Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Εννιά τρόποι για να γίνετε... Σούπερ Ήρωας! (pics)

Εννιά τρόποι για να γίνετε... Σούπερ Ήρωας! (pics)

Τεχνολογία | 28/04/2015 - 10:25
Εννιά τρόποι για να γίνετε... Σούπερ Ήρωας! (pics)
Ζώντας πλέον στον 21ο αιώνα και έχοντας λίγη δημιουργικότητα και κάποια μετρητά, μπορείτε να αγοράσετε στον εαυτό σας gadgets, που πραγματικά θα σας δώσουν μερικές από τις δυνάμεις υπερηρώων.

Με αυτά τα 9 gadgets μπορείτε να νιώσετε πιο δυνατοί ή να γεμίσετε το γκαράζ σας με αρκετά προηγμένη τεχνολογία για να μετατραπείτε σε έναν πραγματικό Avenger!

Pyro Fireshooter

Τώρα μπορείτε να ρίχνετε πυρόμπαλες με το χέρι σας. Το Pyro Fireshooter (174 δολάρια) έχει ιμάντες που δένουν στον καρπό σας για να μπορείτε να μεταφέρετε τέσσερις βολίδες και στο άλλο χέρι σας ένα τηλεκοντρόλ που ενεργοποιεί τη συσκευή.

Garrison Bespoke αλεξίσφαιρο κοστούμι

Η καναδική εταιρεία Garrison Bespoke, που εξοπλίζει τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, παρουσίασε ένα αλεξίσφαιρο κοστούμι που υπόσχεται να προστατεύει όσους το έχουν ανάγκη από σφαίρες 9mm αλλά και από άλλα όπλα. Με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας τα κουστούμια επενδύονται με ύφασμα από νανοσωλήνες άνθρακα, με σκοπό το υλικό να είναι πιο λεπτό και ακόμα πιο εύκαμπτο και από το Kevlar. H αντοχή του, μάλιστα, είναι τέτοια που τοκ οστούμι δεν σκίζεται αλλά κόβεται μόνο με πριονοκορδέλα! Στο όνομα της κομψότητας αλλά και της προστασίας τα κοστούμια θα κατασκευάζονται κατά παραγγελία, ενώ η τιμή τους θα κυμαίνεται περίπου στα 20.000 δολάρια.

Ηλεκτρονικό περιβραχιόνιο Myo

Ένα νέο ηλεκτρονικό περιβραχιόνιο με την ονομασία Myo, ανιχνεύει την ηλεκτρική δραστηριότητα στους μυς, επιτρέποντας έτσι τον ασύρματο έλεγχο των ψηφιακών συσκευών.

Σύμφωνα με την κατασκευάστριά του, Thalmic Labs, το Myo καταγράφοντας τις κινήσεις των μυών, ανιχνεύει την παραμικρή κίνηση και χειρονομία ακόμα και κάθε δακτύλου ξεχωριστά ή και ανεπαίσθητων κινήσεων προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το Myo, συνδέεται με τις περισσότερες συσκευές μέσω Bluetooth, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες μεταξύ άλλων να ελέγχουν οχήματα, να περιηγούνται στο Ιnternet και να παίζουν παιχνίδια εντελώς ασύρματα, χωρίς να αγγίζουν κάποια συσκευή.

Kangoo Jumps

Πρόκειται για μπότες υψηλής τεχνολογίας, δημιούργημα της αμερικανικής εταιρείας "Maker Faire", που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Οι κάτοχοι τους τρέχουν με ταχύτητα... στρουθοκάμηλου, και σύμφωνα με τον εφευρέτη τους, Κέχι Σέιμουρ, στόχος της ομάδας του είναι να μπορέσει να τις βελτιώσει κι άλλο προκειμένου να διανύει αποστάσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα απ΄ ότι τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Οι Kangoo Jumps", δίνουν την δυνατότητα στο χρήστη να κάνει άλματα σαν κι αυτά των καγκουρό. Το κόστος τους , ανέρχεται στα 265 δολάρια.

Θερμική κάμερα Seek Thermal XR Camera

Η Seek Thermal είναι μία θερμική κάμερα που συνδέεται μέσω USB με το smartphone, έχει βάρος μόλις 14 γραμμάρια και βρίσκεται μέσα σε μια θήκη μαγνησίου, ενώ είναι συμβατή με iPhone και Android smartphones.

