Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ενας επιστήμονας διάλεξε το δρόμο του Θεού- Χειροτονήθηκε και συγκίνησε ο πατήρ Μιχαήλ στη Μεσαρά (pics+vid)

Ενας επιστήμονας διάλεξε το δρόμο του Θεού- Χειροτονήθηκε και συγκίνησε ο πατήρ Μιχαήλ στη Μεσαρά (pics+vid)

Ηράκλειο | 31/05/2016 - 17:02
Ενας επιστήμονας διάλεξε το δρόμο του Θεού- Χειροτονήθηκε και συγκίνησε ο πατήρ Μιχαήλ στη Μεσαρά (pics+vid)
Ενώπιον Θεού, της οικογένειας του, φίλων και συγχωριανών του, χειροτονήθηκε ένας λαμπρός επιστήμονας και αγαπητός σε όλους, συμπολίτης μας!

Ο λόγος για τον πατήρ Μιχαήλ Βελεγράκη, που χειροτονήθηκε το περασμένο Σάββατο στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες, συγκινώντας τους πάντες με την απόφαση του αυτή.



Ο πατήρ Βελεγράκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός σε όλους αφού διακρίνεται για το ήθος και την καλοσύνη του, είναι υπαλληλος του Δήμου Ηρακλείου και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Αξίζει πραγματικά μια ματιά στο βιογραφικό του, αλλά και στο λόγο που εκφώνησε την ημέρα της χειροτονίας του. 

Βιογραφικό Σημείωμα του π. Μιχαήλ Κ. Βελεγράκη

Ο π. Μιχαήλ Κ. Βελεγράκης, γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το έτος 1974. Τέκνο αγροτικής και πολύτεκνης οικογένειας, μεγάλωσε στο Μεσοχωρίο της επαρχίας Μονοφατσίου και έλαβε από τους ευσεβείς γονείς του, Κωνσταντίνο και  Ευγενία, χριστιανοπρεπή ανατροφή. Ο πατέρας του, που ήταν Ιεροψάλτης, τον  μύησε από παιδί στη ψαλτική μουσική παράδοση και του μετέδωσε την αγάπη του προς τον Θεό και την Εκκλησία. Τελειώνοντας τις εγκύκλιες σπουδές του στο Ηράκλειο, εισήχθην το έτος 1992 στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και απέκτησε κατά σειρά τους παρακάτω τίτλους σπουδών: 

Α) Πτυχίο “Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων”, από το ομώνυμο Τμήμα του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) της Αθήνας, το έτος 1998. 

Β) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master), στον τομέα “Εφηρμοσμένη Μοριακή Φασματοσκοπία”, από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, το έτος 2002.

Γ) Πιστοποιητικό “Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας”, ετήσιας φοίτησης, από την Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) Ηρακλείου Κρήτης, το έτος 2004.

 Δ) Πτυχίο “Ιερατικών Σπουδών”, από την Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης (Π.Α.Ε.Α.Κ.), το έτος 2013.

Επιπλέον έχει σπουδάσει Βυζαντινή Μουσική, στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και είναι υποψήφιος Πτυχιούχος.

Την 28 η Μαΐου του έτους 2016, χειροτονήθηκε Διάκονος της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην κ.κ. Μακάριο. Εργάζεται στο Δήμο Ηρακλείου ως Διοικητικός Υπάλληλος, είναι συζευγμένος με τη Μαρία Κ. Καλλέργη και πατέρας τριών παιδιών.

Ενώ παρακάτω το CretePlus.gr δημοσιοποιεί το συγκινητικό λόγο του πατρός Μιχαήλ κατά τη χειροτονία του:

«Σεβασμιώτατε, Σεβαστοί Πατέρες, Ευλαβέστατοι Διάκονοι, Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί μου,

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος και δεν έχω λόγια να περιγράψω ετούτη τη μοναδική και ανεπανάληπτη στιγμή της ζωής μου, κατά την οποία έχω την τιμή κατά χάριν, να ίσταμαι ενώπιον σας, μέσα σ’ αυτόν εδώ τον ιστορικό και περικαλλή Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, δια να εισοδεύσω εις μια νέα πνευματική κατάσταση, ανερχόμενος εις το

υπερώον της Πεντηκοστής και λαμβάνοντας μετ' ολίγον, δια των τιμίων και αγίων χειρών σας, Σεβασμιώτατε, την Χάριν του Παναγίου και Τελεταρχικού Πνεύματος, χειροτονούμενος Διάκονος του Ιερού Ευαγγελίου, των αγίων του Θεού Μυστηρίων και των εν Χριστώ αδελφών μου.

