Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



«Εφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Μανασάκη μετά από σκληρή μάχη για την Υγεία της... (pics)

«Εφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Μανασάκη μετά από σκληρή μάχη για την Υγεία της... (pics)

Ηράκλειο | 20/01/2017 - 13:45
«Εφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Μανασάκη μετά από σκληρή μάχη για την Υγεία της... (pics)
Σε ηλικία μόλις 43 ετών, η Βιργινία Μανασάκη «έφυγε» από τη ζωή, διδάσκοντας σε όλους μας από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της ως την τελευταία τι σημαίνει θάρρος και αξιοπρέπεια.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα η Βιργινία Μανασάκη ανέβαινε το δικό της Γολγοθά, κάνοντας ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της.

Στο πλευρό της φυσικά είχε τους πάντες. Πρώτα από όλα την οικογένεια της, τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν, τους φίλους και όλη την τοπική κοινωνία, που μέχρι την τελευταία ώρα ήταν μαζί στην αντιπεριφερειάρχη.

Η Βιργινία Μανασάκη γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1974 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι το τρίτο παιδί του Μανώλη και της Χρυσούλας Μανασάκη. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Μοιρών και είναι έγγαμη με 2 παιδιά.


Σπουδές:

Το 1997 αποφοίτησε από την Πολυτεχνική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός.

Το 1999 έγινε δεκτή με υποτροφία στο τμήμα μηχανικών περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης απ’ όπου και αποφοίτησε το 2000 ως κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον έλεγχο ποιότητας και τη διαχείριση περιβάλλοντος.

Σήμερα ως υποψήφια διδάκτωρ εκπονεί τη διδακτορική διατριβή με θέμα «Ανάλυση των εναλλακτικών τεχνολογιών αξιοποίησης βιοαερίου των ΧΥΤΑ και εξεύρεση βέλτιστου σεναρίου εφαρμογής» στον τομέα Υγειονομικής Μηχανικής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.


Επαγγελματική εμπειρία:

Από το 1997 έως το 1999 εργάσθηκε ως συνεργάτης πολιτικός μηχανικός σε μεγάλη Τεχνική εταιρεία Δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Το 1999 προσελήφθη μέσω διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου (ΑΝ.Η. Α.Ε.) πρώην Ο.Α.Τ.Ε.Π. Α.Ε. με έδρα τις Αρχάνες, όπου και εργάσθηκε για τέσσερα έτη αρχικά στην υλοποίηση του προγράμματος “LeaderΙΙ” και στη συνέχεια στη σύνταξη των προτάσεων των προγραμμάτων Leader+ και Ο.Π.Α.Α.Χ. (Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου) καθώς και στην αξιολόγηση των προς ένταξη επενδυτικών σχεδίων.

Το 2003 μετείχε με επιτυχία σε διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. και επελέγη να στελεχώσει ως πολιτικός μηχανικός τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.). Προϊσταμένη του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη και παρακολούθηση έργων στερεών αποβλήτων καθώς και την ωρίμανση των σχετικών μελετών από τον Απρίλιο του 2013.

Επιμόρφωση:

Έχει άριστη γνώση της αγγλικής, της ιταλικής γλώσσας όπως και της πιστοποιημένης χρήσης εξειδικευμένων προγραμμάτων Η/Υ και έχει μετάσχει σε δεκάδες επιμορφωτικά προγράμματα και σημαντικά συνέδρια σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση, την οικονομία και το ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο του πολιτικού μηχανικού αλλά και σε ακόμη περισσότερα εξειδικευμένα προγράμματα και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό που αφορούν τη διαχείριση περιβάλλοντος και την ενέργεια.


Πολιτική δράση :

Από 16.09.2014 Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Ενέργειας και Βιομηχανίας.

Από 01.01.2011 έως σήμερα εκλεγμένη Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.

