Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



«Η παραγωγή εθνικού πλούτου θα καθιστούσε αχρείαστα τα ‘’πυροτεχνήματα’’ φιλανθρωπίας»

«Η παραγωγή εθνικού πλούτου θα καθιστούσε αχρείαστα τα ‘’πυροτεχνήματα’’ φιλανθρωπίας»

Ηράκλειο | 21/11/2017 - 08:49
«Η παραγωγή εθνικού πλούτου θα καθιστούσε αχρείαστα τα ‘’πυροτεχνήματα’’ φιλανθρωπίας»
Στην Ολομέλεια τοποθετήθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης, σε σχέση με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για το «κοινωνικό μέρισμα».

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Δανέλλης, με την ιδιότητα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων της επικαιρότητας, όπως η τραγωδία της προηγούμενης εβδομάδας στην Δυτική Αττική, τα επεισόδια για την επέτειο του Πολυτεχνείου, την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, αλλά και τον δεύτερο γύρο των εκλογών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.   

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης:

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Εκφράζουμε την συντριβή μας για την ανείπωτη τραγωδία, την προηγούμενη εβδομάδα, στην Δυτική Αττική.

Η διαχρονική μας αδιαφορία κράτους και κοινωνίας, για τις πιθανές συνέπειες της αδηφάγου ανθρωπογενούς παρέμβασης στη φύση, με μοναδικό σκοπό την επίτευξη προσωπικού οφέλους, μακριά από κανόνες, σχεδιασμό και αίσθηση μέτρου, μας κατέστησαν κυριολεκτικά μια «ανοχύρωτη πολιτεία».

Πριν λίγες ημέρες ήταν η Σύμη και η Κέρκυρα, ακολούθησε η Δυτική Αττική.

Όλα δείχνουν πως η κλιματική νέμεσις δυστυχώς θα μας επισκέπτεται όλο και συχνότερα.

Για αυτό και επείγει όσο ποτέ, ο συνολικός σχεδιασμός θωράκισης με μέτρα πρόληψης, προστασίας και αποκατάστασης.

Επιβάλλεται η υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου πολιτικής προστασίας, με την ενεργό συμμετοχή της κοινωνίας.

Και όσο για τις ευθύνες, που προφανώς υπάρχουν και διαχέονται στο χθες και στο σήμερα, σε κεντρικό κράτος και αυτοδιοίκηση είναι ηθικά και πολιτικά απαράδεκτο, είναι υποκριτικό όλο αυτό το blame game ένθεν κακείθεν, που αφειδώς τροφοδοτείται από τα media και τους κίτρινους τηλε-εισαγγελείς παντός καιρού.

Κι αν η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεφεύγει από τον ανθρώπινο προγραμματισμό και η πρόβλεψη των καταστροφών δεν είναι απλή και εύκολη, το καθιερωμένο ραντεβού στο Πολυτεχνείο είναι.

Είναι ύβρις, μια μειοψηφία να καπηλεύεται τη μνήμη των αγωνιστών της Δημοκρατίας και το σύμβολο της ανατροπής της δικτατορίας.

Και μάλιστα, όταν το πράγμα έχει ξεφύγει τόσο, ώστε να κινδυνεύουν οι ζωές ανυποψίαστων πολιτών και κατοίκων.

Οι εικόνες φρίκης με τη δικηγόρο, της οποία το πόδι έπιασε φωτιά από ναυτική φωτοβολίδα, η οποία δεν σβήνει ούτε με πυροσβεστήρα (!), βρίσκονται στον αντίποδα μιας ανοιχτής, προοδευτικής κοινωνίας, της οποίας θιασώτες, υποτίθεται ότι είναι οι σφετεριστές της ιστορικής μνήμης και των δημοκρατικών αγώνων του λαού μας.   

Πρέπει επιτέλους να συζητήσουμε σοβαρά την παλιά ιδέα της ενοποίησης του Πολυτεχνείου με το Μουσείο, με την απομάκρυνση της Αρχιτεκτονικής Σχολής από την περιοχή.

Είναι ο μόνος τρόπος ξηλώματος της διαχρονικής γιάφκας, που ανοήτως προστατεύεται από το Πανεπιστημιακό άσυλο.

Στον τόπο μου λένε «δώσε θάρρος στον χωριάτη»…

Έτσι οι Ρουβίκωνες μετά την ατυχή τους επιλογή να μπουκάρουν στην Ισπανική πρεσβεία, διακινδυνεύοντας την πρόκληση διπλωματικού επεισοδίου, που ανάγκασε την Πολιτεία να αντιδράσει για πρώτη φορά με δικαστικές καταδίκες, επεμβαίνουν στο Πεντάγωνο και φεύγουν ανενόχλητοι ως σχολική εκδρομή.

