Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete PlusΔιαδρομές τρόμου και εικόνες ντροπής στην Κρήτη

Διαδρομές τρόμου και εικόνες ντροπής στην Κρήτη

Κρήτη | 24/10/2018 - 20:55
Διαδρομές τρόμου και εικόνες ντροπής στην Κρήτη
Τα κακώς κείμενα του κρητικού τουρισμού μέσα από το φωτογραφικό φακό των ξεναγών

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που βλέπουν οι τουρίστες μας σε χώρους υψηλής δημοφιλίας με βάση τα παράπονα που κάνουν στους ξεναγούς μας, αλλά και ποια είναι όλα εκείνα που πρέπει άμεσα να αλλάξουν για να βελτιωθεί η εικόνα αρχαιολογικών χώρων αλλά και παραλιών στην Κρήτη;

Από την Κνωσό και τη Σπιναλόγκα και από το Αρκάδι, τον Μπάλο μέχρι και τα Χανιά, μέσα από μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής” της “ΚΡΗΤΗ TV” παρουσιάστηκαν τα λεγόμενα “κακώς κείμενα” του κρητικού τουρισμού, με σημείο αναφοράς περιοχές που καταγράφουν εντυπωσιακούς αριθμούς με βάση την επισκεψιμότητα.

Στη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκαν φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις δυσκολίες που καταγράφονται σε σημεία που αποτελούν την τουριστική “βιτρίνα” της Κρήτης. Σε λίγες μέρες πέφτει ουσιαστικά η αυλαία της τουριστικής περιόδου και μέσα από το οπτικό υλικό που συγκέντρωσε ο πρόεδρος των ξεναγών Κρήτης και Θήρας, Βαγγέλης Παπανικολάου, επιχειρήθηκε μια επί της ουσίας προσέγγιση όλων εκείνων που πολλές φορές ως εικόνα ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από βίντεο αλλά και φωτογραφίες των ίδιων των τουριστών μας.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Στον “λαβύρινθο” του Ανισαρά

Τουριστικά λεωφορεία που με τους ελιγμούς τους “κόβουν την ανάσα” στην περιοχή του Ανισαρά και οδηγοί που αναγκάζονται με “χειρουργική” ακρίβεια να περνάνε από δρόμους ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό. Στον Ανισαρά με τα δεκάδες πεντάστερα ξενοδοχεία η εικόνα δε λέει να αλλάξει εδώ και δεκαετίες, με τους τουρίστες να αποτυπώνουν αυτή την εμπειρία μέσα από ερασιτεχνικά βίντεο και φωτογραφίες. Σύμφωνα με τους ξεναγούς αλλά και τους οδηγούς των τουριστικών πούλμαν, το τουριστικό θέρετρο του Ανισαρά αποτελεί ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παράδειγμα ταλαιπωρίας σε δρόμους που η στενότητά τους είναι δεδομένη και πολλές φορές καταγράφουν κίνηση αστικού χαρακτήρα. Τα τουριστικά πούλμαν στην κυριολεξία περνούν μια ανάσα το ένα δίπλα από το άλλο, αλλά και λίγα μόλις εκατοστά από κτήρια και σταθμευμένα Ι.Χ. Παράλληλα, στους ιδιαίτερα στενούς δρόμους του Ανισαρά πολλές φορές η πεζοπορία αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση για τους τουρίστες που φιλοξενούνται σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.

Σύμφωνα με τους ξεναγούς αλλά και τους οδηγούς των τουριστικών πούλμαν, το τουριστικό θέρετρο του Ανισαρά αποτελεί ίσως ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα ταλαιπωρίας σε δρόμους που η στενότητά τους είναι δεδομένη και πολλές φορές καταγράφουν κίνηση αστικού χαρακτήρα.

Στα Λιμανάκια Χερσονήσου τα τουριστικά πούλμαν περνούν μια “ανάσα” από τα κεφάλια των λουομένων, μέσα από στενούς δρόμους, όπου, αν παράλληλα βρεθεί δεύτερο Ι.Χ. ή πούλμαν, η κατάσταση γίνεται απλά εκρηκτική. Και φέτος το καλοκαίρι, και κυρίως τους μήνες της τουριστικής αιχμής, στην περιοχή επικρατούσε το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος. Ένα άλλο θέμα, στο οποίο αναφέρθηκε και ο δήμαρχος της Χερσονήσου στη διάρκεια της εκπομπής “Ώρα Αιχμής”, είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου, αυτή τη φορά, το οποίο είναι απόρροια κυρίως των μαζικών αφίξεων και αναχωρήσεων, με τα τουριστικά πούλμαν πολλές φορές να μπλοκάρουν ολόκληρη την περιοχή. Ξεναγοί και επαγγελματίες οδηγοί για μια ακόμα φορά ζήτησαν ένα επί της ουσίας σχέδιο για να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Έντονο το κυκλοφοριακό πρόβλημα και στον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου, όπου τα τουριστικά πούλμαν συχνά μπλοκάρουν την περιοχή.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: “Βροχή” τα παράπονα για το κυκλοφοριακό