Από το 2011 έως σήμερα Εντεταλμένη σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Βασική Εισηγήτρια του Αναθεωρημένου – Επικαιροποιημένου Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΠΕΣΔΑΚ) τόσο στην Περιφερειακή επιτροπή διαβούλευσης το 2012 όσο και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στις 02.07.2013

Από το 2011 έως σήμερα ανέλαβε την εκπροσώπηση της Περιφέρειας Κρήτης ως Εισηγήτρια Περιβαλλοντικών θεμάτων σε διάφορα συνέδρια και ημερίδες και ως μέλος συμβουλίων, επιτροπών, και ομάδων εργασίας όπως το Περιφερειακό Τεχνικό συμβούλιο Δημοσίων έργων, η Επιτροπή Περιβάλλοντος και χωροταξίας κ.α.

Μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.).

Πρόεδρος της Επιτροπής Εκτίμησης Εικαστικών Έργων της Περιφέρειας.


Κοινωνική και άλλη δράση:

Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) από το 1998, με συμμετοχή στις επιτροπές «περιβάλλοντος» και «επαγγελματικών θεμάτων» του ΤΕΕ ΤΑΚ, από το 2003 έως σήμερα

Μέλος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Αντιπρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».


Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για τον πρόωρο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη

«Ο πρόωρος χαμός της Βιργινίας Μανασάκη σκορπίζει θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης, στην κοινωνία, στην οικογένεια της. Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος με δημιουργικότητα, όνειρα για το μέλλον και έδινε με θάρρος μέχρι την τελευταία στιγμή μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Η Βιργινία Μανασάκη διακρίθηκε για το ήθος της, την αγάπη της για την Κρήτη, την Αυτοδιοίκηση. Ήταν μια πολύτιμη και ακούραστη συνεργάτιδα και πρόσφερε σπουδαίο έργο στην Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα στο τομέα ευθύνης της ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας. 

Αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, στην κοινωνία, για να θυμούνται την προσφορά και την συμβολή της στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγο της , στα παιδιά της σε όλη την οικογένεια της-τους συγγενείς.

Όλοι θα την θυμόμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την συνεργασία που είχαμε και το ουσιαστικό έργο που μας αφήνει». 


Συλλυπητήρια του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη

Με το άγγελμα του θανάτου της Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό της καλής μου φίλης και συνεργάτιδας, Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη.

Μιας νέας, άξιας και λαμπρής συναδέλφου, που με το πάθος και την ενέργεια που την διέκρινε, κατάφερε στον σύντομο χρόνο της ζωής της πολλά και σπουδαία επιτεύγματα, απ’ όπου κι αν υπηρέτησε. Η Βιργινία ήταν πάντα πολύτιμη συμπαραστάτης των προσπαθειών μας στο Δήμο Μαλεβιζίου, σύμμαχος και συνοδοιπόρος στον αγώνα για την ανάπτυξη της Αυτοδιοίκησης. Αγαπούσε τον τόπο της, λάτρευε το λειτούργημά της και πάντα με το χαμόγελο, έβρισκε λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα και είναι πραγματικά κρίμα, που έφυγε τόσο νέα.

Στην οικογένειά της, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.»

 Συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, στο άγγελμα του θανάτου της Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη, Αντιπεριφερειάρχη Ενέργεια και Βιομηχανίας, συνεκλήθη εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε:

 Να παρευρεθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην εξόδιο ακολουθία.

 Να καταθέσει 300 € αντί στέφανου σε ίδρυμα επιλογής της οικογένειας.


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΑΝΑΣΑΚΗ

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης κατά την έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 201& ώρα 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης αποφάσισε  την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:  

1. Να παραστούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.

2. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου  

3. Να κατατεθούν στη μνήμη της, χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα.

