Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τα Hyundai i20 WRC

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τα Hyundai i20 WRC

Auto Plus | 24/08/2016 - 07:56
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τα Hyundai i20 WRC
Η Hyundai κατέκτησε άλλο ένα φανταστικό διπλό αποτέλεσμα στο βάθρο.

Οι Dani Sordo και Thierry Neuville τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο Ράλι Γερμανίας, τον ένατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (WRC) για το 2016.

Σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς μέχρι στιγμής τελικούς της σεζόν, τρία πληρώματα αγωνίστηκαν για τη δεύτερη θέση οι Sordo, Neuville και ο οδηγός της Volkwagen Motorsport Andreas Mikkelsen με διαφορά μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα κατά την έναρξη των τελευταίων διαδρομών την Κυριακή.

Ο αγώνας έφτασε σε οριακό σημείο - στη 14,84km Sauertal Power Stage - μετά την ακύρωση της προτελευταίας διαδρομής (SS17 Dhrontal 2). Παρά το γεγονός ότι ο Neuville κέρδισε στην Power Stage - και τρεις επιπλέον βαθμούς στο Πρωτάθλημα των οδηγών – ο Sordo ήταν τελικά αυτός που πήρε τη συνολική τιμητική διάκριση της δεύτερης θέσης.

Υπήρξε μια μικροσκοπική διαφορά του 0,1 δευτερολέπτου που χώρισε τα πληρώματα της Hyundai Shell World Rally Team στο τέλος του αγώνα. Ο Haydan Paddon, που εκπροσωπεί την Hyundai Mobis World Rally Team κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Το αποτέλεσμα αναδεικνύει τη Hyundai Motorsport στη δεύτερη θέση στην κατάταξη των Κατασκευαστών του WRC, σπάζοντας το φράγμα των 200 βαθμών (Hyundai Motorsport  201 - Volkswagen Motorsports 256) με τέσσερις αγώνες να υπολείπονται για την ολοκλήρωση της σεζόν (Κορσική, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και Αυστραλία).


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.