Το γλεντούν δε, δεόντως, με την εξευτελιστική ανάρτηση του «ανδραγαθήματός» τους στο διαδίκτυο.

Μήπως ήρθε η ώρα σοβαρής αντιμετώπισης των επικίνδυνων γελοιοτήτων τους;

Και κάτι ευχάριστο.

Εχθές ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του Νέου Ενιαίου Φορέα του προοδευτικού Κέντρου, της Κεντροαριστεράς όπως μάθαμε να λέμε.

Συγχαρητήρια στην Φώφη Γεννηματά.

Καλή δύναμη και έμπνευση για τα επόμενα δύσκολα, αλλά ουσιαστικά βήματα της ωραίας αυτής περιπέτειας.

Μιας περιπέτειας της οποίας η επιτυχία δεν περιορίζεται μονάχα στους πολίτες, που γοητεύει, κινητοποιεί και εκφράζει, αλλά στο σύνολο της κοινωνίας, αφού θα διαδραματίσει ρόλο ισορροπητικό του πολιτικού μας συστήματος συνολικά. 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Σε σχέση τώρα με το συζητούμενο σχέδιο νόμου για το περίφημο κοινωνικό μέρισμα, που προεξήγγειλε τρεις ημέρες πριν ο Πρωθυπουργός.

Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να πιστέψει σοβαρά πως η επιθυμητή αναδιανομή πλούτου μπορεί να γίνει με τέτοιες μεθοδολογίες.

Η καλύτερη στήριξη των πλέον χειμαζόμενων κοινωνικών ομάδων είναι η δημιουργία ουσιαστικών προϋποθέσεων παραγωγής εθνικού πλούτου και στέρεων θέσεων εργασίας.

Τα προγραμματιζόμενα ποσά θα μπορούσαν να φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αν δεν ακολουθούσαν την χρεοκοπημένη από καιρούς μεθοδολογία των εφάπαξ επιδομάτων.

Στην κρίσιμη καμπή που περνάει η οικονομία μας, δεν βοηθούν τα πυροτεχνήματα.

Δεν βοηθά η τροφοδότηση της ελπίδας, μέσω της φιλανθρωπίας.

Γιατί φιλανθρωπία είναι κάθε βοήθημα, κάθε επίδομα, που δίνεται άπαξ.

Και γίνεται ύποπτο, όταν έρχεται μέσα από τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Η αιτίαση πως δεν υπάρχει χρόνος ικανός για μια διαβούλευση και συνεννόηση μεταξύ μας, προκειμένου οι διατιθέμενοι πόροι να πιάσουν όσο γίνεται περισσότερο τόπο, δεν ευσταθεί.

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που θα προσδιορίζει το ύψος των βοηθημάτων και τους δικαιούχους, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την πολύ σημαντικότερη συνεννόηση μεταξύ μας. 

Σε σχέση με το άρθρ. 1, για παράδειγμα που αφορά την Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος, αν στην ουσία θέλουμε να δείξουμε πως αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους της υπογεννητικότητας και θέλοντας, έστω και συμβολικά να εκφράσουμε αυτό μας το ενδιαφέρον δεν μπορούμε να μείνουμε στα δύο τέκνα, παραβλέποντας τους τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Σωστό, ότι θέτετε εισοδηματικά κριτήρια.

Γιατί δίνετε στους Υπουργούς λευκή επιταγή να αυξήσουν το ποσό των 720 εκ. ευρώ, αν κρίνουν ότι οι δημοσιονομικές συνθήκες το επιτρέπουν;

Δεν βοηθούν αυτά στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με την αντιπολίτευση.

Αντίθετα, ανάβουν φωτιές και επιτρέπουν δεύτερες σκέψεις σε μία διαδικασία που θα έπρεπε να μας βρίσκει όλους σύμφωνους από την πρώτη στιγμή, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. 

Σχετικά με το Άρθρ. 2 που αφορά την επιστροφή κρατήσεων υγειονομικής περίθαλψης.

Από το 2012 το κράτος υπολόγιζε με λάθος βάση υπολογισμού τις εισφορές περίθαλψης στις κύριες συντάξεις. 

Το τόσο στοιχειώδες αυτό λάθος από πλευράς της τότε κυβέρνησης, αλλά και η αδυναμία της αντιπολίτευσης να το εντοπίσει αναδεικνύει το τι μπορεί να συμβεί όταν τα νομοσχέδια περνούν με διαδικασίες express.

