Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Για το Σεπτέμβριο διακόπηκε η δίκη της ΧΑ για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Για το Σεπτέμβριο διακόπηκε η δίκη της ΧΑ για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Ελλάδα | 25/07/2016 - 17:30
Για το Σεπτέμβριο διακόπηκε η δίκη της ΧΑ για τη δολοφονία του Π. Φύσσα
Τη «μέγγενη» της εξέτασης από την πρόεδρο Μαρία Λεπενιώτη διήλθε ο μάρτυς Αναστάσιος Τσολακίδης, αστυνομικός - επικεφαλής μίας εκ των ομάδων ΔΙΑΣ που βρέθηκε στο σκηνικό του φόνου του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Στην τελευταία συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο, πριν από τη διακοπή του Αυγούστου, οι στιχομυθίες ανάμεσα στην πρόεδρο και τον αστυνομικό ήταν αποκαλυπτικές για την αδυναμία της αστυνομίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων το μοιραίο βράδυ.

Ο μάρτυς, σε αντίθεση με άλλους αστυνομικούς, διαβεβαίωσε την πρόεδρο ότι η ολιγωρία δεν ήταν αποτέλεσμα φόβου, αλλά στάθηκε αδύνατο να απαντήσει σε προφανείς, λογικές απορίες της για την έλλειψη αντίδρασης από την αστυνομία στα όσα έλαβαν χώρα μπροστά στα μάτια τους πριν από τον φόνο του Παύλου Φύσσα. Δεν κατάφερε να θυμηθεί καν βασικά «καρέ» από το σκηνικό της δολοφονίας, παρότι είχε τρόπον τινά ρόλο αυτόπτη μάρτυρα.

Εντύπωση προκάλεσε ότι ο κ. Τσολακίδης, κληθείς σε εκ των υστέρων αυτοκριτική από την πρόεδρο, επέμεινε ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα καλύτερο, εξέφρασε δηλαδή την πεποίθηση ότι η αστυνομία έδρασε όπως έπρεπε. Αρνήθηκε ότι όφειλε να καλέσει ενισχύσεις γρηγορότερα, ενώ τόνισε στην πρόεδρο ως κατόρθωμα ότι η αστυνομία προέβη στη σύλληψη του Ρουπακιά.

Ο μάρτυς εξήρε μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, τη δική του συμβολή στη σύλληψη του δράστη - «αστραπιαία πήγα στον Ρουπακιά...» είπε χαρακτηριστικά (την ώρα που ο δράστης καθόταν στο αυτοκίνητο)-, προκαλώντας το ειρωνικό γέλιο του ακροατηρίου. Ο ίδιος δεν αναγνώρισε κανέναν από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία Φύσσα, πλην του Γιώργου Ρουπακιά. Το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίχθηκε εκείνο το βράδυ, και αναβίωσε ως σκηνικό στο Εφετείο στη συνεδρίαση της Δευτέρας, συμπυκνώθηκε στον διάλογο αστυνομικού - δράστη, αμέσως μετά τη δολοφονία, όπως τον αναπαρήγαγε ο ίδιος ο μάρτυς:

«Τι έκανες;» τον ρώτησε ο κ. Τσολακίδης. 

«Τίποτα, περαστικός είμαι» απάντησε ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Σε διάλειμμα της δίκης, και καθώς ο μάρτυρας έβγαινε από την αίθουσα, ο θείος του Παύλου Φύσσα του φώναξε: «ό,τι έσπειρες, θα το θερίσεις... Από το μπατζάκι σε τράβαγε η κοπέλα του Παύλου (σ.σ.: υπονοώντας ότι του είχε ζητηθεί βοήθεια και δεν την έδωσε)».

Το κλίμα ήταν πάντως τεταμένο και το πρωί, με μικροεπεισόδιο που έληξε προτού αρχίσει η συνεδρίαση. Όταν οι δικαστές ανέβηκαν στις έδρες τους, ενημερώθηκαν χαμηλοφώνως από την αστυνομία και αποσύρθηκαν προσωρινά.

Ένταση κυριάρχησε και στο τέλος της διαδικασίας, με αντιφασιστικά συνθήματα, αλλά και ύβρεις ανάμεσα στις ετερόκλητες πλευρές του ακροατηρίου.

Η κατάθεση Τσολακίδη

Αναλυτικότερα, ο μάρτυς αστυνομικός είπε:

«Πήραμε σήμα από το κέντρο, 11.58-11.59, πριν από τα μεσάνυχτα, ότι 50 άτομα με ρόπαλα κατευθύνονται στην καφετέρια 'Κοράλλι'. (...) Με το που φθάνω στην Παύλου Μελά, βλέπω ότι υπάρχουν κάποια άτομα, διάσπαρτα, γύρω στα 20-30 άτομα. Ήταν μαυροφορεμένα, σίγουρα με σκούρα ρούχα, υπήρχε κινητικότητα στα χέρια τους, σε κάποιους από αυτούς δεν ήταν ελεύθερα τα χέρια τους, σαν να κρατούσαν αντικείμενα, μακρόστενα, μπορεί να ήταν βέργα ή κάτι άλλο... Κατεβήκαμε την Κεφαλληνίας, και αφού περάσαμε την Παύλου Μελά, παρκάραμε τις μηχανές».

