Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Γεννηματά: Στην κυβέρνηση έχουν στο μυαλό τις καρέκλες τους και όχι την Ελλάδα

Γεννηματά: Στην κυβέρνηση έχουν στο μυαλό τις καρέκλες τους και όχι την Ελλάδα

Ελλάδα | 11/02/2017 - 18:18
Γεννηματά: Στην κυβέρνηση έχουν στο μυαλό τις καρέκλες τους και όχι την Ελλάδα
«Το δίλημμα «GREXIT ή διαρκής λιτότητα» το θέτει ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σόιμπλε και οι ακραίοι συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης» επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Το αποτέλεσμα φοβάμαι ότι θα είναι – για άλλη μια φορά - συνθηκολόγηση ηττημένου» επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει πως η κυβέρνηση «έχει μια τρομερή ικανότητα η κυβέρνηση να οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο». «Σας θυμίζω ότι το φθινόπωρο μιλούσαν για αξιολόγηση που θα είχε κλείσει πριν τον Δεκέμβριο και η συζήτηση αφορούσε τότε αποκλειστικά τα εργασιακά. Τώρα, φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί τις ομαδικές απολύσεις και έχει προκύψει μείωση στο αφορολόγητο και περικοπές στις συντάξεις. Όσο η κυβέρνηση καθυστερεί, όσο δεν κλείνει την αξιολόγηση, τόσο ο λογαριασμός μεγαλώνει και οι απαιτήσεις των δανειστών γίνονται όλο και πιο ακραίες» λέει χαρακτηριστικά. Τα βασικά σημεία της συνένετυξης της κυρίας Γεννηματά: 

Το δίλημμα «GREXIT ή διαρκής λιτότητα» το θέτει ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σόιμπλε και οι ακραίοι συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης Όταν η κυβέρνηση έκλεισε την πρώτη αξιολόγηση, πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε πει ότι ναι μεν συμφώνησε σε επώδυνα μέτρα, αλλά έχει πάρει 3 καλαθάκια για το χρέος: βραχυπρόθεσμο , μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο. Τώρα θα έλθει ξανά να παρουσιάσει ως κέρδος αυτά που συμφώνησε πέρυσι; Ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας ως δήθεν επαναστάτης, στην πορεία έγινε υποτακτικός των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης λέγοντας «ναι» σε όλα. Τώρα μήπως γίνεται και συνεργός στα σχέδια Σόιμπλε; Γιατί με την πολιτική που ακολουθεί, την αδράνεια και την ανικανότητα θα είμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με το δίλημμα «GREXIT ή διαρκής λιτότητα». Είναι το ίδιο δίλημμα με αυτό που θέτει στον ελληνικό λαό, ο κ. Σόιμπλε και οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης. Δυο χρόνια τώρα το μόνο που κάνουν είναι να υλοποιούν μνημόνια Ο Τσίπρας και κυβέρνησή του διαρκώς φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη και κάνει τους φτωχούς φτωχότερους. Ποιο είναι το σχέδιό σας για τη χώρα; Από που θα έρθει η ανάπτυξη; Δυο χρόνια τώρα το μόνο που βλέπουμε είναι να υλοποιούν μνημόνια. Και κάθε φορά μεγαλώνουν οι απαιτήσεις, μεγαλώνει ο λογαριασμός που έρχεται να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσε χθες επίκαιρη επερώτηση για τα θέματα της ανάπτυξης. Οι αγρότες είναι στον δρόμο και το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, δεν έχει ενταχθεί ούτε ένας δικαιούχος. 6 δις κάθονται. Το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ οίκον» είναι 2 χρόνια παγωμένο. 106 αδειοδοτημένα περιβαλλοντικά έργα που θα έπρεπε να έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, δεν έχουν προχωρήσει καθόλου. Και οι Έλληνες πληρώνουν και πρόστιμα από πάνω που καθυστερούν τα έργα αυτά. Η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντικρούσει τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών. Γι αυτό λέω πως από υποτακτικοί έγιναν και συνεργοί. 

