Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Εκαψε τη Φερράρι του για να του παρει άλλη ο πατέρας του (pic)

Εκαψε τη Φερράρι του για να του παρει άλλη ο πατέρας του (pic)

Auto Plus | 13/08/2015 - 08:41
Εκαψε τη Φερράρι του για να του παρει άλλη ο πατέρας του (pic)
Ούτε μικρό παιδί δεν κάνει αυτό που έκανε ένας 19χρονος γόνος Ελβετού πολυεκατομμυριούχου για να κάνει τον πατέρα του να του αγοράσει το νέο μοντέλο της Ferrari.

Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία ο τουλάχιστον κακομαθημένος 19χρονος έβαλε φωτιά στην τριών ετών Ferrari 458 που είχε στην κατοχή του προκειμένου να υποχρεώσει τον μπαμπά να του πάρει το αναβαθμισμένο μοντέλο.

Το γεγονός γίνεται ακόμα πιο εξοργιστικό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Ελβετός έχει στην κατοχή του άλλα 15 πολυτελή οχήματα ενώ κάθε μήνα λαμβάνει «επίδομα» 5-10.000 δολαρίων από τον πατέρα του.



Όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος πήγε στην αντιπροσωπεία προκειμένου να πάρει το νέο μοντέλο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Εκεί, όμως, έμαθε ότι το αυτοκίνητό του πλέον δεν αξιολογείται 245.000 δολάρια, όσα και η αρχική τιμή αγοράς, αλλά 193.500 δολαρία. Επειδή, λοιπόν, δεν είχε αποταμιεύσει χρήματα ο πωλητής φέρεται να τον συμβούλεψε να βάλει φωτιά στη Ferrari προκειμένου να λάβει την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Τον εμπρησμό πραγματοποίησαν δύο άνδρες στους οποίους το δίδυμο της πλεκτάνης έδωσε 30.000 δολάρια. Για κακή τους τύχη όμως η έρευνα της ασφαλιστικής αποκάλυψε υλικό που αποδείκνυε το σχέδιο του νεαρού ο οποίος οδηγήθηκε στο δικάστήριο. Ο 19χρονος τελικά καταδικάστηκε σε 22 μήνες με αναστολή και πρόστιμο 32.000 δολαρίων.


protothema.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.