Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Η oμογένεια ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα

Η oμογένεια ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ελλάδα | 23/10/2017 - 16:41
Η oμογένεια ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα
Μιλάει στην «Κ» ο Μάικλ Καρλούτσος, αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 Η ατμόσφαιρα στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν πολύ φιλική και κατέστη σαφές ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να εμβαθύνει τη διμερή συνεργασία και να στηρίξει έμπρακτα την Ελλάδα, τονίζει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής Πρωτοκόλλου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάικλ Καρλούτσος, ο οποίος αποτέλεσε τη «σκιά» του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Ηταν αυτός που τον υποδέχθηκε στη στρατιωτική βάση Αντριους όπου προσγειώθηκε το αεροσκάφος του Ελληνα πρωθυπουργού, και ο άνθρωπος που εκ μέρους της αμερικανικής κυβέρνησης τον συνόδευσε στο Οβάλ Γραφείο για τη συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ και το επιτελείο του, αλλά και σε αυτή με τον αντιπρόεδρο Πενς.

O πιο υψηλόβαθμος Ελληνοαμερικανός αξιωματούχος στην κυβέρνηση Τραμπ μιλάει για πραγματικό ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών το οποίο έχει διαπιστώσει ο ίδιος, σημειώνει ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών επικεντρώθηκαν επίσης στην άμυνα και την ενέργεια και υπογραμμίζει ότι ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον η στενή συνεργασία της με το Ισραήλ αλλά και την Αίγυπτο.

Αφού σημειώνει ότι έχει πολύ διαφορετική ιδεολογία από τον κ. Τσίπρα –με διακριτικότητα τον καλεί να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην ορθόδοξη πίστη της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων–υπογραμμίζει ότι η ομογένεια θα βοηθά την Ελλάδα ανεξαρτήτως προσώπων και κομμάτων.

– Πώς αποτίμησε η κυβέρνηση Τραμπ τις συναντήσεις με τον Ελληνα πρωθυπουργό;

– Ηταν μία απόλυτα επιτυχημένη επίσκεψη, που αναβάθμισε και ενίσχυσε το επίπεδο των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας ΗΠΑ και Ελλάδας. Ο πρόεδρος Τραμπ εκτιμά ιδιαιτέρως τις θυσίες που έχουν κάνει οι Ελληνες για να αναστηλώσουν την οικονομία τους. Ο στόχος ήταν να ενδυναμωθεί η διαχρονική φιλία μεταξύ των δύο χωρών, κάτι το οποίο πιστεύω ότι επιτύχαμε στο ακέραιο. Αλλωστε, ΗΠΑ και Ελλάδα μοιράζονται κοινές αξίες και αμοιβαία συμφέροντα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Η Αθήνα είναι σημαντικός σύμμαχος και στρατηγικός εταίρος στο ΝΑΤΟ, στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο.

– Πού επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις;

– Οι συζητήσεις ήταν εντατικές και ειλικρινείς σε όλα τα επίπεδα. Ως Ελληνας της διασποράς, έχω έναν λόγο παραπάνω να νιώθω ευτυχής για τη συγκυρία, γιατί διαπίστωσα ιδίοις όμμασιν την ειλικρίνεια και το θετικό κλίμα σε όλη τη διάρκεια των συνομιλιών. Η ατμόσφαιρα, τόσο στην κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο όσο και στις διευρυμένες συνομιλίες, ήταν πολύ άνετη και φιλική. Ηταν κοινός τόπος του προέδρου Τραμπ, του πρωθυπουργού Τσίπρα, και των υπουργών τους, ότι οι δύο χώρες μοιράζονται πολλά και ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα μαζί στο εγγύς και το απώτερο μέλλον. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά, σε όσα έρχονται και όσα έχουν ήδη αρχίσει να οικοδομούνται. Πλέον, εστιάζουμε στην επούλωση των πληγών και όχι στα ίδια τα τραύματα που προκλήθηκαν από την οικονομική κρίση.

– Είναι ρεαλιστικό να αναμένουμε αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα;

– Το ζήτημα των επενδύσεων ήταν στο επίκεντρο των συνομιλιών, όπως και η ενίσχυση των εμπορικών συναλλαγών, αλλά και η συνεργασία στην άμυνα και την ενέργεια. Ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ αναφέρθηκε με έμφαση στις μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Νομίζω ότι, αν συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό τον τομέα, θα δούμε σύντομα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράλληλα, ο πρόεδρος Τραμπ επαναβεβαίωσε την αμέριστη στήριξη των ΗΠΑ σε ένα υπεύθυνο σχέδιο ελάφρυνσης χρέους.

