εμμανουήλ Μαυρικάκης, Γιώργος Πετράκης και Εμμανουήλ Ψυλλάκης. Με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών οι πέντε κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν για την εμπρηστική επίθεση σε βάρος των αλλοδαπών.

Στη δικογραφία περιγράφονται ακόμη ως δράση της εγκληματικής οργάνωσης με βάση φυλετικό μίσος ή μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της και οι υποθέσεις:

Δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Ζαχζάτ Λουκμάν στις 17 Ιανουαρίου 2013 στα Πετράλωνα, για την οποία οι δύο δράστες Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και στην παρούσα δίκη είναι κατηγορούμενοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα στις 30 Ιουνίου 2008, για την οποία έχουν καταδικαστεί σε πρόσκαιρη κάθειρξη οι Βασίλης Σιατούνης και Αθανάσιος Στράτος, που λογοδοτούν τώρα για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ενώπιον των δικαστών θα λογοδοτήσουν επίσης κατηγορούμενοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και οι: Διονύσης Αγιοβλασίτης και Νικόλαος Αποστόλου, ο οποίος κατά το κατηγορητήριο έχει εμπλοκή σε υποθέσεις εκβίασης σε νυχτερινά καταστήματα. Επιπλέον, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρόσκαιρη ποινή κάθειρξης για την επίθεση σε βάρος μαθητή στο Παλαιό Φάληρο, ο Χρήστος Γαλανάκης, ο Γεώργιος Καλπιτζής, ο Θωμάς Μπαρέκας, η Νικολέτα Μπενέκη, αρραβωνιαστικιά, όπως η ίδια υποστήριξε απολογούμενη στις ανακρίτριες, του βουλευτή Ι. Λαγού, η οποία εργάζεται στο πολιτικό του γραφείο, ο Αντώνιος Μπολέτης, ο οποίος κατά την δικογραφία είχε δράση στην Κυψέλη και τον Άγιο Παντελεήμονα και εμπλέκεται σε εμπρησμό μπαρ ιδιοκτησίας υπηκόου Καμερούν στην Πλατεία Αμερικής, ο Νικόλαος Παπαβασιλείου και ο Γεώργιος Περρής, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης για τον αναφερόμενο εμπρησμό του μπαρ, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης της πράξης από φυλετικό μίσος. Επίσης, η Βενετία Πόπορη, αστυνομικός, η Θεώνη Σκαρπέλη, σύζυγος του Γιώργου Πατέλη, η Θέμις Ευαγγελλία Σκορδέλη. Στο εδώλιο θα καθίσουν ακόμη, κατηγορούμενοι ωστόσο για πλημμελήματα, και οι Μαργαρίτα Μικελάτου, σύζυγος του Γιώργου Ρουπακιά και Αναστάσιος Χιλιός.

Η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, όπως αναφέρεται στη δικογραφία -και ο αρχηγός της, Νίκος Μιχαλολιάκος- είναι υπόλογη για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Κάποιοι εκ των πρώην και νυν βουλευτών, που θα καθίσουν στο εδώλιο είναι αντιμέτωποι και με άλλες κατηγορίες που αφορούν κυρίως παραβάσεις το νόμου περί όπλων.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθούν αύριο οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαραμπαρούσης, Ελένη Ζαρούλια, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Μίχος, Γιώργος Γερμενής, Αντώνης Γρέγος, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Μιχαήλ Αρβαντίτης-Αβράμης, Ευστάθιος Μπούκουρας, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Δημήτρης Κουκούτσης.
Επιπλέον κατηγορίες για κακουργηματικού ή πλημμεληματικού βαθμού οπλοκατοχή αντιμετωπίζουν οι Ν. Μιχαλολιάκος, Ηλ. Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Ν. Μίχος, του οποίου οι κατηγορίες αφορούν όπλα και πυρομαχικά, Στ. Μπούκουρας και Χρ. Παππάς. ο οποίος βαρύνεται επίσης και με υπεξαίρεση μνημείου (πλημμέλημα).

Παράλληλα αντιφασιστική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί από την «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» στις 08.00 της Δευτέρας στη διασταύρωση της λεωφόρου Λαμπράκη με την οδό Χρ. Σμύρνης (Γήπεδο Προοδευτικής).

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού και η ΑΔΕΔΥ η οποία κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας το πρωί της ίδιας ημέρας (7:30-11:30 πμ) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο στην οποία συμμετέχει η ΠΟΕ - ΟΤΑ και άλλα σωματεία εργαζομένων. Στη συνέχεια θα επιχειρηθεί να γίνει πορεία προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ΚΕΕΡΦΑ αναφερόμενη στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν και περιλαμβάνουν αποκλεισμό του σημείου που βρίσκονται οι φυλακές και κλείσιμο δρόμων σημειώνει ότι «δεν μπορεί καμιά αστυνομική παρέμβαση να εμποδίσει να ακουστεί η αντιφασιστική διαμαρτυρία και μέσα στις αίθουσες του δικαστηρίου, όπως έγινε σε κάθε πολιτική δίκη, για να υπερασπίσουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματα».

Επίσης τα ναυτεργατικά σωματεία Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε. Ν «Ο Στέφενσων», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Ε. Ν. και η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών καλούν σε συγκέντρωση στις 20 Απριλίου στις 8 το πρωί στην πλατεία Δαβάκη της Νίκαιας.

(με πληροφορίες από iefimerida, newsit)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.