Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Η Έλενα Περουλάκη στο τιμόνι των πωλήσεων του νέου πολυτελούς "Wyndham Grand Jupiter"! (Pics)

Η Έλενα Περουλάκη στο τιμόνι των πωλήσεων του νέου πολυτελούς \"Wyndham Grand Jupiter\"! (Pics)

Εργασία | 17/09/2014 - 23:59
Η Έλενα Περουλάκη στο τιμόνι των πωλήσεων του νέου πολυτελούς \"Wyndham Grand Jupiter\"! (Pics)

Επικεφαλής της νευραλγικής διεύθυνσης πωλήσεων και μάρκετινγκ στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Jupiter που βρίσκεται στον πολυχώρο Harbourside Place στη νοτιοανατολική Φλόριντα, επιλέχθηκε η ελληνικής καταγωγής Έλενα Περουλάκη.

 

Το νέο ξενοδοχείο, 179 δωματίων, αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στο Φθινόπωρο και αποτελεί το νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο που διαθέτει η πόλη Jupiter, στην Κομητεία North Palm Beach.

Η κ. Περουλάκη αναλαμβάνει την επίβλεψη όλων των αρμοδιοτήτων του τμήματος πωλήσεων και αναλαμβάνει να εκπληρώσει τον στόχο της ενίσχυσης της ομάδας πωλήσεων του ξενοδοχείου και της ανάπτυξης πελατολογίου. Με 19 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ του κλάδου της φιλοξενίας, η κ. Περουλάκη κρίθηκε ότι διαθέτει αποδεδειγμένη γνώση των καθηκόντων της, ενώ οι βαθιές ρίζες στην κοινότητα της ευρύτερης περιοχής του Palm Beach θα βοηθήσουν τις προσπάθειες του ξενοδοχείου να αναπτύξει συνέργιες με τις τοπικές αγορές αλλά και πελάτες.

«Η τεχνογνωσία της Έλενας και η ενεργή δραστηριοποίησή της στην κοινότητα θα αποτελέσουν την κατευθυντήρια δύναμη της ομάδας πωλήσεων», δήλωσε ο γενικός μάνατζερ του ξενοδοχείου, Matthew Boris. «Η καθοδήγησή της και η κατεύθυνση που θα δώσει στις πωλήσεις θα είναι ο βασικός παράγοντας στην επιτυχία του Wyndham Grand Jupiter, όχι μόνο κατά την προετοιμασία των εγκαινίων, αλλά και με τη μετατροπή του ξενοδοχείου σε ενεργό μέλος της κοινότητας της πόλης», επισήμανε.

Η κ. Περουλάκη διαθέτει εκτενή εμπειρία στον κλάδο, ειδικά στην πολιτεία της Φλόριντα, και έχει διατελέσει διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ σε δύο ξενοδοχεία της Marriott Residence Inn (τα Boca Raton και Plantation), στο Palm Beach Gardens Marriott και στην DoubleTree by Hilton.

Πολύ πρόσφατα, διηύθυνε την ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ του Palm Beach Marriott Singer Island Beach Resort & Spa.

Η κ. Περουλάκη έχει πτυχίο στο μάνατζμεντ ξενοδοχείων, εστιατορίων και κέιτερινγκ από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου, μετά την απόκτηση του οποίου μετακόμισε στις ΗΠΑ για να αποκτήσει bachelor στο hospitality management από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Διαθέτει επίσης master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Επιπλέον, έχει ενεργή συμμετοχή σε τοπικούς οργανισμούς όπως το Junior League of the Palm Beaches και την Κοινότητα Λευχαιμίας και Λεμφώματος στην Κομητεία του Palm Beach County, όπου πρόσφατα αναδείχθηκε ως η Γυναίκα της Χρονιάς για τις προσπάθειές της στη συγκέντρωση 87.000 δολαρίων μέσα σε δέκα εβδομάδες.

Δείτε το ξενοδοχείο...

Wyndham Grand Jupiter at Harbourside Place

Wyndham Grand Jupiter at Harbourside Place


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εργασία

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.