Η απόφαση μου να αφιερωθώ εις την διακονία της Εκκλησίας και εις την υπηρεσία του θεραπευτικού και σωστικού έργου αυτής, στηρίζεται στην πίστη μου και στην αγάπη μου, προς τον Ιησούν Χριστόν τον Ναζωραίο, τον φανερωθέντα εν σαρκί Θεόν, τον σταυρωθέντα και αναστάντα, τον αίροντα την αμαρτίαν του κόσμου και παρέχοντα ημίν ζωήν αιώνιον. Αυτή την αποκαλυφθήσα εν χρόνω αλήθεια, εβίωσα από μικρό παιδί, τόσο μέσα στη ζεστή αγκαλιά του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, όσο και μέσα

στην αλησμόνητη εκκλησιαστική ζωή του χωριού μου και η οποία στο πέρασμα του χρόνου εγκολπώθηκε στο «είναι» της υπάρξεώς μου και στον κατάλληλο καιρό μετουσιώθηκε σε ιερατική κλίση. Αυτή την κλίση, εσείς Άγιε Δέσποτα, ως τύπος και τόπος Χριστού, διαβλέψατε εν τοις εγκάτοις μου και προσευχόμενος συναινέσατε να προσφέρετε στην ταπεινότητά μου το ανεκτίμητο δώρο της ιερατικής χάρις και διακονίας. Γνωρίζω ότι, ως χοϊκός και αμαρτωλός, δεν είμαι άξιος μιας τέτοιας δωρεάς. Δεν είμαι άξιος να εισέλθω εις το εσώτερον του καταπετάσματος,

όπου καθοράται το άκτιστο πυρ της Θεότητας, να εισέλθω εις τα Άγια των Αγίων, όπου ανετράφει η πανάμωμος Παρθένος, να εισέλθω εντός του ιερού θυσιαστηρίου, όπου θύεται ο αμνός του Θεού, ίνα επιστάξει ως άλλος πελεκάν, κρουνούς αθανασίας. «Το γάρ διακονείν σοι, Βασιλεύ της δόξης, μέγα και φοβερόν και αυταίς ταις επουρανίαις δυνάμεσιν».

Αποτολμώ όμως το εγχείρημα τούτου, στηριζόμενος στην άφατη φιλανθρωπία, έλεος και αγάπη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και κάνοντας υπακοή εις το άγιο θέλημα του, αφού κατά τον Απόστολο Παύλο: «ουχ εαυτώ τις λαμβάνει την τιμήν» αλλά «ο καλούμενος υπό του Θεού»(Εβ. 5,4).

Γνωρίζω επίσης, ότι ο δρόμος που επέλεξα να ακολουθήσω είναι σταυρικός. Είναι δρόμος μαρτυρίας πίστεως και αλήθειας, αυταπαρνήσεως και θυσιαστικής αγάπης. Είναι δρόμος μίμησης της πορείας του Χριστού στον κόσμο, ο οποίος «ουκ ήλθε διακονηθήναι αλλά διακονήσαι (Μρ. 10,45). Η δοκιμή και ο πειρασμός είναι καταστάσεις αναπόφευκτες, καθότι όπως λέγει και πάλι ο Απ. Παύλος: «ουκ έστιν ημίν η πάλη προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς, προς τας εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου»(Εφ. 6,12). Δεν φοβάμαι όμως. Απεναντίας χαίρομαι, καθότι όπως λέγει ο άλλος απόστολος του Χριστού Ιάκωβος: «Μακάριος» είναι ο «ανήρ ος υπομένει

