Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά «Fast and Furious»;

Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά «Fast and Furious»;

Auto Plus | 21/01/2016 - 08:56
Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά «Fast and Furious»;
Ευχάριστα νέα για του λάτρεις της πολυσυζητημένης σειράς ταινιών «Fast and Furious», μας έχει ο Dwayne “The Rock” Johnson. Για να μην περιμένετε δύο χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της νέας ταινίας, υπάρχει… λύση.

O γνωστός χαρακτήρας της ταινίας, Luke Hobbs, δήλωσε ότι βρίσκεται στα σκαριά μια τηλεοπτική σειρά. Aν και θα έπρεπε ίσως να παίζει στην μικρή οθόνη, δεν θα πρωταγωνιστήσει στην πραγματικότητα. Ακούγεται βέβαια ότι μπορεί να κάνει μια σύντομη εμφάνιση.

Η σειρά θα ονομάζεται «Boost Unit» και μάλλον θα προβάλλεται μέσω του Fox, καθώς το κανάλι φαίνεται ότι δεν έχει δώσει το πράσινο φως ακόμη. Το σενάριο θα γραφτεί από τον Jonny Umansky και τον Zach Hyatt.

Ο Johnson είχε δώσει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση. Η εκπομπή λέγεται ότι θα έχει ως επίκεντρο μια μονάδα LAPD, η οποία θα ερευνά τα εγκλήματα που έχουν σχέση με αυτοκίνητα. Η εν λόγω μονάδα μπορεί να είναι TRAP (Taskforce for Regional Autotheft Prevention), δηλαδή μία ειδική ομάδα για την περιφερειακή πρόληψη κλοπής.

Τα πράγματα γίνονται καλύτερα από την απουσία κλασικών στολών για τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα φοράνε πολιτικά ρούχα, θα οδηγούν κουλ αυτοκίνητα και έχουν ένα μυστικό-σκοτεινό παρελθόν.

«Είχα μια απίστευτα διασκεδαστική εμπειρία στο Fast & Furious και αυτό το TV show θα περιλαμβάνει αυτό το είδος της έντασης και της δράσης που βασίζεται στην πραγματική ζωή ατόμων που θα αποτελούν μία από τις μονάδες του LAPD στο δρόμο “, έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram.

newsauto.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.