Η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη ρωτά τον ακριβή αριθμό των αστυνομικών στο σημείο: οκτώ άτομα, τέσσερις μηχανές, απαντά ο μάρτυς, εξηγώντας -ύστερα από επίμονες ερωτήσεις της προέδρου- ότι ουδέποτε συνεννοήθηκαν μεταξύ τους για το τι θα έκαναν.

«Με πλησίασε ένας κύριος, συνάδελφος. Τι έγινε εδώ πέρα, τον ρωτάω. Τίποτα, κάτι αναρχικοί μάλωσαν με κάτι χρυσαυγίτες, τώρα φεύγουν, μου λέει».

«Πήγαμε στην Παύλου Μελά. (...) Ξαφνικά τα άτομα τρέχουν, βρίζοντας και φωνάζοντας...».

Πρόεδρος: Αν ήταν να παρθεί κάποια απόφαση, ποιος θα την έπαιρνε, ποιος ήταν επικεφαλής;

Μάρτυς: Της μιας ομάδας, εγώ.

Πρόεδρος: Της άλλης;

Μάρτυς: Ο Δεληγιάννης.

(...)

Πρόεδρος: Αυτόν που σας ενημέρωσε, τον ρωτήσατε κάτι παραπάνω;

Μάρτυς: ...

Πρόεδρος: Δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί στην Παύλου Μελά, και βλέπετε επίσης μια ομάδα από τις δυο... προβληματισμό δεν είχατε να τον ρωτήσετε ποιοι είναι οι μεν και ποιοι οι δε;

Μάρτυς: Ημουν έτοιμος να πάω στους ίδιους... Βλέπω κάποιους να κινούνται τρέχοντας προς την Τσαλδάρη, έβριζαν, δεν είδα σε ποιους τα έλεγαν αυτά (...) πέρασαν από μπροστά μας...

Πρόεδρος: Δεν καταφέρατε να σταματήσετε έναν;

Μάρτυς: Τους κυνηγούσαμε, δεν μπορούσαμε να πιάσουμε έναν. (...) Δεν ήταν εφικτό.

Πρόεδρος: Γιατί, περπατούσατε; Πηγαίνατε σιγά - σιγά;

Μάρτυς: Φωνάζαμε, ελάτε εδώ...

Πρόεδρος: Και περιμένατε να γυρίσουν πίσω; (...) Φωνάξατε 'αστυνομία';

Μάρτυς: Ναι...

Πρόεδρος: Σας αγνόησαν;

Μάρτυς: Ναι...

Πρόεδρος: Σαν να μην υπήρξατε...

(...)

Πρόεδρος: Σταματήσατε έναν;

Μάρτυς: Δεν ήταν εφικτό, τρέχαμε από πίσω τους...

Πρόεδρος : Ένα λεπτό, δεν αντιλέγω. Αυτά τα 40 μέτρα... ήσασταν τρεις άνθρωποι, εσείς, η Λεγάτου και ο Δεληγιάννης. Δεν μπορούσατε να σταματήσατε έναν, στα πέντε μέτρα, τον τελευταίο, όποιον προλάβετε;

Μάρτυς: Δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε, δεν φθάναμε να μπούμε στο πλήθος.

Μάρτυς: Μόνο θέμα χρόνου ήταν ότι δεν φθάνατε;

Μάρτυς: Δεν γινότανε ...

Πρόεδρος: Υπήρχε περίπτωση να φοβηθήκατε;

Μάρτυς: Οχι. Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας πια... Πολλά άτομα ήταν ψηλά στην Τσαλδάρη, δεξιά και διαγώνια στο απέναντι πεζοδρόμιο, βλέπω τέσσερα-πέντε άτομα να συμπλέκονται, οι πολλοί είχαν φύγει, ήταν σε απόσταση. «Ηρέμησε, ηρέμησε» έλεγε η Λεγάτου στον Φύσσα. «Όχι εμένα ρε παιδιά» λέει ο Φύσσας «αυτός με μαχαίρωσε» και δείχνει τον Ρουπακιά. Βλέπω τον Ρουπακιά που ήταν μέσα στο αμάξι...

Πρόεδρος: Με τους άλλους ασχολήθηκε κανείς;

Μάρτυς: Όταν φθάσαμε, είχανε σπάσει... Ήταν μόνο τα άτομα της συμπλοκής...