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου το κυκλοφοριακό πρόβλημα εντείνεται από τη λογική ορισμένων που παρατούν το αυτοκίνητό τους στο μικρό πάρκινγκ και έτσι γίνονται αιτία να μπλοκάρει εντελώς η κατάσταση με τα πούλμαν, σε συνδυασμό με την εικόνα που επικρατεί στην ανώνυμη οδό μπροστά από το πάρκο Γεωργιάδη. Τους μήνες τουριστικής αιχμής η κατάσταση πολλές φορές γίνεται εκρηκτική, με τα παράπονα να “πέφτουν βροχή”.

Εικόνα γνώριμη για τους Κρητικούς, με δεκάδες σταθμευμένα τουριστικά λεωφορεία και Ι.Χ. να δημιουργούν μια “εκρηκτική” κατάσταση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Όσον αφορά στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, σύμφωνα με τους ξεναγούς έχουν γίνει κάποια βήματα αναφορικά με τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, όμως και εκεί σε ώρες αιχμής, ειδικά όταν δένουν κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι, η κατάσταση δυσκολεύει αρκετά...

Μεγάλο κεφάλαιο, που προκαλεί πονοκέφαλο, είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στις λεωφόρους Κνωσού και Ικάρου. Στη δε Ικάρου πολύ συχνά επικρατεί απόλυτη κυκλοφοριακή αναρχία σε όλο το μήκος της λεωφόρου, αλλά και πιο πολύ ακόμα στο κομμάτι μπροστά από το ύψος των αφίξεων, στο αεροδρόμιο της πόλης.

Το κυκλοφοριακό στη Λεωφόρο Κνωσού παραμένει διαχρονική πληγή για το Ηράκλειο, που εντείνεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ: Οι χωματόδρομοι... και τα πεντάστερα ξενοδοχεία

“Χειρουργικές” κινήσεις απαιτούνται από τους οδηγούς των τουριστικών πούλμαν όταν επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο που βρίσκεται κοντά στη μαρίνα της πόλης του Αγίου Νικολάου. Η περιοχή πολύ συχνά μπλοκάρει και λόγω της στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων επί του συγκεκριμένου δρόμου. Για το συγκεκριμένο σημείο πολλές φορές απαιτείται μεγάλη αναμονή μέσα στο πούλμαν, με την ένταση να “χτυπά κόκκινο”.

“Χειρουργικές” κινήσεις απαιτούνται από τους οδηγούς των τουριστικών πούλμαν όταν επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο που βρίσκεται κοντά στη μαρίνα της πόλης του Αγίου Νικολάου.

“Πονοκέφαλος” για πεζούς και οδηγούς η παράνομη στάθμευση στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου.

“Ανάσα” για τον Άγιο Νικόλαο αποτελεί το πάρκινγκ στο λιμάνι, χωρίς όμως να είναι η βάση για την επίλυση των αυξημένων κυκλοφοριακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου.

Την ίδια ώρα, μόνο ως σχήμα οξύμωρο μπορεί να χαρακτηριστεί το οδικό δίκτυο της Ελούντας, που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση ακόμα και αν οδηγεί σε ορισμένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη. “Πονοκέφαλο” επίσης προκαλεί το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Πλάκα, λόγω της δημοφιλίας που παρουσιάζει η Σπιναλόγκα. Πολύ συχνά το όμορφο ψαροχώρι “πνίγεται” στην κυριολεξία από τουριστικά πούλμαν αλλά και Ι.Χ. Μάλιστα, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, στη διάρκεια της εκπομπής “Ώρα Αιχμής” αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής για να επιλυθούν κάποια από τα “κακώς κείμενα” της τουριστικής μας βιομηχανίας στην περιοχή.

Χωματόδρομοι και λακκούβες στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Ελούντας.

ΧΑΝΙΑ: Κυκλοφοριακός “πονοκέφαλος”

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος του κυκλοφοριακού προβλήματος των Χανίων, μιας πόλης που κάθε Ιούλιο και Αύγουστο δοκιμάζει τις ίδιες τις... αντοχές της. Αυτό που θέτουν ως μέγα πρόβλημα οι ξεναγοί της Κρήτης, αλλά και οι επαγγελματίες οδηγοί είναι η αυξημένη κίνηση αλλά και η στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή της Νέας Χώρας και κυρίως στο κομμάτι του δρόμου μπροστά από το κολυμβητήριο της πόλης. Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα στην περιοχή, με τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, στη διάρκεια της εκπομπής “Ώρα Αιχμής” να αναφέρεται στην αυστηρή αστυνόμευση, αλλά και στην αναγκαιότητα να αποσυμφορηθεί άμεσα η περιοχή περιμετρικά του βενετσιάνικου λιμανιού.

