Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



«Ήθελαν να κάνουν το ξενοδοχείο ‘Κούβα της Ελούντας’»: Ο Μ. Βαμιεδάκης για όλους και για όλα!

«Ήθελαν να κάνουν το ξενοδοχείο ‘Κούβα της Ελούντας’»: Ο Μ. Βαμιεδάκης για όλους και για όλα!

Ηράκλειο | 16/04/2017 - 10:37
«Ήθελαν να κάνουν το ξενοδοχείο ‘Κούβα της Ελούντας’»: Ο Μ. Βαμιεδάκης για όλους και για όλα!
Ο Μιχάλης Βαμιεδάκης μιλά για τον Τουρισμό στην Κρήτη, τη φετινή χρονιά, τη Fraport, το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», τις… μακέτες του Καστελίου, αλλά και τη διένεξη με εργαζόμενους σε ένα από τα ξενοδοχεία του!

Όλα αυτά σε μια συνέντευξη που δόθηκε αποκλειστικά στο CretePlus.gr και το δημοσιογράφο Ανδρέα Κριτσωτάκη.

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα τουριστική περίοδος από τις 17 Μαρτίου. Τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά γιατί μιλούν για αύξηση των επισκεπτών. Θα είναι η καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών;

«Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία θα έχουμε μια ακόμη χρονιά-ρεκόρ σε ό,τι αφορά τις αφίξεις. Γιατί υπάρχει μια μεγάλη δυναμική από όλες τις αγορές ως αποτέλεσμα της ανταγωνιστικότητας της χώρας, αλλά και ως συνέπεια της κατάστασης που καταγράφεται γενικά στην ευρύτερη περιοχή μας. 

Βασική μας πρόκληση είναι να παγιώσουμε αυτή την αύξηση και από την άλλη η αύξηση στις αφίξεις να μεταφραστεί σε αύξηση στα έσοδα που είναι και το ζητούμενο τελικά».

Η Κρήτη θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί, αποτελώντας ίσως τον κορυφαίο σε προτιμήσεις προορισμό;

«Η Κρήτη είναι η ναυαρχίδα του ελληνικού Τουρισμού, καθώς είναι πρώτη σε αφίξεις. Σε ό,τι έχει να κάνει με την ετοιμότητα της, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι  οι ιδιώτες έχουνε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια – παρά τις αντιξοότητες που έχει επιφέρει  η Κρίση-  και έχουνε δημιουργηθεί οι συνθήκες για να προσελκύουμε τουρίστες, οι οποίοι μάλιστα φεύγουν από το νησί ευχαριστημένοι.  

Ένα άλλο μεγάλο ατού της Κρήτης είναι το ανθρώπινο πρόσωπο της φιλοξενίας, το οποίο έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του ίδιου του Κρητικού. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον κρατικό μηχανισμό, ο οποίος χαρακτηρίζεται για την ελλιπή του οργάνωση. Το Κράτος έχει αφήσει τις δημόσιες Υποδομές σε κακή κατάσταση που δημιουργεί πρόβλημα στο τουριστικό προϊόν»

Ο Γενικός Γραμματέας Παγκόσμιου Τουρισμού, ο κ Ταλεμπ Ριφάι, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του Ελληνικού Τουρισμού ένα θαύμα. Μπορεί αυτό το θαύμα να έχει συνέχεια; Υπό ποιες προϋποθέσεις;

«Ο κ. Ριφάι σε έναν στενό κύκλο όπου συζητήθηκαν κάποια πράγματα ανέφερε ότι η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα πάνε παράλληλα. Γιατί δεν είναι δυνατό να έχεις ανάπτυξη όταν οι επιχειρήσεις είναι οριακά βιώσιμες. Δεν γίνεται το κράτος να «πνίγει» με τον τρόπο του τη μοναδική παραγωγική δραστηριότητα, η οποία καλπάζει στην Ελλάδα. Και δεν μπορεί να μη δίνει κίνητρα σε αυτούς που θέλουν να στηρίξουν αυτή την ανάπτυξη. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα λοιπόν, ο ελληνικός Τουρισμός και τα αποτελέσματα που έχουμε, συνιστούν ένα θαύμα»

Η κρίση έχει αλλάξει σίγουρα τους κανόνες και για τους ξενοδόχους. Ποια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν;

 «Ένα παράδειγμα για να γίνει αντιληπτή η κατάσταση είναι πως ενώ η χρονιά ήταν πολύ καλή, αυτό αφορούσε τα μεικτά έσοδα. Γιατί αν δούμε τα καθαρά έσοδα, θα διαπιστώσουμε ότι η σεζόν που πέρασε για τον ξενοδόχο ήταν στην καλύτερη περίπτωση η ίδια με την περσινή και σε κάποιες περιπτώσεις χειρότερη. Διότι τα καθαρά έσοδα μειώθηκαν λόγω του ΦΠΑ, ο οποίος παραδόξως ανέβηκε. 