– Αρα, υπάρχουν προοπτικές;

– Πληροφορούμαι σε καθημερινή βάση το επενδυτικό ενδιαφέρον αρκετών επιχειρηματιών, κάποιοι εξ αυτών με ρίζες στην Ελλάδα, οι οποίοι διερευνούν εντατικά τις προοπτικές αξιοποίησης των κεφαλαίων τους.

– Ποιες είναι οι προσδοκίες τους και τι τους απασχολεί;

– Οι άνθρωποι αυτοί προσβλέπουν σε μία φορολογική πολιτική που δεν επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον, με περιορισμένη γραφειοκρατία, διαφάνεια και ίσες ευκαιρίες. Το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικό.

Θεωρώ εδώ υποχρέωσή μου να αναφερθώ στο έμπρακτο ενδιαφέρον της ομογένειας. Μια και είναι καλό να μιλάμε με αληθινά παραδείγματα, ας αναφέρουμε την πολύ πρόσφατη κίνηση του ελληνικής καταγωγής Τζον Κάλαμος, ο οποίος έκανε μέσω του σχήματος EXIN μία τεράστια επένδυση με την εξαγορά του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής. Τέλος, θα μου επιτρέψετε να σημειώσω την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο επενδυτικό πεδίο ο πρέσβης μας στην Αθήνα, Τζέφρεϊ Πάιατ, ο οποίος εργάζεται νυχθημερόν για να οικοδομήσει γέφυρες μεταξύ των δύο χωρών.

– Ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τόσο στην κυβέρνηση Τραμπ όσο και στο Κογκρέσο;

– Οπως βλέπετε, χαμογελώ ακούγοντας την ερώτησή σας, γιατί είναι μία συζήτηση που έχω συχνά στην Ουάσιγκτον τόσο με μέλη του Κογκρέσου όσο και με κυβερνητικούς αξιωματούχους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου. Η εικόνα για την Ελλάδα είναι πολύ θετική. Ακόμη και οι πιο επιφυλακτικοί έχουν πεισθεί ότι οι Ελληνες προσπαθούν σκληρά. Aναγνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει τεράστιες θυσίες. Προσωπικά, προσδοκώ ότι από την πολύ τιμητική θέση που μου ανατέθηκε, θα συμβάλλω στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση γύρω από τις προκλήσεις, με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι Ελληνες. Οι συνομιλητές μου ρωτούν για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην καθημερινή ζωή των πολιτών. Εκφράζουν, δε, αισιοδοξία ότι η ανάκαμψη είναι προ των πυλών. Νομοτελειακά, οι συζητήσεις αυτές καταλήγουν με έκφραση σεβασμού προς τα ελληνικά ιδεώδη και την καταλυτική επιρροή του ελληνικού πνεύματος στην εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού.

– Στο Κογκρέσο;

– Λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του καλού φίλου μου, βουλευτή Γκας Μπιλιράκη και συναδέλφων του, η Ελλάδα εκτιμάται δεόντως στο Κογκρέσο. Επιπλέον, οι στρατηγικές συμμαχίες με το Ισραήλ και την Αίγυπτο έχουν συμβάλει ώστε η Ελλάδα να εκθέσει τα επιχειρήματά της με σημαντικούς υποστηρικτές στη Βουλή και στη Γερουσία.

– Πώς αντιλαμβάνονται τον ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο ο Λευκός Οίκος και τα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας;

– Η Ελλάδα αποτελεί σταθερά και διαχρονικά ισχυρό συνεργάτη των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και στρατηγικό εταίρο στο ΝΑΤΟ. Οπως γνωρίζετε, οι δύο χώρες εργάζονται από κοινού για την πάταξη της τρομοκρατίας, ενώ η Ελλάδα παίζει σταθεροποιητικό ρόλο σε μία ευαίσθητη περιοχή, που περιβάλλεται από προκλήσεις. Αλλωστε, η συνεργασία του FBI, του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τις ελληνικές αρχές σε ζητήματα άμυνας και ασφάλειας είναι υψηλοτάτου επιπέδου και αποδίδει καρπούς. Αυτό αποκτά ιδιαίτερη αξία αν συνυπολογίσουμε ότι πρωταρχικός στόχος μας είναι η καταπολέμηση του ISIS. Η χρήση της βάσης της Σούδας είναι ουσιώδους σημασίας για τις ΗΠΑ. Είμαστε ευγνώμονες στον ελληνικό λαό για τη συνεργασία αυτή, που έχει κεντρικό ρόλο για τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εχω έναν επιπλέον λόγο να διατηρώ θερμά αισθήματα για την Κρήτη και τους Κρητικούς, λόγω του χρόνου που πέρασα εκεί και των σχέσεων που οικοδόμησα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και την πραγματοποίηση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας που διοργανώθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