4. Να εκφράσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της»

            

Aδεσμευτο Σωματείο τεχνικων Υπαλλήλων Δήμου Ηρακλείου

Σήμερα στις 20/01/2017 ημέρα  Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ.  συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, με αφορμή το θλιβερό νέο του θανάτου της  Βιργινίας Μανασάκη - Ταβερναράκη, Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Ενέργειας και Βιομηχανίας, συζύγου του εκλεκτού μέλους του συλλόγου μας Γεωργίου Ταβερναράκη και

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1.Αντιπροσωπεία του  Δ. Σ. να παραστεί στην κηδεία της εκλιπούσης

2. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια και η θλίψη όλων  προς την οικογένειά της.

3. Να κατατεθεί το συμβολικό ποσό των 100€  υπέρ του σωματείου «Ηλιαχτίδα»

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο της Βιργινίας Μανασάκη:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της  Βιργινίας Μανασάκη. Η τόσο πρόωρη αναχώρησή της από την ζωή αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία του Ηρακλείου, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην εξαίρετη οικογένειά της. 

Ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας, η Βιργινία Μανασάκη, με την επιστημονική της συγκρότηση, την εργατικότητα, και την αγάπη της για την Κρήτη, προσέφερε τις γνώσεις και το όραμά της στην ανάπτυξη του τόπου μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο.

Στον σύζυγό της Γιώργο Ταβερναράκη, στα παιδιά τους, και σε όλη την οικογένειά της, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια.»

Ψήφισμα για το θάνατο της μόνιμης υπάλληλου του ΕΣΔΑΚ, Βιργινίας Μανασάκη

Ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Χάρης Μαμουλάκης, στο άγγελμα του θανάτου της Βιργινίας Μανασάκη, Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Βιομηχανίας και στελέχους του ΕΣΔΑΚ, δήλωσε:

«Η Βιργινία ήταν η ψυχή του ΕΣΔΑΚ για όλα τα χρόνια που υπηρέτησε τον Σύνδεσμο. Για τους συναδέλφους της, η Βιργινία ήταν πολύτιμη και ξεχωριστή. Γεμάτη όρεξη για ζωή και προσφορά, ακούραστη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δραστήρια και αποτελεσματική όσο λίγοι… Έδινε καθημερινά το μέγιστο της προσπάθειάς της, με περισσή δύναμη και εργατικότητα, έχοντας όραμα στο σημαντικό έργο που επιτελούσε και επιτελεί ο Σύνδεσμος μας έως και σήμερα. 

Η Βιργινία έφυγε τόσο νέα, τόσο νωρίς, σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, αφήνοντας όμως πίσω σπουδαίο έργο σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, τόσο εδώ στον ΕΣΔΑΚ όσο και στην Περιφέρεια Κρήτης. Θα ζει πάντα στις καρδιές όλων μας και το χαμόγελό της δε θα σβήσει από τη μνήμη μας ποτέ.

Εκφράζουμε την απεριόριστη λύπη μας για το χαμό της αγαπημένης μας Βιργινίας και διαβιβάζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά και τους οικείους της.»

Η  Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΣΔΑΚ συνεδρίασε εκτάκτως με αφορμή τον θάνατο της Βιργινίας Μανασάκη και ομόφωνα αποφάσισαν:

• Να παρευρεθεί η Διοίκηση του Συνδέσμου, σύσσωμη στην εξόδιο ακολουθία 

• Σε ένδειξη πένθους, η Υπηρεσία να παραμείνει κλειστή την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας 

• Να κατατεθεί αντί στεφάνου, το ποσό των 1000,00€ σε Ίδρυμα το οποίο θα επιλέξει η οικογένεια

• Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής Ηρακλείου εκφράζουν την μεγάλη θλίψη τους για το πρόωρο χαμό της αγαπημένης συναδέλφου, Βιργινίας Μανασάκη. 

Η Βιργινία ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1999 μαζί μας στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου για τέσσερα χρόνια και από την αρχή διακρίθηκε για την εργατικότητα, το ήθος της, την οξυδέρκεια της και τον δυναμικό χαρακτήρα της. 

Στα χρόνια που ακολούθησαν και από όποια επαγγελματική θέση βρέθηκε,  η Βιργινία ποτέ δεν μας ξέχασε και διατηρούσε με όλους τους συναδέλφους στενές προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. 