Ουσιαστικά έχουμε έναν τουριστικό επιχειρηματία ο οποίος βλέπει τις τιμές πώλησης να είναι «κλειδωμένες» από τη μια, από την άλλη βλέπει τις τιμές κόστους να ανεβαίνουν συνεχώς.  Έτσι το περιθώριο κέρδους του εξανεμίζεται και κάποια στιγμή θα «σκάσει». Για αυτό και βλέπουμε επιχειρήσεις να κλείνουν και η μόνη λύση είναι η συνέργεια δυνάμεων. Δυστυχώς όμως οι Έλληνες δεν έχουν την κουλτούρα για να γίνει κάτι τέτοιο, ως μοναδική λύση».

Αυτή η κατάσταση έχει επίπτωση και στις εργασιακές σχέσεις αναπόφευκτα. Οι μισθοί, τα ωράρια έχουν αλλάξει. Η μαθητεία έχει μπει στο χάρτη…

«Ο συνδυασμός της οικονομικής κρίσης, της ανάγκης μείωσης του κόστους και της ελλιπούς λειτουργίας του ελεγκτικού μηχανισμού, αφήνουν περιθώρια σε κακούς επιχειρηματίες να ασκούν πιέσεις στους εργαζόμενους που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Κάτι που είναι απαράδεκτο. Βλέπουμε για παράδειγμα επιχειρηματίες να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και η μαθητεία στα ξενοδοχεία τους να είναι σε ποσοστά πολύ υψηλότερα από το επιτρεπτό. Καταστρατηγούνται δικαιώματα των εργαζόμενων, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχουν προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις και στη μισθοδοσία»

Εσείς έχετε γίνει αποδέκτης αντιδράσεων από εργαζόμενους σας που σας καταλογίζουν ευθύνες για προβλήματα στις μεταξύ σας εργασιακές σχέσεις. Τι απαντάτε;

«Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε να κάνει ούτε με τη μισθοδοσία, ούτε με τα προβλήματα της αγοράς. Είχε να κάνει με μια μειοψηφία η οποία είχε πολιτικό προσανατολισμό. Οι επιχειρήσεις μου τηρούν απαρέγκλιτα τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η μαθητεία είναι κάτω από τα επιτρεπτά όρια και δεν υπάρχουν εργαζόμενοι αδικημένοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε δημιουργηθεί ένα επιχειρησιακό σωματείο (σε ένα ξενοδοχείο μας) το οποίο ανήκε σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, με παρωχημένες ιδέες περί επιχειρηματικότητας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια μερίδα εργαζομένων, αντί να ασχολούνται με την εργασία να θέλουν να μετατρέψουν το ξενοδοχείο σε Κούβα της Ελούντας. Αυτό φάνηκε άμεσα στα λειτουργικά αποτελέσματα και στις αξιολογήσεις του ξενοδοχείου. Κάτι έπρεπε να γίνει. Έτσι αντικαταστάθηκαν κάποιοι εργαζόμενοι, δεν επαναπροσελήφθησαν επειδή είχαν χαμηλή αξιολόγηση. Δεν υπήρξε όμως μείωση θέσεων εργασίας. Δεν υπήρξε μείωση μισθών. Όλοι όσοι αντικαταστάθηκαν αποζημιώθηκαν. Ήταν απλά θέμα επιλογής προσώπων. Πιστεύω πάντα στο συνδικαλισμό, καθώς αυτός προστατεύει τους εργαζόμενους. Έχω άριστη συνεργασία με όλες τιε συνδικαλιστικές οργανώσεις και στην Κρήτη και στη Ρόδο. Επαναλαμβάνω λοιπόν πως το θέμα αφορούσε συνδικαλιστές απομονωμένους ακόμη και από το ίδιο το συνδικαλιστικό κίνημα, που ήθελαν απλά να πιέσουν την εταιρεία για να παίρνει αποφάσεις οι οποίες δεν θα ήταν ορθολογικές. Επειδή στόχος μας όμως είναι η βιωσιμότητα της επιχείρησης, αφού μόνο έτσι θα μπορούμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις και τους εργαζόμενους, προχωρήσαμε στην αντικατάσταση τους, φιλτράροντας τα στοιχεία που έχουμε, χωρίς να κάνουμε πολιτική». 

