Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ - Σήμερα ή αύριο η επίσημη ανακοίνωση

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ - Σήμερα ή αύριο η επίσημη ανακοίνωση

Κρήτη | 01/10/2015 - 00:16
«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ - Σήμερα ή αύριο η επίσημη ανακοίνωση
Από την προηγούμενη εβδομάδα το CretePlus.gr με αποκλειστικότητα σε πανελλήνιο επίπεδο, είχε επισημάνει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Από τότε μέχρι σήμερα και τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη, οι ζυμώσεις στο εσωτερικό του κόμματος της αντιπολίτευσης, ήταν τέτοιες που ενδυνάμωσαν την πρόθεση του μέχρι πρότινος, προέδρου ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος όχι μόνο αναμένεται να παρουσιάσει τις απαραίτητες 50 υπογραφές, αλλά πολλές περισσότερες! Κάτι τέτοιο όπως γίνεται αντιληπτό, ενδυναμώνει την υποψηφιότητα και προσδίδει εσωκομματικό κύρος έναντι των υπολοίπων υποψηφίων... που είναι ουκ ολίγοι.

Τα νέα δεδομένα πλέον για την εκλογή του προέδρου, θέτουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως το απόλυτο φαβορί με την στήριξη μεγάλης μερίδας του κόμματος αλλά και σημαντικών στελεχών όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία το έχει δηλώσει μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες.

Μέχρι και προχθες, ο ίδιος έλεγε ότι δε θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ, κάτι που δήλωνε και σε συζητήσεις με δημοσιογράφους. Είχε πει μάλιστα ότι διαφωνεί με τη διαδικασία εκλογής προέδρου και ότι πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος, εκτός αν δεν υπάρξει άλλος υποψήφιος. Ίσως βέβαια, να αποτελούσε και ένα στρατηγικό «παιχνίδι» αναμονής εκ μέρους του, μέχρι να διευκρινιστούν οι προθέσεις των υπολοίπων και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους πιθανούς αντιπάλους του.

Σήμερα ή αύριο η επίσημη ανακοίνωση

Τον χρόνο ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του κόμματος εξετάζει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Αρχικά από το περιβάλλον του είχε διαρρεύσει ότι θα αναγγείλει την υποψηφιότητά του την Πέμπτη, ωστόσο δεν αποκλείεται να το κάνει και την τελευταία στιγμή την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ στο παρασκήνιο υπάρχει διαφωνία για τον χρόνο διεξαγωγής της εκλογής. Πηγές από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ , ανέφεραν ότι για τον χρόνο διεξαγωγής θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Συνεργάτες του εξηγούσαν ότι «όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε είκοσι ημέρες εθνικές εκλογές, εμείς γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 10-15 ημέρες» και προσέθεταν ότι «θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι εσωκομματικές εκλογές, για να αρχίσει να ξεδιπλώνεται η αντιπολιτευτική στρατηγική της ΝΔ». Παράλληλα ο διευθυντής του γραφείου του κ. Μεϊμαράκη ζήτησε και παρέλαβε από την αρμόδια διεύθυνση του κόμματος τους καταλόγους με τα μέλη της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του συνεδρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε επίσης να ενημερωθεί και για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί όσον αφορά την εκλογή του νέου προέδρου.

Διαφορετική άποψη όμως όσον αφορά την ημερομηνία των εκλογών έχουν οι δύο άλλοι υποψήφιοι όπως προκύπτει από διαρροές συνεργατών τους. Συγκεκριμένα κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας την τοποθέτηση των συνεργατών του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών ανέφεραν: «Οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τί λέμε. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν 15 Νοεμβρίου».

Αλλά και από το περιβάλλον του Απόστολου Τζιτζικώστα λένε ότι «σε κάθε περίπτωση πρέπει να δοθεί επαρκής χρόνος».

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες μέχρι τώρα

Οι διεκδικητές της «επόμενης ημέρας»  που μπήκαν στην κούρσα της διαδοχής μέχρι αυτή τη στιγμή είναι οι παρακάτω:

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος από τους υποψήφιους που «κατέβηκε» στην κούρσα της διαδοχής και έχει συλλέξει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών. Ο βουλευτής της ΝΔ, σύμφωνα με σημερινή του δήλωση, έχει λάβει και την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση για την υποψηφιότητα του, από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη. 

Ο ίδιος ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει την "μάχη τηε διαδοχής" με συνεχείς παρεμβάσεις στα Μέσα Ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποσχόμενος βαθιές αλλαγές στη ΝΔ.

Απόστολος Τζιτζικώστας

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Τζιτζικώστας σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «μεγάλο μέρος της κοινωνίας δεν εκφράζεται σήμερα από κανέναν».

«Θα φτάσω μέχρι τέλους» επιμένει ο κ. Τζιτζικώστας απαντώντας στα σενάρια ότι τελικά θα κάνει πίσω γιατί δεν συμπληρώνει τις 50 υπογραφές.

