Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



«Κλείδωσαν» οι συμμετοχές του Cyta Ράλι Κρήτης 2014

«Κλείδωσαν» οι συμμετοχές του Cyta Ράλι Κρήτης 2014

Auto Plus | 22/10/2014 - 00:07
«Κλείδωσαν» οι συμμετοχές του Cyta Ράλι Κρήτης 2014

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyta Rally Crete 2014. Αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26 Οκτωβρίου) δίνουν ραντεβού στα βουνά του Ηρακλείου 32 πληρώματα από όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας αποτελεί τον έκτο και τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι και φέτος φτάνει αισίως στην 36η έκδοση του. Διοργανώνουν ο Α.Ο.Κ. και η ΦΙ.Μ.Α., σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) – Τμήμα Αθλητισμού, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών “Cyta”.

Το ερχόμενο Σάββατο από τις 8:30 έως τις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του “Ι.ΚΤΕΟ ΒΙΣΤΑΚΗΣ – AUTOVISION”, στο 10ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών.

Οι ειδικές

Στις 14:30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ξεκινήσει ο αγώνας με την ειδική διαδρομή Αυγενική – Αγία Βαρβάρα, όπου θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές, με το πρώτο πλήρωμα να παίρνει εκκίνηση στις 14:35, στις 15:28 και στις 16:21 αντίστοιχα. Το πρώτο σκέλος του αγώνα θα ολοκληρωθεί με σέρβις 45 λεπτών, στον προαύλιο χώρο του οινοποιείου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (Ε.Α.Σ.Η) στην Αυγενική, με ωράριο πρώτου πληρώματος στις 17:14.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:50, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των πληρωμάτων στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

afisa_-_Copy

Την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος του αγώνα που αποτελείται από τις διαδρομές Κεράσια – Πρινιάς και Βαλής – Μεγάλη Βρύση, με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά στις 10:32 και στις 11:17 αντίστοιχα. Ακολουθεί δεκάλεπτη ανασυγκρότηση και ημίωρο σέρβις στο χώρο του οινοποιείου της Ε.Α.Σ.Η. στην Αυγενική και επανάληψη των ειδικών στις 12:42 και 13:27. Συνέχεια και πάλι με δεκάλεπτη ανασυγκρότηση και ημίωρο σέρβις και επανάληψη των ειδικών στις 14:52 και 15:37 αντίστοιχα.

Ο τερματισμός

Το “Cyta Rally Crete 2014” θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 16:40 της ίδιας μέρας, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οι διαδρομές για τους θεατές και τις δύο μέρες θα κλείνουν μιάμιση ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αγωνιστικού. Για περισσότερες πληροφορίες, χάρτες, ωράρια, προσβάσεις, οδηγίες κτλ. στην ιστοσελίδα του αγώνα rallycrete.gr αγώνα και στην ομάδα του Α.Ο.Κ. στο Facebook, “Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ - A.O.KRITIS”.

Οι συμμετοχές:

symmetoxes.creteplus.gr

symmetoxes1.creteplus.gr


Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.