Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



 Κλείνει ένα χρόνο και βελτιώνεται το Avensis

Κλείνει ένα χρόνο και βελτιώνεται το Avensis

Auto Plus | 10/05/2016 - 07:57
Κλείνει ένα χρόνο και βελτιώνεται το Avensis
Οι πρώτες ανανεώσεις γίνονται στην οικογένεια Toyota Avensis, καθώς κοντεύει να συμπληρώσει την πρώτη πλήρη χρονιά πωλήσεων.

Βασική αλλαγή για τη γκάμα του 2016 είναι η τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2 με οθόνη αφής. Το Avensis επωφελείται από τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας  από την οποία πήραμε μία γεύση στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μενού της αρχικής οθόνης έχει επανασχεδιαστεί και η πρόσβαση στην online πύλη πελατών  My Toyota είναι απλούστερη.

Το δορυφορικό πακέτο πλοήγησης Toyota Touch 2 with Go προσφέρει τώρα στους πελάτες το πρόσθετο πλεονέκτημα των δωρεάν ενημερώσεων χαρτών και συνδεσιμότητας για τρία χρόνια. Αυτό μπορεί να επεκταθεί για άλλα δύο χρόνια. Το σύστημα μπορεί να συνδέεται με αρκετούς παρόχους on-line υπηρεσιών, όπως Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha και Twitter.

Τα Avensis sedan και Touring Sports διατίθεται προαιρετικά με εξωτερικό φινίρισμα Platinum Bronze. Ένα νέο σχέδιο 16-άρας ζάντας αλουμινίου έχει προστεθεί στη γκάμα του 2016.

Eπίσης έχουν επιτευχθεί μειωμένες εκπομπές CO2 σε όλη τη γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των νέων 1.6 και 2.0-litre diesel προδιαγραφών Euro 6, που μεταφράζονται σε σημαντικά φορολογικά πλεονεκτήματα σε αρκετές Ευρωπαϊκές αγορές, ενισχύοντας το προφίλ του αυτοκινήτου σαν μία αξιόπιστη και επωφελής πρόταση για εταιρικούς (fleet) και επαγγελματίες πελάτες. 

Το Avensis λανσάρει επίσης τις καινοτομίες Toyota στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας με το στάνταρ πακέτο συστημάτων Toyota Safety Sense σε όλα τα μοντέλα.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.