Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα Χανιά

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα Χανιά

Εκπαίδευση | 05/08/2013 - 19:59
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα Χανιά
Ξεκινούν από αύριο Τρίτη 6 Αυγούστου οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος), του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, τμ. Χανίων της διδακτικής περιόδου 2013-2014 με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της Επικοινωνίας: Γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι».

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της, με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της, μαθαίνοντας πώς να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους,

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας (θέσεις περιορισμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr και με email στο info@alp.edu.gr

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου γίνεται σε συνεργασία με τον Αντρέα Θεοδωρακόπουλο, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Center Management και Σύμβουλο ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο του παραπάνω κύκλου θα διδάξουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως οι: Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάνος Σιφονιός, Επικοινωνιολόγος-Συγγραφέας, Χαρά Νομικού, Κλινικός Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Επικοινωνιολόγος Καθηγητής στη σχολή του ΑΤΝ1 & στο London Centre Managment & σύμβουλος MME, Νίκος Μεγγρέλης, Δημοσιογράφος-ντοκυμαντερίστας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημοσιογράφος, Νικόλαος Νημάς, Μηχανικός-Εκπαιδευτής δημιουργός ομάδων & δικτύων, Άκης Αγγελάκης, εκδότης-Συγγραφέας & σύμβουλος επιχειρήσεων κ.α.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι Χανιώτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει επίσης η προκήρυξη εγγραφών για τον Α1΄κύκλο μαθημάτων με τον γενικό τίτλο: «Από τον Καζαντζάκη στον Σόϊμπλε. Ή πώς οι γραφές μεγάλων συγγραφέων του παρελθόντος αποτελούν έναν οδηγό επιβίωσης στην σύγχρονη Ελλάδα του Β. Σόϊμπλε».

Παράλληλα θα προκηρυχθούν οι εγγραφές και για δύο ταχύρρυθμα σεμινάρια, ένα Δημοσιογραφίας κι ένα Δημιουργικής γραφής.

Περισσότερες πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ. κιν: 6936492842.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Εκπαίδευση

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.