Ωστόσο ο Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας στον RealFm 97,8 τις εξωκοινοβουλευτικές υποψηφιότητες για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επισήμανε ότι στις εξωκοινοβουλευτικές υποψηφιότητες υπάρχει ένα απόλυτο κόλλημα εκλογιμότητας μέχρι το 2019, προσθέτοντας ότι αυτό σημαίνει ότι αν γίνουν εκλογές το 2018, ένας εξωκοινοβουλευτικός υποψήφιος, δεν θα μπορεί  να θέσει υποψηφιότητα και τελικά να σηματοδοτεί την απουσία του από την Βουλή. 

Άδωνις Γεωργιάδης

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ ανακοίνωσε μέσω twitter o Άδωνις Γεωργιάδης

"Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των Φίλων της Νέας Δημοκρατίας" έγραψε.

Δένδιας, Κεφαλογιάννη και Κικίλιας


Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν, και «ανακυκλώνονται», για πιθανή υποψηφιότητα τους για την Προεδρία της ΝΔ, είναι ο Νίκος Δένδιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας.

Σαράντος Ευσταθόπουλος

Μία νέα υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε από τον Σαράντο Ευσταθόπουλο, έναν 33χρονο ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του διαδικτύου, της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά. Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται εδώ και 6 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής του Ομίλου DPG (Newsbomb.gr) για 4 έτη και ως Διευθυντής Διαδικτυακών Μέσων του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για 1 έτος.

Είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ενημερωτικού site του Πειραιά Piraeuspress.gr και Πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Ενημερωτικών Sites, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Διαφημιστικής Εταιρίας DIGITAD PC.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά επί θητείας Βασίλη Μιχαλολιάκου και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Ηλίας Ζαρκάδας

Με την ιδιότητα του «Απλού Πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας ο Ηλίας Ζαρκάδας, ο οποίος, μέσω Facebook, κατεβαίνει στην κούρσα της διαδοχής για το κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού.

«Με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ο Ηλίας Ζαρκάδας στο Facebook και συνεχίζει:

«Ανεβαίνω ως Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να οδηγήσω την Ελλάδα στο υψηλότερο βάθρο εκεί όπου ανήκει. Για να δώσω ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε όλους τους πολίτες στην Εργασία και στην Ευημερία.

Θα κάνουμε όλοι μας ένα βήμα πίσω στον εγωισμό, στην ιδεολογία, στο μίσος και την απογοήτευση και θα βάλουμε όλη μας την μαστοριά για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα, ακριβώς όπως το είχαμε κάνει μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σας καλώ να υποστηρίξετε την Υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και να μου επιτρέψετε να οδηγήσω την Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα στην εποχή της Αφθονίας και της Ευημερίας.

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσω το πρόγραμμα μου βασισμένο σε καινοτόμες πράξεις για ταχεία ανασυγκρότηση της χώρας.

Σας ευχαριστώ.

Ηλίας Ζαρκάδας

Απλός Πολίτης»

Μάρκος Πανέττας

Ο Μάρκος Πανέττας, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ. Ο 43χρονος είναι μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Κηφισιά και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας. Με τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, δίνεται στην Νέα Δημοκρατία μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει και να έρθει κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας.

Για αυτό το λόγω αποφάσισα, να διεκδικήσω το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται την δυναμική ανθρώπων της αγοράς, αυτοδημιούργητων, με εμπειρία και άποψη για την πραγματική οικονομία και λύσεις για την ανάκαμψη της αγοράς. Που θα αγγίζουν τα προβλήματα των πωλητών, και θα τους δίνουν ουσιαστική ελπίδα, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους».

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την ερχόμενη Παρασκευή και προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους είναι να έχουν τις υπογραφές 50 μελών της ΠΕ ή του 1/10 των μελών του τελευταίου συνεδρίου.

Έως 2 Οκτωβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων

Στις 25/09 ξεκίνησε η περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία και εκπνέει την επόμενη Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, στις 18:00. Η προϋπόθεση για την υποβολή υποψηφιότητας είναι να καταθέσουν 50 υπογραφές στήριξης των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ή τις υπογραφές του 1/10 των αντιπροσώπων του προηγούμενου Συνεδρίου (περίπου 450 υπογραφές).

Η προθεσμία για την υποβολή τυχόν ενστάσεων κατά των υποψηφιοτήτων που θα υποβληθούν για την εκλογή στο αξίωμα του προέδρου του κόμματος το χρονικό διάστημα από τη 18:00 ώρα του Σαββάτου, 3 Οκτωβρίου 2015 (έναρξη προθεσμίας) έως τη 14:00 ώρα της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου 2015 (λήξη προθεσμίας).

Αποφασίστηκε ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα συγκληθεί αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή τυχόν ενστάσεων (Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015 ώρα 14:00), προκειμένου να αποφανθεί επ' αυτών. Η έκδοση των σχετικών αποφάσεων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 20:00 ώρα της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου 2015.

