Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Eγγύηση τιμής μεταχειρισμένου στο Renegade προσφέρει η Jeep

Eγγύηση τιμής μεταχειρισμένου στο Renegade προσφέρει η Jeep

Auto Plus | 16/07/2016 - 12:12
Eγγύηση τιμής μεταχειρισμένου στο Renegade προσφέρει η Jeep
Η Jeep ανακοινώνει το πρωτοποριακό πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτου Jeep Value το οποίο αφαιρεί μια και καλή το άγχος της οικονομικής αβεβαιότητας από την διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου.

Η Lancia Jeep Hellas εγγυάται  την επαναγορά των Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value προσφέρεται άσχετα από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου - μετρητά ή χρηματοδότηση - και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο. 

Το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για αγορές Jeep από 18/7/2016 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Νέες εκδόσεις Jeep Renegade

Παράλληλα με την ανακοίνωση του προγράμματος Jeep Value, η Jeep παρουσιάζει στην Ελλάδα και δύο νέες εντυπωσιακές εκδόσεις του Jeep Renegade, οι οποίες επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν ακόμα πιο οικονομικά το Ελληνικό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2016:

Diesel: Jeep Renegade 1.6L Sport 4Χ2 (120HP) 21.900 €

Η νέα έκδοση Sport προσφέρεται με υπερπλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ABS, ESC, Traction Control, Hill Start Assist, 8 αερόσακους, σύστημα Start & Stop, σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις και streaming μουσικής, θύρα USB, κλιματισμό A/C, ψηφιακή ένδειξη πίεσης ελαστικών, χειριστήρια στο τιμόνι.

Diesel: Jeep Renegade 2.0L Longtitude 4Χ4 (140HP) 27.700 €

Η έκδοση Longtitude με τον αποδοτικό και οικονομικό diesel κινητήρα 2.0L περιλαμβάνει, επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Sport, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, προβολείς ομίχλης, ράγες οροφής, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.