Η πρωτη ημεριδα για την τσικουδια στην Ελλάδα
Παραγωγή: Από τα σταφύλια μέχρι την απόσταξη και τα ηδύποτα.
Γαστρονομία:
Η τσικουδιά …
– Με συνοδευτικά πιάτα από την Κρήτη και την Ελλάδα.
– Ως υλικό παρασκευής φαγητών και γλυκών.
Cocktail: Προτάσεις για συνταγές και διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος.
Ομιλητές:
Σύμβουλος Οίνου Minas Psarakis
Υπεύθυνος παραγωγής ByRaki flavor George Nikiforos
Chef Giwrgos Xronakis
Executive Chef Giorgos Damianakis
Pastry Chef Manos Hatzidakis B
Bartender Manos Dialinas
Με την υποστήριξη:
Δήμος Ηρακλείου – Municipality of Heraklion
Είσοδος Ελεύθερη
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολουθησης.
Στηρίζουμε το εθελοντικό Σωματείο ATAXTOI
Στόχος της Ημερίδας για την Τσικουδιά Κρήτης και των ηδύποτων είναι:
– Η καλύτερη γνώση του Κρητικού Αποστάγματος.
– Η εκμετάλλευση της στην μαγειρική, την ζαχαροπλαστική καθώς και στα Cocktail.
– Να αναδείξουμε διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης της Τσικουδιάς και των ηδύποτων κατ επέκταση στους χώρους εστίασης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2017 και .ωρα 18¨30,
στην Αίθουσα «Μανόλη Καρέλλη» 2ο όροφο (πρώην Ανδρόγεω).
πληροφορίες:
email: Info_day_tsikoudia@Byraki.gr
τηλ.: 6989 732340