πειρασμόν . ότι δόκιμος γενόμενος, λήψεται τον στέφανον της ζωής, ον επηγγείλατο ο Κύριος τοις αγαπώσιν αυτόν»(Ιακ. 1,12). Κλίνοντας γόνυ καρδίας και σώματος, αναπέμπω ευχαριστιακή δοξολογία προς τον πανάγαθο τριαδικό Θεό, όχι μόνο διότι σήμερα συγκαταβαίνει στο να με δεχθεί ως Νυμφίο του και να εισέλθω «εν ταις

λαμπρότησι των Αγίων του», αλλά και γιατί με κάλεσε να διακονήσω τον ευλογημένο, ηρωικό και ιστορικό τόπο της Μεσαράς και των Αστερουσίων ορέων, τον τόπο που πρώτος εκχριστιανίστηκε από τον Απόστολο Παύλο  και εν συνεχεία Απόστολο Τίτο, τον τόπο όπου γεννήθηκε και εδραιώθηκε η Αποστολική Εκκλησία της Κρήτης, τον τόπο των μαρτύρων και των οσίων, τον τόπο των προγόνων μου, τον τόπο όπου η παιδική μου ψυχή οραματίστηκε να εντρυφήσει εις τα μυστήρια του ακαταλήπτου Θεού.

Άγιε Δέσποτα, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως θα διακονήσω την τοπική Εκκλησία της Μεσαράς και τους εν Χριστώ αδελφούς μου, με σεμνότητα, ταπείνωση και ανεξικακία, ευγένεια και καλοσύνη, κυρίως όμως μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης, κάνοντας υπακοή εις την αγία Σεβασμιώτητά σας και επαφιόμενος πάντοτε εις την εν Αγίω

Πνεύματι καθοδήγησή σας. Η οικοδόμηση της εκκλησίας του Χριστού και η εκπλήρωσις του κυριακού αιτήματος, «ίνα πάντες εν ώσι», αποτελεί τον ύψιστο σκοπό της ζωής μου, αλλά και μια τεράστια ευθύνη, καθώς εν ημέρα κρίσεως, θα λογοδοτήσω όχι μόνο υπέρ εμού, αλλά και υπέρ των ψυχών, την διακονίαν των οποίων μου ενεπιστεύθει ο Θεός.

Ετούτη την ιερή στιγμή, επιτρέψτε μου Σεβασμιώτατε, να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας και να εκφράσω την δια βίου ευγνωμοσύνη μου εις το σεπτόν πρόσωπο σας, για το ύψιστο δώρο που ο Θεός δια των αγαθών χειρών σας, θα μου προσφέρει σήμερα, άπαξ και διαπαντός. Να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που

από την πρώτη στιγμή με περιβάλλατε, όπως επίσης και για τις πατρικές σας συμβουλές και νουθεσίες. Υιικώς και ταπεινώς εύχομαι και προσεύχομαι, ο Θεός σας χαρίζει δύναμη, υγεία και μακροημέρευση, δια να κοσμείτε επί πολλά έτη τον Θρόνο της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Γορτύνης & Αρκαδίας, να ορθοτομείτε τον λόγον της αληθείας και να

ασκείτε δαψιλώς και επιτυχώς το πολυσχιδές εκκλησιαστικό, ποιμαντικό, φιλανθρωπικό, πνευματικό και πολιτιστικό σας έργο. Δι’ ευχών σας Άγιε Δέσποτα, θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω: Τον πνευματικό μου πατέρα, πρωτοπρεσβύτερο Χαράλαμπο Μουρτζάκη, εφημέριο του Ι. Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος, εν Ηρακλείω Κρήτης, για την επί δεκαπενταετίας πνευματική μου καθοδήγηση, νουθεσία και διδαχή, καθώς επίσης και για την κανονική συμμαρτυρία του επί της ιερατικής μου καταλληλότητας.

Ευχαριστήρια εισέτι θέλω να εκφράσω προς τους ευσεβείς γονείς μου, τον μακαριστό πατέρα μου Κωνσταντίνο και τη ζώσα μητέρα μου Ευγενία. Τους ευγνωμονώ και ευχαριστώ δια παντός, από τα μύχια της ψυχής μου, διότι με ανέθρεψαν με αγάπη και στοργή, με κόπο και στερήσεις, κυρίως όμως με παιδεία και νουθεσία Κυρίου και πάντοτε όπως άλλωστε και σήμερα είχα την ευχή τους συνοδοιπόρο μου. Συγκρατώ δε εις την σκέψιν μου την γλυκυτάτη μορφή του πατρός μου και αναφωνώ γεγωνυία τη φωνή: «αιωνία αυτού η μνήμη».