Προβλήματα από την αυξημένη κίνηση και στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Εκρηκτικό, όμως, είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα και στον δήμο Πλατανιά, που το καλοκαίρι καταγράφει εντυπωσιακούς αριθμούς αφίξεων. Το Ελαφονήσι εννοείται ότι κάθε χρόνο είναι “πνιγμένο” στα τουριστικά πούλμαν, όπως και ο χωματόδρομος προς τον Μπάλο. Πρόκειται για δύο περιοχές, για δύο παραλίες της Κρήτης που η περιβαλλοντική τους προστασία πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα, για τις οποίες οι παρεμβάσεις θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό...

Έντονο το κυκλοφοριακό πρόβλημα των Χανίων, μιας πόλης που πλημμυρίζει κάθε Ιούλιο και Αύγουστο από τουρίστες.

ΡΕΘΥΜΝΟ: Η λύση του λιμανιού και το Αρκάδι

Παρά τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο, η χρήση του πάρκινγκ στο λιμάνι δίνει μια “ανάσα” στην πόλη αυτή των τεχνών και των γραμμάτων. Ωστόσο δε λείπουν και οι στιγμές που το κυκλοφοριακό πρόβλημα “χτυπά κόκκινο”.

Παρά τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Ρεθύμνου, η χρήση του πάρκινγκ στο λιμάνι της πόλης δίνει μια "ανάσα" στο Ρέθυμνο.

Στις θετικές παρεμβάσεις συγκαταλέγεται η καλύτερη εικόνα που βλέπει κανείς πλέον όταν επισκεφτεί την Ιερά Μονή Αρκαδίου, που τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί με τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας καταγράφουν εντυπωσιακούς αριθμούς όσον αφορά τις επισκέψεις των τουριστών μας. Στο Αρκάδι, βέβαια, πρέπει να γίνουν και επιπλέον παρεμβάσεις, όπως τόνισε και η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

Στις θετικές παρεμβάσεις η καλύτερη εικόνα που καταγράφεται πλέον στην Ιερά Μονή του Αρκαδίου.

Ένα άλλο ζήτημα που καταγράφεται πιο έντονα στο κομμάτι του ΒΟΑΚ στον νομό Ρεθύμνου είναι η περιορισμένη ορατότητα στην εθνική οδό λόγω των μεγάλων κλαδιών στα πρανή του δρόμου, που πολλές φορές... χτυπούν πάνω σε βαρέα οχήματα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της μεγάλης ευθείας των Σισών. Βέβαια η συγκεκριμένη εικόνα καταγράφεται και σε αλλά σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης. Μάλιστα, πέρυσι μετά την παρουσίαση μιας ακόμα δημοσιογραφικής έρευνας από την εκπομπή “Ώρα Αιχμής” έγιναν ορισμένες παρεμβάσεις όσον αφορά το κλάδεμα των δέντρων σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου, αλλά και τον καθαρισμό από ξερόχορτα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Ώρα Αιχμής":


neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Σχόλια

comments powered by Disqus
Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"Ειδήσεις Κρήτη

Καιρός: Άνεμοι έντασης 8 μποφόρ στην Κρήτη - Που έβρεξε

Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Θλίψη για το θάνατο του Διοικητή Γιώργου Χλουβεράκη

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών - Πένθος στην Αστυνομία

Στρατιωτική δύναμη στη Γαύδο

Γιατί βρέθηκαν στρατιώτες στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης;

Τους τσάκωσαν να κυνηγούν χωρίς άδεια και τράπηκαν σε φυγή

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος τους

Περιπέτεια για λουόμενο από δάγκωμα ψαριού

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Καθηλώνει η γιαγιά από το έγκλημα στη Σητεία: «Το παιδί…

«Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα της αδικοχαμένης Κατερίνας

ΒΟΑΚ: Η Κρήτη δε θέλει διόδια – «Φιτιλιές» από το Υπουργείο…

Αντίθετοι οι τοπικοί φορείς, ελλείψει και εναλλακτικού οδικού άξονα για όσους δε θέλουν να πληρώνουν

Ο καιρός αλλάζει στην Κρήτη: Πως θα κυμανθεί το τετραήμερο

Η Κρήτη θα επηρεαστεί κυρίως το Σάββατο

Νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό “Βack to school”

Από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ

Στα ίχνη του κυκλώματος που εξαπατούσε επιχειρηματίες…

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις απάτης στο Ηράκλειο και την Αττική - Προσέγγιζαν τηλεφωνικά τους επιχειρηματίες

