Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Φτιάξτε "δυνατό" βιογραφικό σε μόλις ένα μήνα!

Φτιάξτε "δυνατό" βιογραφικό σε μόλις ένα μήνα!

Εργασία | 16/03/2015 - 10:13
Φτιάξτε "δυνατό" βιογραφικό σε μόλις ένα μήνα!
Ποτέ η εκμάθηση και η γνώση της Αγγλικής Γλώσσας δεν ήταν τόσο σπουδαία για την επαγγελματική αποκατάσταση κάποιου. Ποτέ όμως δεν ήταν και τόσο γρήγορη η δυνατότητα εμπλουτισμού του βιογραφικού!

Τώρα όλοι έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με Lower (B2), Advanced (C1), Proficiency (C2) σε 1 μήνα με τα Αγγλικά που ήδη ξέρουν!

Καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε σε ένα μήνα να αποκτήσετε πιστοποιητικό Lower, Advanced, Proficiency αναγνωρισμένο από το κράτος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2810 220600  

Οι ριζικές αλλαγές που συντελούνται στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, σας φέρνουν αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες συνθήκες. Η επιλογή των προϊσταμένων από το ΑΣΕΠ και η σημαντική οικονομική ενίσχυση όσων κατέχουν θέσεις ευθύνης, οι υποχρεωτικές μετατάξεις και τα υπόλοιπα μέτρα, σας «αναγκάζουν» να ενισχύσετε το βιογραφικό σας.

Πολλοί από εσάς ενώ έχετε γνώσεις αγγλικής γλώσσας από την σχολική, κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, δεν έχετε το πιστοποιητικό που το αποδεικνύει.

Ένας Δημόσιος Υπάλληλος για να αποκτήσει εφόδια σχετικά με την ξένη γλώσσα και να ενισχύσει την θέση του τόσο στην ιεραρχία όσο και μισθολογικά πρέπει να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα σπουδών, που θα τον καταστήσει ικανό να ανταποκριθεί με επιτυχία στις εξετάσεις για την Αγγλική γλώσσα και που ταυτόχρονα θα εγγυάται την απόκτηση αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ διπλώματος.

Έτσι και θέσεις ευθύνης (προϊσταμένου) θα μπορεί να διεκδικήσει και τη θέση του θα μπορεί να εξασφαλίσει σε περίπτωση επαναξιολόγησης και τις αμοιβές του μπορεί να αυξήσει.

Αυτό ακριβώς κάνουμε στο Εκπαιδευτήριό μας.

Το Εκπαιδευτήριο SUCCESS (Μονής Πρεβέλης 3, τηλ. 2810 220 600. Email: info@success.edu.gr) , σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια ΜORFOSI είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα που σχεδίασαν και υλοποιούν ένα καινοτόμο και μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ώστε σε διάστημα ενός μήνα, ο υποψήφιος να καταφέρει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις εξετάσεις.

Με το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα πετυχαίνουμε ευχάριστη και αποτελεσματική συμμετοχή για τους υποψήφιους, αφού στη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις εξετάσεις, επιλέγουν και ασχολούνται με θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Κανείς υποψήφιος δεν αποτυγχάνει, αλλά με βάση την επίδοσή του την ημέρα των εξετάσεων κατατάσσεται στο επίπεδο γλωσσομάθειας που επιτυγχάνει και παίρνει το αντίστοιχο πιστοποιητικό.

Το πρόγραμμα αυτό οδηγεί σε εξετάσεις για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ, κρατικού πιστοποιητικού αγγλικής γλώσσας της Ιρλανδίας Test of Interactive English (TIE). 

Εκτός από την απόκτηση του πιστοποιητικού, έχει αποδειχθεί από την εφαρμογή του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, ότι όσοι παρακολούθησαν το προαναφερθέν πρόγραμμα, βελτίωσαν πολύ τη δυνατότητα επικοινωνίας τους στα Αγγλικά, γραπτά και προφορικά. 

Τι επίπεδα αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ στα πτυχία ΤΙΕ;

«οι εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας Test of Interactive English (ΤΙΕ) εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ισχύοντος στο δημόσιο τομέα Π.Δ. 146/2007 για την απόδειξη της άριστης (C2), πολύ καλής (C1, C1+),καλής (B2, B2+) και μέτριας γνώσης (B1, B1+) της αγγλικής γλώσσας». (Αρ.Πρωτ.:42069/4.2.2009). Πηγή: www.asep.gr

Η δομή του εκπαιδευτικού προγράμματος

1ο τριήμερο

Ημέρα 1, Ημέρα 2, Ημέρα 3: σεμινάριο σε αίθουσα*.

4 εβδομάδες εκπαίδευση εξ αποστάσεως**. 

Συνεχείς υποστηρικτικές επαφές και εργασίες μέσω Εmail και Skype® με ευέλικτο ωράριο.

2ο τριήμερο

Ημέρα 1, Ημέρα 2: σεμινάριο σε αίθουσα.

Ημέρα 3: Τελικές εξετάσεις από τον φορέα πιστοποίησης.

•    Τα σεμινάρια σε αίθουσα διαρκούν 5 ώρες κάθε ημέρα.

•    Η εκπαίδευση εξ αποστάσεως πραγματοποιείται σε ημέρες και ώρες που εξυπηρετούν τον εκπαιδευόμενο.

Ποια είναι τα εξεταστικά πλεονεκτήματα του ΤΙΕ;

Η διαδικασία των εξετάσεων είναι φιλική γιατί εξετάζονται οι επικοινωνιακές δεξιότητες του υποψηφίου και δεν υπάρχουν ασκήσεις γραμματικής ή συντακτικού ή listening.

Προγραμματισμένες εξετάσεις διενεργούνται κάθε μήνα και όχι ελάχιστες φορές το χρόνο όπως σε άλλα πιστοποιητικά. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σε περίπου 1 μήνα από την ημέρα των εξετάσεων.

Μοριοδότηση*

 Είναι σημαντική η αξία των παραπάνω μορίων αν αναλογιστούμε ότι ένα μεταπτυχιακό δίνει 160 μόρια.

Ο πίνακας αφορά τις κρίσεις. Σε άλλες κατηγορίες όπως κινητικότητα, διαθεσιμότητα και προσλήψεις υπάρχει ανάλογη μοριοδότηση. Μοριοδοτείται επίσης ανά περίπτωση και η μέτρια γνώση της αγγλικής γλώσσας (B1, B1+).

Αποτέλεσμα*

Εκατοντάδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, έχουν αξιοποιήσει τα μαθήματά μας, για να αποκτήσουν πιστοποίηση στα αγγλικά, που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο.

 *Τα στοιχεία αφορούν μέλη της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.), με την οποία συνεργαζόμαστε σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη θέση σας μέσα σε ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

 Κέντρο Εκπαίδευσης Success 

(Μονής Πρεβέλης 3, τηλ. 2810 220 600. site: www.success.edu.gr Email: info@success.edu.gr)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εργασία

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.