Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Kosmocar: Ξεκινούν ανακλήσεις οχημάτων VW, Audi, Skoda, Seat και στην Ελλάδα

Kosmocar: Ξεκινούν ανακλήσεις οχημάτων VW, Audi, Skoda, Seat και στην Ελλάδα

Auto Plus | 29/09/2015 - 18:03
Kosmocar: Ξεκινούν ανακλήσεις οχημάτων VW, Audi, Skoda, Seat και στην Ελλάδα
Ανακλήσεις οχημάτων της εταιρείας VW, Audi, Skoda, Seat και στην Ελλάδα προς το τέλος της άλλη εβδομάδας, λόγω του σκανδάλου με το παράνομο λογισμικό, προανήγγειλε η Kosmocar που εισάγει τα εν λόγω οχήματα στη χώρα μας.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Στηβ Σίρτης, γενικός διευθυντής της Κosmocar, αντιπροσωπείας των αυτοκινήτων VW, Audi στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στο παγκόσμιο σκάνδαλο που έχει συνταράξει καταναλωτές, κυβερνήσεις και εταιρείες.

Εκανε λόγο για μια γιγαντιαία επιχείρηση ανακλήσεων οχημάτων ανά τον κόσμο και εκτίμησε πως «στο τέλος της άλλης εβδομάδας, μάλλον θα ξεκινήσει η γιγάντια ανάκληση σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα». Εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας για την επίλυση του προβλήματος και την αποκατάσταση των παρενεργειών που έχει το παράτυπο λογισμικό. «Αυτό το μεγάλο πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο έχουμε εμπιστοσύνη στην VW» είπε ο κ. Σίρτης.

Διαβαβαίωσε δε πως οι τεχνικές υπηρεσίες της Κοsmocar «είναι έτοιμες και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες μας».

Υποστήριξε ακόμη ότι «μέχρι τώρα είναι μικρός ο αριθμός των κατόχων γερμανικών αυτοκινήτων, που ανησυχούν για την καλή λειτουργία του κινητήρα» και πως δεν έχει επηρεασθεί επί του παρόντος η ζήτηση των γερμανικών αυτοκινήτων που εκπροσωπεί η Κosmocar.

Reuters: Η VW θα ανακαλέσει 11 εκατομμύρια οχήματα ανά τον κόσμο

Η μητρική εταιρεία Group VW προγραμματίζει την ανάκληση έως και 11 εκατομμυρίων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο ρύπων, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Μιλώντας σε μια συνέλευση κορυφαίων στελεχών της VW, στα κεντρικά της εταιρείας στο Wolfsburg αργά το βράδυ της Τρίτης, ο νέος επικεφαλής του Ομίλου, Matthias Müller, είπε ότι ένα πρόγραμμα «εκτενούς» ανάκλησης και μετατροπών έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλιστεί το ότι τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο θα πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές εκπομπής ρύπων.
Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα ενημερωθούν «τις επόμενες λίγες μέρες» και θα προσκληθούν να φέρουν τα αυτοκίνητά τους για μετατροπές τους επόμενους μήνες.

Πηγή:  iefimerida.gr

Δείτε σχετικές κατηγορίες επιχειρήσεων του Ηρακλείου μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Service αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Στον κατάλογο του creteplus.gr θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου που ασχολούνται με το service των αυτοκινήτων.
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα σημεία πώλησης ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας στο Ηράκλειο, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Διαλέξτε το επόμενο αυτοκίνητό σας σε μια από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων του Ηρακλείου, που υπάρχουν στον κατάλογο του creteplus.gr.
Αξεσουάρ Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα καταστήματα που έχουν αξεσουάρ αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκονται στον κατάλογο creteplus.gr.
Ασφάλειες Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Όλοι οι επαγγελματίες του Ηρακλείου, που ασχολούνται με τις ασφάλειες αυτοκινήτων, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Αυτοκίνητα Ηράκλειο Κρήτης
Όλες οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα του Ηρακλείου που ασχολούνται με τα αυτοκίνητα, βρίσκονται στον κατάλογο του creteplus.gr.

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.