Το «πρόγραμμα Ελλάδα» θα λειτουργήσει ως ατμομηχανή προοδευτικών αλλαγών και ανατροπών στη χώρα Η λύση για τη χώρα δεν είναι ούτε να πούμε ΝΑΙ στις παράλογες απαιτήσεις του κ. Σόιμπλε ούτε λύση είναι η παλινόρθωση της Δεξιάς, γιατί «μαγικό ραβδί» δεν έχει κανένας. Η λύση για τη χώρα είναι η εθνική συνεννόηση και η εθνική γραμμή. Ένα αναπτυξιακό σχέδιο μεγάλων ανατροπών για να έρθουν ξανά επενδυτές στον τόπο, για να αισθανθεί ξανά ο Έλληνας αξιοπρεπής και υπερήφανος. Επεξεργαζόμαστε το «σχέδιο Ελλάδα», ένα σχέδιο με αναπτυξιακά projects. Για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους, να βρουν δουλειές στην περιοχή τους και να αναπτυχθούν περιοχές που είναι απομονωμένες και εγκαταλειμμένες. Αν υπάρχει αναπτυξιακό σχέδιο αυτό είναι που θα σπρώξει όλες τις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές και ανατροπές που πρέπει να γίνουν. Γιατί θα λειτουργήσει ως ατμομηχανή για να κάνουμε επιτέλους τις αλλαγές που χρειαζόμαστε. Να ολοκληρωθεί το χωροταξικό, οι αλλαγές στη Δικαιοσύνη και οι αλλαγές για ένα αποκεντρωμένο, ευέλικτο κράτος με ελεγκτικούς μηχανισμούς και όχι ένα κράτος βαρύ και γραφειοκρατικό. Όλα αυτά που λέμε τόσα χρόνια και ακούγονται πια «καραμέλα» χωρίς περιεχόμενο. Ταυτόχρονα μια ισχυρή κοινοβουλευτικά κυβέρνηση θα πει στους εταίρους: «έχω ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας και με βάση αυτό ήρθα να συζητήσω και θέλω και φορολογικά κίνητρα σε συγκεκριμένους τομείς που θα δώσουν ώθηση στην Οικονομία και να δημιουργήσουν γρήγορα θέσεις εργασίας». Να επιταχύνουμε και τη μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους και την αλλαγή του στόχου για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Το 3,5% για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2021 μας κόβει τα πόδια με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ρίξουμε χρήματα ούτε στην ανάπτυξη, ούτε την κοινωνική προστασία που αυτή τη στιγμή είναι απολύτως απαραίτητο Τεράστια η ευθύνη και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για την κατάσταση της χώρας Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κοινοβουλευτικά κυβέρνηση με τα 2 πρώτα κόμματα που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμμετέχουν. Είναι φανερό πως με τη δύναμη που έχουν σήμερα τα κόμματα δεν μπορεί να επιτευχθεί η εθνική συνεννόηση. Το λέμε εδώ και έναν χρόνο, δεν έγινε και δεν γίνεται ούτε σήμερα γιατί δεν το επιθυμούν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Τους βολεύει ο διχασμός, η λογική «θα φύγεις εσύ να έρθω εγώ». Κοντόφθαλμη αντίληψη που κοιτά μόνο προσωπικούς εγωισμούς, προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές. Γι αυτό ζητάμε αλλαγή συσχετισμών με καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να λειτουργήσουμε ως καταλύτης και να επιβάλλουμε την εθνική συνεννόηση μετά τις εκλογές. Αν όταν είπα στον κ. Τσίπρα «παραιτηθείτε», είχε γίνει αποδεκτό το αίτημά μας και είχε δημιουργηθεί άλλη κυβέρνηση με πρόσωπα κοινής αποδοχής και άλλον πρωθυπουργό, η πρώτη αξιολόγηση θα είχε κλείσει διαφορετικά, δεν θα είχε χαθεί ένας χρόνος για την Ελλάδα, δεν θα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και σίγουρα η θέση του ελληνικού λαού θα ήταν καλύτερη. Έχουν τεράστια ευθύνη που χάθηκε χρόνος και κλείνει η αξιολόγηση με αυτόν τον τρόπο και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι κυβέρνηση και η ΝΔ που έχει ταμπουρωθεί πίσω από το «εκλογές για να γίνει ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός». Δεν θα κουραστώ να υποστηρίζω τη θέση μου για εθνική συνεννόηση και εθνική γραμμή. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην το αντιλαμβάνεται βλέποντας τι έγινε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετώπισαν αντίστοιχα προβλήματα. Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει 100 φορές πάνω τα κόστη των μνημονίων γιατί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν τη χώρα 4 φορές σε εκλογές Αν η ΝΔ δεν οδηγούσε τη χώρα σε 2 απανωτές εκλογές τη χώρα το 2012 και άφηνε την κυβέρνηση που είχε σχηματιστεί να τελειώσει το έργο της θα είχαμε γλυτώσει το πακέτο που πληρώσαμε στη συνέχεια μετά τις τριπλές εκλογές. Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει 100 φορές πάνω τα κόστη των μνημονίων γιατί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν τη χώρα 4 φορές σε εκλογές κυνηγώντας την αυτοδυναμία και την εξουσία. Νέοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας κάθε μέρα Αυτή τη στιγμή οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν τρίτη πολιτική δύναμη, αλλά εγώ βλέπω τη δυναμική, την αλλαγή κλίματος, τη μαζικότητα στη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, τη συσπείρωση, τις νίκες σε εκλογές μαζικών χώρων και την ανανέωση. Νέοι άνθρωποι έρχονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, γίνονται Γραμματείς Νομαρχιακών και Γραμματείς Τομέων, μπαίνουν στον Τομέα Επικοινωνίας. Νέα παιδιά με πολύ καλά βιογραφικά. Πριν από λίγες μέρες προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη η ΕΔΕΜ, ένα κόμμα νέων επιστημόνων με εξαιρετικές σπουδές, που είχε κατέβει στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Δημιουργείται δυναμική και κεντρικός στόχος να υπάρξει πλειοψηφικό ρεύμα με εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Αυτό έχει ανάγκη σήμερα η Ελλάδα. Ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθειά μας γιατί αφορά τις δικές του αγωνίες και αδιαφορεί για τις αγωνίες για τους ρόλους και τις καρέκλες του καθενός. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ο φορέας συνάντησης, συμπόρευσης και ισότιμης συμμετοχής για την πολιτική και ενιαία έκφραση του προοδευτικού χώρου . Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συζητήσεις με όσους αναφέρατε με δική τους ευθύνη. 