Πρόεδρος: Οι μέχρι πριν λίγο συμπλεκόμενοι, έτρεξε κανείς σε αυτούς ...ασχολήθηκε κανείς με αυτούς που έσπασαν και έφυγαν;

Μάρτυς: Έφυγαν, δεν καταφέρανε να τους πιάσουνε γιατί είχαν φύγει ...

Πρόεδρος: Ασχοληθήκατε και οι τρεις δηλαδή με τον Ρουπακιά...

(...)

Το κοινό, ύστερα από τις συγκεκριμένες περιγραφές, υποδέχεται με ειρωνεία την ατάκα του μάρτυρα - αστυνομικού «αστραπιαία πήγα στον Ρουπακιά ...».

Η πρόεδρος επέμεινε στο αν ο αστυνομικός είχε δει τον Ρουπακιά να κατευθύνεται στο αυτοκίνητο, τον ρώτησε μάλιστα μήπως φορούσε κράνος και η ορατότητα του ήταν περιορισμένη: η απάντηση του μάρτυρα ήταν αρνητική σε όλα. Δεν είχε δει τίποτα, αντίκρισε πρώτη φορά τον δράστη, στη θέση του οδηγού.

«Του είπα να βγει από το αυτοκίνητο, ήταν ήρεμος ο Ρουπακιάς, ο Φύσσας ήταν που φώναζε... Τι έκανες; λέω στον Ρουπακιά. Τίποτα, περαστικός είμαι, μου απαντάει. Ψύχραιμος ήταν. Όταν γίνεται συμπλοκή, έχεις παλμούς, μπορεί να είσαι ιδρωμένος... Του ζήτησα ταυτότητα και άδεια κυκλοφορίας, κοιτάζω στο αυτοκίνητο και  βλέπω το μαχαιράκι ματωμένο».

Η Πολιτική Αγωγή και η «συμπλοκή»

Την εξέταση του μάρτυρα ανέλαβε πρώτος ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Ανδρέας Τζέλλης, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσολακίδης επέμεινε στη λέξη «συμπλοκή», επαναλαμβάνοντας την 33 φορές στην κατάθεσή του.

    Τζέλλης: Τι εννοείτε με τον όρο συμπλοκή;

    Μάρτυς: Ατομα που δεν μιλάνε, και σώμα με σώμα, μαλώνουν...

    Τζέλλης : Διαπιστώσατε να μαλώνει κανείς;

    Μάρτυς: Τέσσερα - πέντε άτομα, ενωμένοι...

    Τζέλλης: Τι εννοείτε ενωμένοι;

    Μάρτυς: Χέρια - πόδια ...

    Τζέλλης: Ενας άνθρωπος στη μέση υπήρχε;

    Μάρτυς: δεν είδα άνθρωπο στη μέση.

Η δίκη διέκοψε για τον Σεπτέμβριο.

Τα αιτήματα της υπεράσπισης

Νωρίτερα, κατ' αντιπαράσταση εξέταση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια με τον μάρτυρα Χρήστο Χρηστίδη, ιδιοκτήτη εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής (όπου φέρεται να έχει πάει ο πρώην υπουργός για να ελέγξει τις κάμερες), ζήτησε ο συνήγορος του βουλευτή Ι. Λαγού, Νίκος Ρουσόπουλος.

«Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητη η κλήση του κ. Δένδια, ας έλθει όμως να μας πει, γιατί είχε στα συρτάρια του τόσες δικογραφίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, και τους ανεχόταν τόσα χρόνια...» είπε παίρνοντας τον λόγο ο κ. Κώστας Παπαδάκης, εκ της Πολιτικής Αγωγής.

Η Δήμητρα Βελέντζα συνήγορος υπεράσπισης, μεταξύ άλλων του Ιωάννη Καζαντζόγλου, κατέθεσε ενστάσεις ακυρότητας, με αφορμή έγγραφα που προσκομίζει η Πολιτική Αγωγή. Οι ενστάσεις αφορούν την άρση απορρήτου συνομιλιών (με σκεπτικό ότι προσβάλλουν τα δικαιώματα των κατηγορουμένων), καθώς και τη χρήση εγγράφων και οπτικοακουστικού υλικού που διέρρευσαν παράνομα στο Διαδίκτυο, παρότι προανακριτικό υλικό. Η συνήγορος υπέβαλε ένσταση και κατά της εκθέσεως κατασχέσεως του αυτοκινήτου και του υλικού που προέκυψε από το αυτοκίνητο της αδελφής του δράστη, Χρυσούλας Ρουπακιά.

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε να απορριφθούν οι ενστάσεις, κρίνοντας ότι έπρεπε να έχουν τεθεί κατά την προδικασία. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.