Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ηλεκτρικό Ampera-e με ροπή που καθηλώνει

Ηλεκτρικό Ampera-e με ροπή που καθηλώνει

Auto Plus | 24/08/2016 - 15:32
Ηλεκτρικό Ampera-e με ροπή που καθηλώνει
Την πρώτη μέρα του Οκτώβρη, κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του το Opel Ampera-e – ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κάνει πιο «πράσινη» τη γκάμα της Opel.

Το νέο μοντέλο με το σήμα του κεραυνού συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας και λειτουργία με μηδενικούς ρύπους με μία απολαυστική οδηγική εμπειρία, καθώς η μέγιστη ροπή των 360 Nm προσφέρει εντυπωσιακές τιμές επιτάχυνσης και δυνατότητες προσπέρασης.

Η μέγιστη ροπή των 360 Nm βρίσκεται πίσω από το εκρηκτικό ταπεραμέντο του νέου Opel. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 150 kW/204 hp (PS). Οι εκκινήσεις από στάση στα φανάρια και η είσοδος στο αυτοκινητόδρομο είναι από τα ατού του Opel Ampera-e. Το συμπαγές μοντέλο επιταχύνει στα 50 km/h σε μόλις 3,2 δεύτερα, ενώ η εν κινήσει επιτάχυνση 80 - 120 km/h για προσπέραση ολοκληρώνεται σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα (προκαταρτικές τιμές). Επομένως, το Ampera-e έχει επιδόσεις επιπέδου OPC, της κορυφαίας κατηγορίας σπορ μοντέλων Opel.

Το Opel Ampera-e υπόσχεται απολαυστική οδήγηση και στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες έως 150 km/h. Ταυτόχρονα, το Ampera-e προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία από τα περισσότερα άλλα ηλεκτρικά μοντέλα του ανταγωνισμού. Οι συμπαγείς διαστάσεις του οφείλονται στην επίπεδη τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από το πάτωμα του οχήματος.

Εσωτερικό

Οι επιβάτες μπορούν να περνούν απολαυστικά την ώρα τους σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Πέρα από την εξαιρετική αίσθηση ευρυχωρίας, το αυτοκίνητο προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ψηφιακής συνδεσιμότητας κατά τα συνήθη πρότυπα Opel.

Το Ampera-e διαθέτει τη νεότερη γενιά του συστήματος IntelliLink infotainment καθώς και Opel OnStar. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, το βραβευμένο σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υπηρεσιών υποστήριξης παρέχει πρόσβαση σε μέχρι επτά συσκευές ταυτόχρονα μέσω του ισχυρού Wi-Fi hotspot.

Τα συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto συστήματα IntelliLink φέρνουν τον κόσμο των smartphones στο Ampera-e, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ή να κατεβάζουν τις ταινίες της προτίμησής τους. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τις πολυάριθμες λειτουργίες της πολυδιάστατης φιλοσοφίας ψυχαγωγίας.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.