Δεν κλείσαμε ποτέ την πόρτα σε κανέναν. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε στην ενίσχυση, την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθειά μας γιατί αφορά τις δικές του αγωνίες και αδιαφορεί για τις αγωνίες για τους ρόλους και τις καρέκλες του καθενός. Πρέπει να γίνουμε ξανά η φωνή της μεσαίας τάξης, των ανθρώπων που δημιουργούν, των ανθρώπων που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους. Το Συνέδριο το εξαγγείλαμε χθες. Συναντηθήκαμε οι επικεφαλής των συλλογικοτήτων που αποτελούν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ανακοινώσαμε ότι προχωράμε σε ένα Συνέδριο που θα είναι και πολιτικό, προγραμματικό και θα προχωρήσει παράλληλα και στην οργανωτική συγκρότηση μας, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε καλύτερα το επόμενο διάστημα. Το βάρος πέφτει στο πολιτικό και προγραμματικό λόγο γιατί εκεί θα ξετυλίξουμε όλη μας την πρόταση για το «σχέδιο Ελλάδα». Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στην ελληνική κοινωνία, όπως υπήρξαμε χρήσιμοι στο παρελθόν. Πρέπει να γίνουμε ξανά η φωνή των μη προνομιούχων Ελλήνων, της μεσαίας τάξης, των ανθρώπων που δημιουργούν και παράγουν, των ανθρώπων που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους. Αυτός είναι ο εθνικός μας στόχος. Η Τουρκία θα πρέπει να πάρει απαντήσεις όχι μόνο από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και από τους ευρωπαίους εταίρους Έχουμε πει πολλές φορές ότι χρειάζεται ψυχραιμία στην αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, αλλά όχι αφωνία. Είπα στην Προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Μάλτα, όπου ήταν παρόντες και ο κ. Ολάντ και η κ. Μογκερίνι, ότι θα ήμουν πολύ ευτυχής αν άκουγα την κ. Μογκερίνι να κάνει μια δήλωση υπεράσπισης των διεθνών συνθηκών και των συνόρων της Ελλάδας και της ΕΕ. Η Τουρκία θα πρέπει να πάρει απαντήσεις όχι μόνο από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και από τους ευρωπαίους εταίρους μας. Οι οποίοι δεν μπορεί να είναι «Πόντιοι Πιλάτοι» σε μια τέτοια περίπτωση. Αυτό προϋποθέτει ότι και από την πλευρά της κυβέρνησης θα υπήρχε και μια διπλωματική πρωτοβουλία πίεσης προς τους ευρωπαίους εταίρους. 

protothema.gr



Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.