Αμέσως μετά το πέρας της παραπάνω διαδικασίας, και με ιδιαίτερο πρακτικό-απόφασή της, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα καταρτίσει και θα επικυρώσει τον τελικό κατάλογο των υποψηφίων (κατά απόλυτη αλφαβητική σειρά) που θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Κρήτη

72 χρόνος έπαθε ανακοπή έξω από τράπεζα

Το περιστατικό έγινε στη Νεάπολη

Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν τους υποψήφιους των Πανελληνίων…

50% έκπτωση στις μετακινήσεις τους για τα εξεταστικά κέντρα

«Ορφανή» φυτεία βρήκαν οι αρχές στον Μυλοπόταμο

Σε εξέλιξη οι έρευνα για τον εντοπισμό των καλλιεργητών

Καζίνο στην Κρήτη: Επισπεύδει το διαγωνισμό το ΤΑΙΠΕΔ

Το… «μικρό Ελληνικό» της Κρήτης είναι προ των πυλών

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ….συστήνεται ξανά!

Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο, 20 Ιουνίου

Mικρή Μαντλίν: Φως στο μυστήριο - Μάρτυρας «κλειδί» στην…

Ένας 50χρονος Γερμανός, που είχε κρατηθεί σε φυλακή των Χανίων, φαίνεται να γνωρίζει σημαντικές πτυχές της υπόθεσης εξαφάνισης της 3χρονης Βρετανίδας

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σε σοβαρή κατάσταση ο 60χρονος του χθεσινού τροχαίου στα…

Το αυτοκίνητο του "καρφώθηκε" σε χωράφι με ελιές

Εξαφάνιση Ευαγγελίας Λυτινάκη: «Έχει δολοφονηθεί» λένε…

Νέα στοιχεία για την μυστηρίωδη εξαφάνιση της Χανιώτισσας

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι συμμετέχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα…

Τι αναφέρει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου

Νέο τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες

Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Άνοιξε ο δρόμος για τη… νέα Creta Farms

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το σχέδιο εξυγίανσης στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου

Κρήτη: Επιχειρήσεις έχουν βάλει ήδη λουκέτο – «Δώστε λεφτά…

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ επισημαίνει ότι με τα δάνεια που δόθηκαν δε στηρίχτηκαν παρά ελάχιστες επιχειρήσεις που είχαν ανάγκη να στηριχτούν.

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο εργάτης…

Σταθερά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του

Μέτρα πρόληψης για τον καύσωνα εν όψει καλοκαιριού

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π. Ε. Χανίων

Το καλοκαίρι ξεκινάει με νεφώσεις και βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων ωρών - Τα Ρίχτερ ταρακούνησαν…

Δύο σεισμικές δονήσεις κοντά στην Κάσο ήταν αισθητές στην Μεγαλόνησο - Ο πρώτος ήταν εντάσεως 4,2 κλίμακας Ρίστερ και ο δεύτερος 4,4

Καιρός: «Βουτιά» υδραργύρου έως και 11 βαθμούς σε σχέση…

Εντυπωσιακές μεταβολές του καιρού τον Μάιο

Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ στην παραλιακή

Ο οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Νίκος Σειραγάκης: Σήμερα θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει…

Αναβολή για την Πέμπτη έλαβε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών πήρε αναβολή για σήμερα Πέμπτη

Κορωνοϊός: Αρνητικό και το τρίτο τεστ για τον 87χρονο

Σήμερα το δεύτερο τεστ για τον 76χρονο

Είχαν πάει για παράνομο κυνήγι στην Κίσσαμο

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης

Στο νοσοκομείο ένας ποδηλάτης μετά από σύγκρουση

Σε διασταύρωση καρμανιόλα των Χανίων

Αρνητικό στον κορωνοϊό το δεύτερο τεστ του 88χρονου στα…

Το πρώτο τεστ του ηλικιωμένου είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό την Κυριακή 24 Μαΐου

IX «τούμπαρε» μέσα στο Ηράκλειο μετά από «τρελή» πορεία

Προβληματισμός για τα τροχαί μέσα στις πόλεις

Tον εντόπισε νεκρό η σύζυγος του

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή

Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου στις 30 Μαΐου

Στο Κέντρο του Ηρακλείου από 09:30 – 13:30

Μετά την καραντίνα έκαψαν... Ιούδα!

Ετεροχρονισμένα το έθιμο, λόγω covid-19, στο Ψυχρό του Οροπεδίου

Κορωνοϊός: 18ο κρούσμα στην Κρήτη

Σε άμεση κινητοποίηση το νοσοκομείο Χανίων

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του ΒΟΑΚ

Και στον Ανισόπεδο Κόμβο Αλικαρνασσού

Αλλάζει ο καιρός: Ραγδαία επιδείνωση - Έρχονται έντονες…

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά

Συναγερμός και στο ΠαΓΝΗ καθώς μία βδομάδα πριν είχε νοσηλευτεί

«Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του…

Σπαρακτικά τα λόγια των τραγικών γονιών του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα…

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.