Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Aυτός ο κύριος δοκιμάζει το Nissan σου πριν το αγοράσεις

Aυτός ο κύριος δοκιμάζει το Nissan σου πριν το αγοράσεις

Auto Plus | 26/05/2016 - 14:43
Aυτός ο κύριος δοκιμάζει το Nissan σου πριν το αγοράσεις
Κάποιοι λένε ότι “τρώει” ένα ολόκληρο Micra για πρωινό κάθε μέρα. Φήμες κυκλοφορούν πως για κρεβάτι έχει ένα σασί από GT-R και κοιμάται στο πλάι ! Όπως και να έχει, το μόνο που ξέρουμε είναι πως ονομάζεται Paul Eames και είναι αποκλειστικός οδηγών δοκιμών για την Nissan.

Καθώς οι φίλοι του αυτοκινήτου αναμένουν την προβολή της νέας  διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear του BBC,  η Nissan “βγάζει” το κράνος από τον δικό της κορυφαίο οδηγό δοκιμών στην Ευρώπη, αποκαλύπτοντας  την ταυτότητα του.
 
Ο Paul Eames, έχει βασικό ρόλο στην ομάδα της Nissan που είναι  επιφορτισμένη με τη διαδικασία διασφάλισης ότι κάθε νέο όχημα της φίρμας, έχει κατασκευαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους δρόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Ως ένας από τους μόλις τέσσερις εξειδικευμένους οδηγούς  της Nissan που βρίσκονται εκτός Ιαπωνίας, ο Paul έχει κατακτήσει τις απαραίτητες “περγαμηνές” , πραγματοποιώντας αμέτρητους γύρους δοκιμών σε διάφορες πίστες της Nissan, ανά την Υφήλιο.

Με 20 χρόνια εμπειρίας στη Nissan, ο Paul αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς αν το σασί ενός νέου αυτοκινήτου έχει βελτιστοποιηθεί  με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ της απόδοσης αλλά και της άνεσης των επιβατών. Το μεγάλο του πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι συνδυάζει τις εκπληκτικές του ικανότητες πίσω από το τιμόνι, με το ταλέντο να θέτει τον εαυτό του στο μυαλό και την θέση του υποψήφιου αγοραστή ενός μοντέλου Nissan.

H δουλειά του Paul είναι αρκετά περίπλοκη, λόγω του ότι η Nissan κατασκευάζει αυτοκίνητα για τις αγορές όλης της Ευρώπης, όπου το οδόστρωμα διαφέρει σε κάθε χώρα ως προς την κατασκευή, την καμπυλότητα και την ποιότητα επιφανείας.  

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάτι που  λειτουργεί αποτελεσματικά σε μία χώρα μπορεί μα μην αποδίδει σε μια άλλη. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ο Paul  ταξιδεύει σε όλη την Υφήλιο, πραγματοποιώντας δοκιμές σε διάφορες περιοχές,  όπως για παράδειγμα στον Αρκτικό Κύκλο με συνθήκες πολικού ψύχους, ή και σε θερμά κλίματα που συναντώνται στην Ισπανία.

Σήμερα εργάζεται στενά με τους μηχανικούς της Nissan που εξειδικεύονται στην Αυτόνομη Οδήγηση, προκειμένου να τελειοποιήσουν την συγκεκριμένη τεχνολογία. Η Nissan έχει ήδη πραγματοποιήσει πρωτοποριακά βήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε αυτή την τεχνολογία, με το σύστημα ProPilot (αυτόνομη οδήγηση σε μια λωρίδα κυκλοφορίας) να κάνει το ντεμπούτο του με το QASHQAI το 2017.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.