Με τη θερμική κάμερα ο χρήστης μπορεί να δει πράγματα που είναι αόρατα με γυμνό μάτι, καθώς μπορεί να αποτυπώσει τη διαφορά θερμοκρασίας με τα ανάλογα χρώματα.

Το σλόγκαν της εταιρίας από την Καλιφόρνια, είναι «Δείτε το αόρατο», καθώς η κάμερα μπορεί να ανιχνεύει θερμοκρασίες από -40 έως 330 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης, η Seek Thermal, λειτουργεί σε συνδυασμό με μια εφαρμογή, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αλλάξει εύκολα μεταξύ κλασικής και θερμικής απεικόνισης, προσφέροντας 4 διαφορετικά προφίλ μέτρησης θερμοκρασίας και μπορεί αυτόματα να επισημάνει αντικείμενα που βρίσκονται μέσα σε ένα προεπιλεγμένο θερμικό εύρος.

Τέλος, η Seek Thermal είναι αρκετά προσιτή και κοστίζει 199 δολάρια.

X-Jets Jetblades

ΤαX-Jets Jetblades συνδέονται σε ένα jetski και εκμεταλλευόμενα την ισχύ του, μπορούν να σηκώσουν τον χρήστη μέχρι και 10 μέτρα πάνω από το νερό, προσφέροντας μοναδικές στιγμές αναψυχής για κάθε λάτρη των θαλάσσιων σπορ και όχι μόνο! Το κόστος τους φτάνει τα 5,995 δολάρια.

Αμφίβιο υποσκάφος επιφάνειας

Αυτό το σκάφος που μοιάζει με UFO και κοστίζει 300.000 δολάρια σας κρατάει στεγνούς πάνω ή κάτω από το νερό, θαυμάζοντας τη θάλασσα από το πιλοτήριο σε σχήμα φούσκας.

Ρομπότ Kuratas

Το Kuratas είναι ένα γιγαντιαίο ρομπότ που κατασκευάστηκε από την Ιαπωνική εταιρεία Suidobashi Heavy Industry. Έχει ύψος τέσσερα μέτρα και βάρος τέσσερις τόνους, ενώ ελέγχεται είτε μέσω του χειριστή του που βρίσκεται στο κόκπιτ είτε μέσω smarthphone.

Το γιγαντιαίο ρομπότ κινείται με την βοήθεια τεσσάρων τροχών και ενός κινητήρα πετρελαίου ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει είναι τα 10 χ.α.ώ.

Είναι εξοπλισμένο με φουτουριστικά όπλα όπως πολλαπλό εκτοξευτή πλαστικών ρουκετών που περιέχουν συμπιεσμένο νερό ενώ μπορεί να πυροβολεί 6.000 σφαίρες αεροβόλου το λεπτό. Για να γίνει αυτό το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πιλότος πέραν του να εστιάσει στον στόχο του, είναι να γελάσει και τότε ενεργοποιείται το σύστημα.

Gotham Golfcart

Το Gotham Golfcart (28,500 δολάρια) δεν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αδίστακτους κακοποιούς όπως το Batmobile, αλλά θα σας προστατεύσει από κάθε αδέσποτο μπαλάκι ή θα σαε δώσει την ευκαιρία να κάνετε βόλτες στο γήπεδο του γκολφ.

newmoney


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Τεχνολογία

Στην τεχνητή νοημοσύνη επενδύει η Xiaomi

Kαι στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων

Ημέρα του Παιδιού 2018: Η Google την τιμά με το σημερινό της Doodle

Η παιδική εργασία, η κακοποίηση και η φτώχεια πλήττουν τα παιδιά

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο Twitter – Τι θα μπορούν να κάνουν…

Θα αποφασίσουν οι ίδιοι πώς θα είναι το timeline τους

Ένας στους τέσσερις διέγραψε το Facebook από το κινητό του…

Η διαγραφή της εφαρμογής από το κινητό δεν συνεπάγεται ωστόσο και διαγραφή από το Facebook.

iPhone: Τα μοντέλα του 2018 δεν θα προσφέρουν σημαντικές αναβαθμίσεις

Θα διαθέσει τρία νέα μοντέλα iPhone για το 2018

Oχι, τα ρομπότ δεν θα νιώσουν αληθινή αγάπη

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Η αλήθεια για τον αλγόριθμο στο Facebook που έγινε viral

Το γύρο του ελληνικού facebook κάνει μια ανάρτηση που έγινε viral.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.