Έπρεπε να φτάσουμε στο Νόμο Κατρούγκαλου για να αναγνωριστεί το λάθος, όπως και η αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας για επιστροφή των αδικαιολογήτως παρακρατηθέντων ποσών στους δικαιούχους. 

Όλο αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Η γνωστή παθογένεια.

Νομοθετούμε πρόχειρα και δημιουργούμε αδικημένους.

Ας μην παριστάνουμε και τους σωτήρες όταν απλώς αποκαθιστούμε μια αδικία, την οποία οι ίδιοι δημιουργήσαμε. 

Σχετικά με το Άρθρ. 3 για την κάλυψη κόστους παροχής Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Πρόκειται για ένα απολύτως αντιοικονομικό, επισφαλές και ρυπογόνο σύστημα, το οποίο επιβαρύνει τους Έλληνες καταναλωτές με 600-800 εκατ. ευρώ ετησίως.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ηλεκτροδότηση των μη διασυνδεδεμένων νησιών της χώρας, τρεις δεκαετίες μετά την εκπόνηση των πρώτων σχεδίων για τη διασύνδεσή τους με την ηπειρωτική χώρα!

Η ηλεκτροδότηση σήμερα των 32 μη διασυνδεδεμένων νησιών της χώρας διασφαλίζεται με αυτόνομους πετρελαϊκούς σταθμούς (ντίζελ και μαζούτ) χαμηλής απόδοσης που έχουν εγκατασταθεί από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Όλοι οι Έλληνες καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν το κόστος αυτό, μέσω των λογαριασμών ρεύματος ως Υπηρεσία Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ).

Σημειωτέον πως την τελευταία 5ετία επιβαρύνθηκαν συνολικά με 3,5 δισ. Ευρώ, ποσό που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΡΑΕ, θα μπορούσε να καλύψει πλήρως το κόστος διασύνδεσης σχεδόν του συνόλου των νησιών και εκτός αυτού αποτελεί μνημονιακή δέσμευση.

Όλο αυτό το ανορθολογικό σύστημα οδηγεί το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος ενός σπιτιού στην Κρήτη, στη Ρόδο, στην Ανάφη κ.ο.κ. να είναι πολλαπλάσιο του μέσου κόστους του ρεύματος ενός σπιτιού στην Αττική ή την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Στην ηπειρωτική χώρα το μέσο κόστος παραγωγής μεγαβατώρας είναι περίπου 50 ευρώ.

Το αντίστοιχο κόστος για την Κρήτη είναι 162,26 ευρώ, στους Οθωνούς 453 ευρώ, στην Ικαρία 380 ευρώ, ενώ στην περίπτωση του Αγαθονησίου εκτοξεύεται στα 1724 ευρώ!

Και προσοχή.

Σε αυτά τα νούμερα δεν συμπεριλαμβάνεται το περιβαλλοντικό κόστος, γιατί δεν ποσοτικοποιείται τόσο εύκολα, ωστόσο είναι τεράστιο.

Επιδοτείτε μια παθογένεια, αντί να κατευθύνετε κονδύλια εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Πριν από λίγες ημέρες κατέθεσα ερώτηση, σχετικά με την περικοπή του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης κατά 50%, όπως προκύπτει από το προσχέδιο του Π/Υ του 2018.

Να θυμίσω πως το επίδομα θέρμανσης δίνεται για να στηρίξει οικονομικά ευάλωτα νοικοκυριά.

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ;

Κόψατε με το ένα χέρι κοινωνικά επιδόματα, ύψους 92 εκατομ. ευρώ στο 50% τους, και με το άλλο τα ξαναδίνετε σαν μια καινούρια παροχή (!). 

Κλείνοντας.

Απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός.

Γιατί μόνο αυτός, όπως και η σθεναρή βούληση υλοποίησης των προβλεπόμενων υποχρεώσεών μας, μπορούν να χτίσουν ένα σοβαρό κοινωνικό κράτος αξιώσεων για όλους τους πολίτες.

Η επιδοματική πολιτική είναι διαχείριση της φτώχειας και στην παρούσα φάση της ελληνικής οικονομίας μπορεί να φαίνεται απαραίτητη, αλλά δεν δημιουργεί καμία προοπτική.

Η μείωση των ανισοτήτων απαιτεί ένα σοβαρό και ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό.

Ας συνεννοηθούμε για τις προϋποθέσεις επίτευξής του.

Ευχαριστώ. 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.