Επέβαινε σε jet ski και τραυματίστηκε

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Έρχονται διόδια στον ΒΟΑΚ; Οι δηλώσεις που... άναψαν «φωτιά»

Οργή για τις αναφορές Κεφαλογιάννη στα διόδια - Μπαράζ αντιδράσεων

«Χρυσή» θα πληρωθεί η ηλεκτρική επάρκεια της Κρήτης το…

Δεν προλαβαίνει να μετατρέψει τις μονάδες λέει τώρα η ΔΕΗ

Ραγίζει καρδιές το ποίημα της μητέρας της 32χρονης Κάλλιας

Οι παίχτες της ΔΟΞΑΣ συγκέντρωσαν χρήματα στη μνήμη της Κάλλιας

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ: Αγοράκι έκανε «βουτιά» από ύψος

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Αλλαγές στο δρομολόγιο του «Πρέβελη»

Λόγω καθυστερημένου κατάπλου στο λιμάνι του Πειραιά

Δολοφονία Δουρουντάκη: «Μύριζε μπαρούτι» το κλίμα - Διακόπηκε…

Ισχυρά μέτρα αστυνόμευσης στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου

Βασίλης Κατσούλης: «Έγκλημα καλά οργανωμένο» ο θάνατος…

Ακόμη περιμένει δικαίωση η οικογένεια Κατσούλη: «Θα φτάσουμε μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια», λέει στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο πατέρας του αδικοχαμένου φιλάθλου

Πένθος για τον Διευθυντή της ΜΕΘ: Έχασε την ανιψιά του ανήμερα…

Η συγκινητική ανάρτηση του κ. Χανί Μασούντ

Φωτιά σε απορριμματοφόρο

Ευτυχώς δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές

Εξασθένηση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Νεοζηλανδή γνώρισε τον Κρητικό που έσωσε τον παππού της…

78χρόνια μετά η μεγάλη και συγκινητική συνάντηση στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πότε θα δουν «ζεστό» χρήμα στους λογαριασμούς τους οι παραγωγοί;

Η προκαταβολή αφορά το 70% της βασικής ενίσχυσης - Ο λόγος για το 50% της ενιαίας ενίσχυσης των παραγωγών.

Φωτογραφίες από την διάσωση της Γαλλίδας στην Κάτω Ζάκρο

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και ΕΔΕΑΚ

Καιρός: Στο έλεος των ανέμων η Κρήτη - Πότε εξασθενούν;

Επιμένουν οι βόρειοι άνεμοι - Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική

Προσοχή: Πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά στην Κρήτη

Στο… πορτοκαλί Χανιά και Ρέθυμνο – Σε επιφυλακή οι αρχές

Σεισμική δόνηση ανοιχτά της Κρήτης

Ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Χανίων

Ανιψιός έδεσε τον θείο του στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε

Ούτε την συγγένεια δεν «υπολόγισε» ο 34χρονος

Πολύ νερό… προβλέπουν οι ειδικοί για το φθινόπωρο

Εκτίμηση για το φθινόπωρο του 2019 από τους μετεωρολόγους της αμερικανικής μετεωρολογικής ,υπηρεσίας AccuWeather

Κινδύνευσαν οι επιβάτες σκάφους στη Σπιναλόγκα

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι έριξαν το τουριστικό πλοίο στο οποίο επέβαιναν στα αβαθή

Ο Μιχάλης ήταν το 50ο θύμα της ασφάλτου – Η τελευταία ανάρτηση…

Ο 33χρονος έχασε την ζωή του σε φρικτό τροχαίο στη Γεωργιούπολη

Eντυπωσίασε αλλά και... ανησύχησε τον κόσμο, μαχητικό F-16…

Έκλεψε τις εντυπώσεις στα Χανιά ο χειριστής

Πάρκαρε πάνω στη διάβαση και πήγε για… καφέ!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο με αδιάφορους οδηγούς

Νεαρός άνδρας αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του πίνοντας…

Παραμένει εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στο Οροπέδιο Λασιθίου

Βρέχει καταρρακτωδώς και οι αγρότες δεν μπορούν να μαζέψουν τη σοδειά τους

Απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Ηρακλείου λόγω…

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και από άλλα λιμάνια της χώρας

Τον έπιασαν με τέσσερα μαχαίρια στην κατοχή του λίγο πριν…

Συνελήφθη από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος

Πανεπιστήμιο Κρήτης - THE: Πρώτο ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια

Για άλλη μία φορά, το πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κρήτης έχει τα ηνία

Η τελευταία ανάρτηση του Μιχάλη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων του – «Πήγες και βρήκες τον Λαυρέντη»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κρήτη για αύριο Παρασκευή

Προειδοποιεί η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης

Καιρός: Βροχές & θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν την Κρήτη

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού από την Παρασκευή

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων
Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.