Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

Εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

Περιβάλλον | 01/04/2015 - 11:34
Εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων
Την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων γιορτάζει ο Δήμος Ηρακλείου το ερχόμενο Σάββατο 4 Απριλίου, στην πλατεία του Αγίου Τίτου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, σε συνεργασία με το παράρτημα Κρήτης του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, ενώ θα συμμετέχουν ζωοφιλικά σωματεία και οργανώσεις του Δήμου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών. Συμμετέχουν ζωοφιλικά σωματεία και οργανώσεις του Δήμου. Τετράποδοι φίλοι από το ενδιαίτημα ζώων συντροφιάς (κυνοκομείο) θα δοθούν για υιοθεσία για κάθε ενδιαφερόμενο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Χαιρετισμοί εκπροσώπων, της Περιφέρειας Κρήτης, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πενταμελούς Επιτροπής για το ενδιαίτημα ζώων συντροφιάς του Δήμου Ηρακλείου. Ακόμη από τον πρόεδρο του παραρτήματος Κρήτης του πανελλήνιου κτηνιατρικού συλλόγου κ. Γιώργο Πιπεράκη, από τον προϊστάμενο της κτηνιατρικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Ζαχαρία Σωμαρά.
- Χορωδία του 58ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου (συνοδεύει ο Ν. Αντωνάκης)
    - Συναυλία με Ελληνικό και ξένο ροκ από μαθητές του 1ου Γ.Ε.Λ. Ηρακλείου
    - Συναυλία κρητικής μουσικής από τους νεαρούς Μιχάλη Φωτάκη και Κώστα Καλυβιανάκη
    - Χορευτική επίδειξη από μαθήτριες του καλλιτεχνικού σχολείου Ηρακλείου
    - Χορευτική επίδειξη από τη  σχολή χορού fred

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Ηρακλείου θα διδάσκουν ζωγραφική στους μικρούς φίλους, ενώ την διασκέδαση των τελευταίων θα αναλάβει ο Γιώργος Τσιχλάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκυλιά που θα δοθούν προς υιοθεσία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από το ενδιαίτημα του Δήμου, είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και ηλεκτρονικά σημασμένα (microchip), ενώ ο κτηνιατρικός σύλλογος αναλαμβάνει και το κόστος του παράβολου για την καταχώρηση.
Με αφορμή την εκδήλωση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Ινιωτάκης δήλωσε:
«Με την συνδρομή όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε το Ηράκλειο να δείξει το καλό του πρόσωπο, εκείνο της φιλοζωίας και της ανοχής, το πρόσωπο της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης προς όλους τους φίλους μας ανθρώπους και σκυλιά. Όλοι μαζί σίγουρα μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη».


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Περιβάλλον

«Καμπανάκι» για επικείμενη αντιστροφή των πόλων της Γης

Δραματικές είναι οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων σχετικά με το μαγνητικό πεδίο που περιβάλει στη Γη και το οποίο παρουσιάζει μεγάλη εξασθένηση, με αποτέλεσμα να…

Η πρώτη όρκα που «μιλάει» την ανθρώπινη γλώσσα!-βίντεο

Μια όρκα που μπορεί να βγάζει ήχους, οι οποίοι μιμούνται ορισμένες ανθρώπινες λέξεις, είναι η πρώτη που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, όπως ανέφεραν επιστήμονες που έκαναν…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.