Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Αυτή είναι η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις επαγγελματικών στην Ελλάδα

Αυτή είναι η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις επαγγελματικών στην Ελλάδα

Auto Plus | 22/07/2016 - 15:18
Αυτή είναι η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις επαγγελματικών στην Ελλάδα
Η σταθερή άνοδος των πωλήσεων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Ford που σημειώθηκε το 2015 στη χώρα μας, συνεχίστηκε και το 2016.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πωλήσεων που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, η Ford αναδείχτηκε Νο1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ελληνική αγορά για το πρώτο εξάμηνο του 2016 με μερίδιο αγοράς 20% και συνολικές πωλήσεις που έφτασαν τις 575 μονάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τη σημαντική πτώση της αγοράς επαγγελματικών αυτοκινήτων στη χώρα μας κατά 12% σε σύγκριση με πέρυσι, οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford αυξήθηκαν κατά 42,7% βελτιώνοντας το μερίδιο αγοράς κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες!

Τα νούμερα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά για τον μήνα που μας πέρασε. Μόνο τον Ιούνιο, ταξινομήθηκαν 162 επαγγελματικά οχήματα Ford, με την εταιρία να βελτιώνει τις πωλήσεις της κατά 180% σε σύγκριση με πέρυσι,  αποκτώντας μερίδιο αγοράς 24,7%.

Η επιτυχία αυτή βασίζεται στην ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων Ford που προσφέρουν αξιοπιστία, οικονομία, αλλά και οδηγική αίσθηση επιβατικού αυτοκινήτου.  Από τα «μικρά» Ford Fiesta Van και Ford Transit Courier, το Ford Transit Connect, το Ford Ranger, μέχρι και τα «μεγάλα» Ford Transit Van, η Ford έχει τη λύση για κάθε επαγγελματία.

Η πορεία των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων Ford στην Ελληνική αγορά ακολούθησε τη γενικότερη πορεία της μάρκας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου και εκεί η Ford αναδείχτηκε Νο1*. Οι Πανευρωπαϊκές πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 αυξήθηκαν κατά 17% φτάνοντας τα 162.500 οχήματα. Ομοίως, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας το 13%.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.