Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



ΕΝΕΟS Ράλλυ Κρήτης: Η νίκη κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!

ΕΝΕΟS Ράλλυ Κρήτης: Η νίκη κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!

Auto Plus | 16/10/2016 - 21:10
ΕΝΕΟS Ράλλυ Κρήτης: Η νίκη κρίθηκε στο δευτερόλεπτο!
Η έντονη παρουσία του κόσμου στις ειδικές διαδρομές και ο σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των πληρωμάτων χαρακτήρισαν το ENEOS Ραλλυ Κρήτης 2016.

Ο αγώνας προσμετρούσε στο Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης ως ο 3ος γύρος του θεσμού και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ. Μεγάλος χορηγός ήταν τα λιπαντικά ENEOS ενώ τη διοργάνωση του ανέλαβαν από κοινού τα ηρακλειώτικα σωματεία Α.Ο.Κ και ΦΙ.Μ.Α με την αμέριστη υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φετινού αγώνα, ήταν η  υπερειδική διαδρομή στην παραλιακή οδό της πόλης του Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο, 15 Οκτωβρίου. Την Κυριακή το σκηνικό μεταφέρθηκε στο βουνό, και συγκεκριμένα στις δύο  ειδικές διαδρομές «Επισκοπή» και « Καστέλι» που πραγματοποιήθηκαν από τρεις φορές η καθεμιά.

Όσο για τις συμμετοχές, 28 πληρώματα ξεκίνησαν και 21 κατάφεραν να φτάσουν στη ράμπα τερματισμού που είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Ο αγώνας

Στο αγωνιστικό σκέλος, πρώτοι στη γενική κατάταξη τερμάτισαν οι Αλυγιζάκης –Χατζηδάκης με Mitsubishi EVO IX. Mόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω τους τερμάτισαν οι Κακεπάκης-Μπαρδάκης με ίδιο αυτοκίνητο. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι περυσινοί νικητές του αγώνα Αναπολιοτάκης-Χαλκιαδάκης με SEAT Ibiza kitcar.

Στην κατηγορία F2 νικητές αναδείχθηκαν τα αδέλφια Κτιστάκη, οι οποίοι χάρισαν θέαμα οδηγώντας στο όριο το Peugeot 306. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Νικολιδάκης-Πετούσης με Peugeot 106 S16 και την τριάδα των νικητών συμπλήρωσαν οι Πατσουράκης-Ζωφάκης με Citroen C2.

Νικητές επιμέρους κατηγοριών:

C2: Λευτέρης Αλυγιζάκης – Μιχάλης Χατζηδάκης Mitsubishi Lancer EVO IX

C3 + C4: Δημήτρης Κτιστάκης – Μάνος Κτιστάκης Peugeot 306

C5: Γιάννης Νικολιδάκης – Μάνος Πετούσης Peugeot 106 S16

C6: Μιχάλης Ανταλουδάκης – Νίκος Πλουμής Peugeot 106 S16

Tα αποτελέσματα αναλυτικά.

 


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.