Εντόνους και συγκινητικούς λόγους αγάπης και ευχαριστίας θέλω επίσης να εκφράσω προς την αγαπημένη μου σύζυγο και σύντροφο της  ζωής μου, Μαρία, για την μεγάλη της κατανόηση και θυσία που έμπρακτα επέδειξε προς την ιερατική μου κλίση και δέχτηκε προθύμως να σηκώσει μαζί μου, τον σταυρό του Κυρίου. Αυτή της η αγάπη και με συγκινεί και μου δίνει δυνάμεις, ώστε να φανώ αντάξιος του έργου της εν Χριστώ διακονίας μου.

Θερμές ευχαριστίες θέλω επίσης να απευθύνω στους σεβαστούς πατέρες Μιχαήλ Βελεγράκη, Γεώργιο Γοραντονάκη και Μιχαήλ Λιαπάκη, για την πολύτιμη βοήθεια τους, τις παραινέσεις και προτροπές τους, εις την ολοκλήρωση της ιερατικής μου κλίσεως, πολύ περισσότερο όμως τους ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση τους, αγάπη, ευχή και

 προσευχή τους, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής μου. Ευχαριστώ εκ παραλλήλου και όλους τους σεβαστούς πατέρες και ευλαβεστάτους διακόνους που συμμετέχουν στην ευχαριστιακή αυτή σύναξη και που με τιμούν με την παρουσία τους και με ενισχύουν με την προσευχή τους.

Ευχαριστώ ακόμα όλους τους καθηγητές της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, οι οποίοι με μύησαν με τον καλύτερο τρόπο στο βάθος και στον πλούτο της ορθοδόξου θεολογίας, βυζαντινής ψαλτικής τέχνης και μουσικής παράδοσης. Ο Θεός να ευλογεί το εκπαιδευτικό τους έργο και να τους ανταμείψει πλουσιοπάροχα για όλα τα

καλά και ωφέλιμα που απλόχερα μου προσέφεραν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα αδέρφια μου, τους λοιπούς συγγενείς μου, καθώς επίσης και όλους τους φίλους μου, συγχωριανούς και συντοπίτες μου, για την οποιαδήποτε βοήθεια και συμπαράσταση τους, αλλά και για τη σημερινή τους παρουσία, προσευχή και συμμετοχή εις την χαρά της προσωπικής μου αυτής Πεντηκοστής. Κατακλείνοντας τον ισχνό τούτο χειροτονητήριο λόγο μου, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη και συγχώρεση, από κάθε

άνθρωπο μεθ’ ον συνανεστράφει και που επίκρανα ή αδίκησα, καθώς επίσης και να επικαλεστώ ταις πρεσβείες της υπεραγίας και παναχράντου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ & Γαβριήλ, του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού, των Αγ. Μεγαλομαρτύρων Γεωργίου του τροπαιοφόρου και Δημητρίου του Μυροβλήτου, του Αγ. Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, των Οσίων Παρθενίου & Ευμενίου των εν Κουδουμά, του Οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη και πάντων των Αγίων, στο δύσκολο έργο που από σήμερα αναλαμβάνω. 

Σεβασμιώτατε Πάτερ και Δέσποτα, Σεβαστοί Πατέρες, Ευλαβέστατοι  Διάκονοι, Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί μου, «ελήλυθεν η ώρα» (Ιω. 12,23). Παρακαλώ πολύ προσεύχεσθε δι’ εμέ, όπως «η θεία χάρις η πάντοτε τα ασθενή θεραπεύουσα και τα ελλείποντα αναπληρούσα» να με επισκιάζει και να με δυναμώνει «νύν και αεί» εις την διακονικήν μου πορεία, προς δόξαν Θεού και σωτηρίαν ψυχών, Αμήν!»


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.