– Πώς είδε η ελληνοαμερικανική κοινότητα την επίσκεψη;

– Η ελληνική κοινότητα στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες της Ελλάδας για ανάκαμψη, κάτι που πρέπει να αναγνωριστεί. Οι ελληνικής καταγωγής εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και όσοι κινούνται στα πέριξ της Ουάσιγκτον σφυρηλατούν τις στενές ελληνοαμερικανικές σχέσεις ημέρα με την ημέρα. Η δε συνεισφορά της ομογένειας στην αμερικανική οικονομία είναι αξιοσημείωτη. Ελληνες βρίσκεις σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ. Ετσι, κάθε φορά που Ελληνας αξιωματούχος μάς επισκέπτεται, ξυπνούν συναισθήματα νοσταλγίας και αγάπης για την πατρίδα.

– Ποιες είναι οι προσωπικές σκέψεις σας για την επίσκεψη; Ησασταν η «σκιά» του Ελληνα πρωθυπουργού.

– Ο πρωθυπουργός ήταν πολύ θερμός. Αλλαζε πορεία, προκειμένου να σφίξει κάθε χέρι και να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που συνάντησε. Σε προσωπικό επίπεδο, όπως εξήγησα και στον ίδιο, προερχόμαστε από πολύ διαφορετικό υπόβαθρο και έχουμε εντελώς διαφορετική πολιτική ιδεολογία, αλλά είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την πατρίδα. Ως παιδί της Εκκλησίας, εύχομαι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην πίστη της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών. Δεν μπορούμε από τη μία να αγωνιζόμαστε για το όνομα της Μακεδονίας με το επιχείρημα ότι «δεν πρέπει να γίνεται παραχάραξη της Ιστορίας» και την ίδια ώρα να αγνοούμε την αδιαμφισβήτητη συνεισφορά της Εκκλησίας στη σύγχρονη Ελλάδα. Εν πάση περιπτώσει, πάντοτε πίστευα ότι οι Ελληνες είναι ισχυρότεροι όταν πορεύονται ενωμένοι με κοινό σκοπό. Ο κοινός σκοπός μας είναι η ανόρθωση της Ελλάδας και αυτή την προσπάθεια υποστηρίζω στο έπακρον.

Οι ελληνικές ρίζες

Ο Μάικλ  –ή Μιχάλης, όπως προτιμά ο ίδιος να τον φωνάζουν οι φίλοι– Καρλούτσος εργάστηκε για περισσότερα από δέκα χρόνια σε πολιτικές εκστρατείες, αρχής γενομένης από την ιστορική υποψηφιότητα του μέντορά του, γερουσιαστή Πολ Τσόγκα, για το δημοκρατικό προεδρικό χρίσμα, το 1992.

Στη συνέχεια, ίδρυσε στη Φιλαδέλφεια τη MAK Consulting, εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, σε διεθνές επίπεδο, στις δημόσιες σχέσεις και σε κυβερνητικές υποθέσεις.

Εχει εκπροσωπήσει μεγάλες εταιρείες, ειδικά στον τομέα της Υγείας, της εκπαίδευσης και της ενέργειας.

Τον χαρακτηρίζουν το πάθος και η υπερηφάνεια για την Αμερική, όπως και ο σεβασμός και η προσήλωσή του στην Ορθόδοξη Εκκλησία και στις ελληνικές ρίζες του. Μιλάει συχνά για την εργασιακή ηθική που του ενέπνευσαν οι γονείς και οι παππούδες του και την αφοσίωση στην οικογένειά του. Είναι γιος του δραστήριου πατρός Αλεξ Καρλούτσου, μιας από τις ισχυρότερες παρουσίες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας με σημαντική επιρροή στο πολιτικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι.


Πηγή kathimerini.gr

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.