Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



 Βραβείο για τα δύο καινούρια ελαστικά της Kumho

Βραβείο για τα δύο καινούρια ελαστικά της Kumho

Auto Plus | 13/06/2016 - 12:53
Βραβείο για τα δύο καινούρια ελαστικά της Kumho
Η Kumho Tire ανακοίνωσε ότι δύο από τα προϊόντα της απέσπασαν το Red Dot Award 2016 στην κατηγορία προϊοντικής σχεδίασης.

Με τη φετινή της διάκριση, η Kumho γίνεται η πρώτη Κορεατική κατασκευάστρια ελαστικών που κερδίζει αυτό το περίοπτο βραβείο για 5η συνεχή χρονιά,.

Ο διαγωνισμός Red Dot Design Award που διοργανώνεται από το Design Zentrum Nordrhein Westfalen στη Γερμανία από το 1955, αναδεικνύει νικητές σε τρεις κατηγορίες προϊόντος, επικοινωνίας και σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Θεωρείται από τους παγκοσμίως κορυφαίους θεσμούς βραβείων.

Οι βραβευμένες συμμετοχές της Kumho αυτή τη φορά ήταν τα ελαστικά K-Silent Tire και Road Venture MT51. Το K-Silent Tire, που κυκλοφόρησε στην αγορά τον Ιούνιο του 2015, εφοδιάζεται με μία τεχνολογία που μειώνει τους θορύβους οι οποίοι προέρχονται από τη δόνηση του αέρα στο ελαστικό, γνωστή και σαν αντήχηση, κάτι που προκαλείται από την τριβή μεταξύ ελαστικού και εδάφους.

Πέρσι, η Kumho ήταν η πρώτη που εξέλιξε την τεχνολογία μείωσης θορύβων με την ονομασία Κ-silent, και διεκδίκησε μία Κορεατική πατέντα για τη σχεδίαση και τα ηχοαπορροφητικά υλικά, ενώ και άλλες αιτήσεις πατεντών είναι σε εξέλιξη για την κατοχύρωση νέων τεχνολογιών σε άλλες χώρες.

Το Road Venture MT51 είναι ένα χωμάτινο ελαστικό (MT tire) για οδήγηση σε συνθήκες δρόμου και εκτός δρόμου που δοκιμάστηκε σε όλους τους τύπους κακοτράχαλων εδαφών. Οι ζιγκ ζαγκ αυλακώσεις του πέλματος, σχεδιασμένες για οδήγηση σε πετρώδη εδάφη, αποτρέπουν τη συγκράτηση πετρών και λάσπης στην επιφάνεια του πέλματος.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.