Και επίσημα η Fraport στην Ελλάδα. Θετική ή αρνητική εξέλιξη;

«Είναι σίγουρα θετική εξέλιξη, από τη στιγμή που το κράτος δεν μπορεί να παρέχει λειτουργικά και αξιοπρεπή αεροδρόμια. Στόχος δικός μου και θέση μου είναι να υπάρχουν αεροδρόμια που δεν μας ντροπιάζουν, είναι λειτουργικά και μπορούν να υποστηρίξουν την τουριστική ανάπτυξη. Αυτά τα αεροδρόμια, είτε τα κάνει το Κράτος, είτε ένας ιδιώτης είναι κάτι δευτερεύον. Από τη στιγμή που το Κράτος δεν έχει τη δυνατότητα αυτή, αντί να έχουμε αεροδρόμια του «αίσχους», όπως το «Νίκος Καζαντζάκης», ας τα αξιοποιήσει ο ιδιώτης, τηρώντας τους κανόνες φυσικά. Σε ό,τι αφορά τη Fraport, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως αποτελεί μια μεγάλη εταιρεία, η οποία δεν έχει επενδύσει στα αεροδρόμια έτσι απλώς για να τα πάρει. Στοχεύει στην επένδυση της τάξης των 300 εκ. ευρώ στα αεροδρόμια με σκοπό να αυξήσει περαιτέρω την κίνηση και να φέρει μεγαλύτερη ανάπτυξη στις περιοχές αυτές, οι οποίες αναμένεται να ευνοηθούν. 

Για μια ακόμη χρονιά το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» σε κακά χάλια. Μια βιτρίνα – η χειρότερη δυνατή- για το Ηράκλειο και την Κρήτη

«Τη στιγμή που η Fraport επενδύει στα περιφερειακά αεροδρόμια, το «Νίκος Καζαντζάκης» είναι σε κακά χάλια. Αξίζει να αναλογιστεί κανείς πως στα Χανιά η εταιρεία θα δώσει περίπου 60-70 εκ. ευρώ, τη στιγμή που για το αεροδρόμιο Ηρακλείου, οι συζητήσεις γύρω από την όποια αναβάθμιση είναι της τάξης των 20-25 εκ. ευρώ. 

Η εικόνα του αεροδρομίου μας είναι επιεικώς απαράδεκτη και θα έπρεπε έστω και τμηματικά να γίνουν κάποιες βελτιώσεις. Έχουμε βρει όμως την «καραμέλα» του Καστελίου, χωρίς να μας πει κανείς τι θα συμβεί μέχρι γίνει – αν γίνει – το νέο αεροδρόμιο. Αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση και το ξεπούλημα της χώρας, τότε πιστεύω ότι θα δούμε ιδιωτικοποιημένο και το «Νίκος Καζαντζάκης». Ενδεχομένως αυτός να είναι και ο στόχος. Να απαξιωθεί δηλαδή τελείως για να καταλήξει εκεί».

Το αεροδρόμιο Καστελίου θα δώσει την ώθηση που όλοι ευελπιστούν στον Τουρισμό; Το έργο αυτό δεν πρέπει – σε κάθε περίπτωση – να γίνει συνδυαστικά με άλλες Υποδομές και Επενδύσεις στον Τουρισμό;

«Το αεροδρόμιο του Καστελίου αυτή τη στιγμή αρχίζει να λαμβάνει τη διάσταση παραμυθιού με… δράκους. Ξεκινάμε με ένα δεδομένο. Από τη στιγμή που ένας ιδιώτης κάνει μια επένδυση είναι σίγουρο ότι σε βάθος χρόνου θα θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά του. Δεν έχω δει κάποια νούμερα, τα οποία θα δείξουν πως κάποιος που θα επενδύσει στο Καστέλι θα μπορέσει να πάρει τα χρήματα του πίσω. Έχουμε λοιπόν το… μύθο του αεροδρομίου, κάποιες μακέτες και επενδυτές. Κανείς όμως δεν μας έχει εξηγήσει γιατί κάποιος θα επενδύσει εκεί. 

Αν υποθετικά λοιπόν το αεροδρόμιο γίνει εκεί, το κόστος που θα έχει ως επένδυση θα οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση τα τέλη του αεροδρομίου. Επιπλέον θα ανεβάσει το κόστος πτήσης. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι περισσότερες πτήσεις έρχονται από το Βορρά, αντιλαμβανόμαστε ότι θα έχουμε μια αύξηση στο χρόνο πτήσεων, που μεταφράζεται σε περισσότερα καύσιμα και συνεπώς χρήματα. Από την άλλη θα υπάρχει μεγάλο κόστος στη μεταφορά των logistics. Θα υπάρχει γενικά μια πολλαπλάσια αύξηση στο κόστος. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον αυτοσκοπό του έργου αυτού, τη στιγμή που με ένα κεφάλαιο πολύ μικρότερο και με λιγότερες παρενέργειες, θα μπορούσε να αναβαθμιστεί το αεροδρόμιο Ηρακλείου και να κλείσει το όλο θέμα. Ακόμη όμως κι αν όλα τα παραπάνω με ένα μαγικό τρόπο λυθούν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι για τα επόμενα 8-10 χρόνια, το «Νίκος Καζαντζάκης» θα παραμένει στα ίδια χάλια με τα τωρινά».


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.