Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ετοιμάζεται η μεγάλη συνάντηση των Κρητικών μοτοσικλετιστών

Ετοιμάζεται η μεγάλη συνάντηση των Κρητικών μοτοσικλετιστών

Auto Plus | 20/07/2016 - 18:35
Ετοιμάζεται η μεγάλη συνάντηση των Κρητικών μοτοσικλετιστών
Μία συνάντηση που περιμένουν πώς και πώς οι απανταχού φίλοι των δύο τροχών είναι στα σκαριά.

Η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών είναι ένας θεσμός που εκτείνεται πλέον σε τρεις δεκαετίες και φέτος θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο. Η ανακοίνωση των διοργανωτών περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους:
«Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν) διοργανώνει την 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών, στις 26,27 και 28 Αυγούστου 2016 στην «Πλαζ ΕΟΤ» στον Άγιο Νικόλαο.

Η «παγκρήτια», όπως μας αρέσει να την αποκαλούμε εμείς οι μοτoσικλετιστές της Κρήτης) είναι ένας ισχυρός θεσμός που ξεκίνησε το 1996 στη Σούγια του νομού Χανίων από την ΛΕ.ΜΟ.ΠΕ.Χανίων (η οποία διοργάνωσε και την 2η Π.Σ.Μ ).

Έκτοτε την σκυτάλη πήρε η ΛΕ.ΜΟ.Ζαρού, ο ΣΥ.ΜΟ.ΡΕθύμνου, η ΛΕ.ΜΟ.Ιεράπετρας, ο ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑλανίου , ο ΣΥ.ΜΟΤ.Ηρακλείου , οι «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΙ» Ηρακλείου ,η ΜΟ.ΛΕ.Πόμπιας και η ΛΕ.Μ.Αγίου Νικολάου .Κάθε χρόνο δηλαδή διοργανώνεται σε διαφορετική περιοχή του νησιού μας και από διαφορετική λέσχη. Εδώ και αρκετά χρόνια δε, έχει ληφθεί απόφαση απ’ όλες τις λέσχες του νησιού, να διοργανώνεται ΠΑΝΤΑ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ώστε να μπορεί να προγραμματιστεί η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν.

Η ΛΕ.Μ.Α.Ν ,έχει διοργανώσει άλλες δύο φορές την Π.Σ.Μ με πολύ μεγάλη επιτυχία και καλείται τώρα να κάνει το ίδιο ,έστω κι αν οι καιροί και οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές.
 
Το πρόγραμμα

Στην διάρκεια του τριημέρου λοιπόν, οι συμμετέχοντες στην 19η Π.Σ.Μ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και κυρίως να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά και μοτοσικλετιστικά δρώμενα (συναυλίες Παρασκευή και Σάββατο, μοτο-παιχνίδια, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και πρώτων βοηθειών, καλλιστεία μοτοσυκλέτας κ.α) εντός του χώρου της εκδήλωσης ,ή –και- να εκδράμουν με την παρέα τους ή σε οργανωμένες από την λέσχη μας μοτο-βόλτες σε παραλίες και αξιοθέατα του Μεραμπέλου .

Μετά από μήνες προετοιμασίας, πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους συντρόφους μας μοτοσικλετιστές της Κρήτης και όχι μόνο στην όμορφη πόλη μας και τον ιδιαίτερο τόπο μας με την μεγάλη ιστορία και τις αμέτρητες ομορφιές.
Είστε όλοι καλεσμένοι μας να ξαναβρεθούμε (με κάποιους βρισκόμαστε μόνο στην «παγκρήτια» ,για αυτό και την περιμένουμε με ανυπομονησία) και να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο δίπλα στην υπέροχη θάλασσα του Αγίου Νικολάου.

Αυτονόητο θεωρούμε ότι οι μοτοσικλετιστές είναι μια «φυλή» ανθρώπων που σέβονται το περιβάλλον, τον τόπο και τους κατοίκους του που τους φιλοξενούν και αυτό περιμένουμε από όλους τους επισκέπτες μας να πράξουν και κατά την διάρκεια της 19ης Π.Σ.Μ.
Θεωρούμε ότι η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού και ιδιαιτέρως κράνους, είναι πλέον στο DNA μας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε να το υπενθυμίζουμε διαρκώς ο ένας στον άλλον, όχι για λόγους που σχετίζονται με τον Κ.Ο.Κ, αλλά επειδή μπορεί πραγματικά ΝΑ ΜΑΣ ΖΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας ,τους συλλόγους που θα βοηθήσουν κατά την διάρκεια του τριημέρου και τους καλλιτέχνες που θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου και ειδικά της περιοχής του «ΕΟΤ» για την κατανόηση και την φιλοξενία. Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη για οποιαδήποτε ενόχληση, αν και απ’ τη μεριά μας, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποφευχθεί αυτή.
Πάντα όρθιοι!

Φιλικά
Το Δ.Σ και τα μέλη της ΛΕ.Μ.Α.Ν».


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.