Ακόμα και στην τελευταία -την πιο άνιση- μάχη της ζωής της, η Βιργινία υπήρξε υπόδειγμα γενναιότητας, δύναμης ψυχής και αξιοπρέπειας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγό της Γιώργο, στα παιδιά της, στους γονείς και σε όλη της την οικογένεια. 

Στην μνήμη της θα κατατεθεί το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σε κοινωφελές ίδρυμα. 

Καλό ταξίδι, Βιργινία, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη για όσα απλόχερα πρόσφερες.»


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΑΝΑΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ: 

"Ο Δήμαρχος, Εμμανουήλ Γ. Κοκοσάλης και το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχανών-Αστερουσίων εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη-Ταβερναράκη. Η απώλεια της Βιργινίας αφήνει φτωχότερη την Κρήτη και την Αυτοδιοίκηση, που υπηρέτησε με ήθος, προσφορά και όραμα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, το σύζυγο και τα παιδιά της."

Με εκτίμηση,

Γραφείο Δημάρχου

κ. Εμμανουήλ Γ. Κοκοσάλη


Συλλυπητήριο Μήνυμα Σπύρου Δανέλλη για τον πρόωρο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη:

«Η ζωή στάθηκε σκληρή στη Βιργινία που έδωσε τον αγώνα της με καρτερικότητα, πείσμα και αξιοπρέπεια. 

Θα την θυμόμαστε για τη δυναμική της παρουσία, τη συγκρότηση και την δημιουργικότητά της. 

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της αλλά και στην Περιφέρεια Κρήτης για την μεγάλη απώλεια.» 


 Συλλυπητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για τον θάνατο της Βιργινίας Μανασάκη:

«Θλίψη προκαλεί σ’ όλους μας ο πρόωρος θάνατος της Βιργινίας Μανασάκη. Ιδιαίτερα σε όσους από εμάς είχαμε την τύχη να την γνωρίσουμε από κοντά και να συνεργαστούμε μαζί της, η απώλεια της μας συγκλονίζει. 

Η Βιργινία Μανασάκη υπήρξε ένας δυναμικός και χαρισματικός άνθρωπος που προσέφερε στην κοινωνία μας και άφησε πίσω της πλούσια παρακαταθήκη. Επιτυχημένη επιστήμονας και πολιτικός προσέφερε σημαντικό έργο στην Κρήτη τόσο στον επαγγελματικό στίβο όσο και στα κοινά, παράλληλα με το ρόλο της ως σύζυγος και μητέρα. 

Το θάρρος της, η δύναμη της, η αξιοπρέπεια της και το ήθος της τη συνόδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή, δίνοντας ένα άνισο αγώνα και προσφέροντας θάρρος και κουράγιο σε όλους. Εκφράζω τα βαθύτατα συλληπητήρια μου στην οικογένεια της και τους οικείους της».


Επιστολή στη Βιργινία από το Νίκο Λυγερό:

"Αφού ξέφυγες από τα νοσοκομεία κι όλα τα βάσανα, ήταν ανάγκη να εγκαταλείψεις τον αγώνα τώρα; Κι όπως λέει ο άντρας σου ποιος θα σώσει τον τόπο τώρα; Είναι δυνατόν εσύ που είσαι της ενέργειας να άφησες την πράξη. Ξέρω ότι θα μου πεις ότι σε πειράζω ακόμα και τώρα αλλά πάντα ήταν έτσι η σχέση μας η ανθρώπινη. Και να ξέρεις ότι θα συνεχίσω να μιλώ για σένα, κι αν δεν είδες το έργο που ετοιμάζουμε τόσα χρόνια για την Κρήτη, θα είσαι μαζί μου και στα εγκαίνια. Ο Σταύρος ξέρει ότι το εννοώ. Με άλλα λόγια και μετά δεν γλιτώνεις από τη μνημοσύνη μας. Έτσι το γραφείο σου μπορεί να μας λείψει αλλά όχι εσύ, αφού πάντα μια καρέκλα θα είναι για σένα. Κι εσύ που έλεγες την προσευχή στον μικρό σου ακόμα και στο τηλέφωνο, είμαι σίγουρος ότι θα βρεις ένα ισχυρό δίκτυο για να συνεχίζεις να του τη λες κάθε φορά. Όσο για μας μην ανησυχείς, οι αετοί και τα γεράκια ξέρουν από ουρανό αφού είναι ο μοναδικός τους τρούλος. Ήταν όμως ανάγκη να φύγεις για να σου πούμε πόσο σ’ αγαπάμε; Έπρεπε να το πεις, ρε Χριστιανή. Θα σου το λέγαμε ακόμα πιο συχνά. Αφού μας έβλεπες ακόμα και με τη μάσκα του νοσοκομείου δεν παίξαμε ποτέ θέατρο και γελούσαμε μαζί για τα χοντρά βιβλία που σ’ άγγιζαν τόσο πολύ. Φαντάζομαι ότι θα λάβεις αυτή την επιστολή αφού δεν έβαλες ποτέ εμπόδια στις συνομιλίες μας. Ήθελα απλώς να ξέρεις ότι ακούω πια και τη σιωπή σου. 

Με φιλική αγάπη"

Ψήφισμα Νομαρχιακής Επιτροπής Πασοκ Ηρακλείου για τον θάνατο της Βιργινίας Μανασακη:

«H Νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ ηρακλείου μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο χαμό της αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη, σε έκτακτη συνεδρίαση της στις 20/01/2017

Αποφάσισε ομόφωνα

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των μελών της Ν.Ε στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης.

2. Να παραστούν τα μέλη στην νεκρώσιμη ακολουθία.   

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό της εκλιπούσης.

4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο της Κρήτης.

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου.»

Ο Γραμματέας

Καρακατσάνης Μιχάλης


Συλλυπητήριο μήνυμα του Σωκράτη Βαρδάκη για την απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη. Tην διέκρινε η αξιοπρέπεια, η ακεραιότητα και το αίσθημα ευθύνης, στο δύσκολο έργο που είχε αναλάβει στην Περιφέρεια Κρήτης. 

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της, στα παιδιά της και σε όλη την οικογένειά της».


Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινίας Μανασάκη

Ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την απώλεια της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινίας Μανασάκη:

 «Η πρόωρη απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη σκορπά και γεμίζει θλίψη. Με όπλο το πλούσιο βιογραφικό της, η Βιργινία Μανασάκη προσέφερε σημαντικό έργο ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας. Θα την θυμόμαστε για το ήθος της, την εργατικότητα της, το πάθος και την αγάπη της για την Κρήτη. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μου».


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη  για τον πρόωρο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη:

«Ο πρόωρος χαμός της Βιργινίας  σκόρπισε τη λύπη στους οικείους της  και σε όσους είχαν την τύχη να την  γνωρίζουν. Αυτό που αφήνει πίσω της  είναι μια σπουδαία επαγγελματική διαδρομή, αλλά και μια μεγάλη προσφορά στην αυτοδιοίκηση που  επί χρόνια την  υπηρέτησε με πάθος, εργατικότητα,  υπευθυνότητα, και  προσήλωση στα καθήκοντά της.  Εκφράζω στην οικογένειά της  τα θερμά μου συλλυπητήρια. Εύχομαι να οπλιστούν με κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουν αυτή την οδυνηρή απώλεια.»


Συλλυπητήριο μήνυμα από τον κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για την απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη:

«Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό της Βιργινίας Μανασάκη.

Υπήρξε ένα πρόσωπο που λάμπρυνε με την παρουσία του και τη δουλειά του την Αυτοδιοίκηση και σίγουρα η απώλειά της την κάνει φτωχότερη.

Θα τη θυμόμαστε πάντα για το έργο της και την προσφορά της!

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στο σύζυγό και τα παιδιά της.»


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.