Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Αυτός ήταν ο Θεόδωρος Βασιλάκης – Ο άνθρωπος που «απογείωσε» το νησί μας

Αυτός ήταν ο Θεόδωρος Βασιλάκης – Ο άνθρωπος που «απογείωσε» το νησί μας

Ηράκλειο | 18/05/2018 - 19:55
Αυτός ήταν ο Θεόδωρος Βασιλάκης – Ο άνθρωπος που «απογείωσε» το νησί μας
Μεγάλη απώλεια για την Κρήτη. Τίτλοι τέλους για τον σπουδαίο επιχειρηματία

Ένας Ηρακλειώτης που έγραψε με “χρυσά” γράμματα το όνομά του στην οικονομική ιστορία της Ελλάδας, δημιουργώντας μερικές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της χώρας, έφυγε χθες από τη ζωή.

Ο Θόδωρος Βασιλάκης, μετά από πολύμηνη, σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, άφησε χθες την τελευταία του πνοή. Ήταν μια μάχη από την οποία δεν μπόρεσε να εξέλθει νικητής, παρότι στη ζωή του ολόκληρη είχε μάθει να δίνει σκληρές μάχες και να τις κερδίζει όλες.


Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του, ήταν πάντα η οικογένειά του. Η σύζυγός του και πολύτιμη συνεργάτης του Εμμανουέλα, τα παιδιά του, Ευτύχιος και Γιώργος και τα 6 εγγόνια του.


Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 19 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Κηφισιά, και αναμένεται να παραστούν, εκτός από πλήθος κόσμου, και το σύνολο της πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας του τόπου, για να τιμήσει έναν πρωτοπόρο επιχειρηματία, που κατόρθωσε ξεκινώντας από τα “χαμηλά” να αναδειχτεί σε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου.
Γεννημένος το 1940 στο Ηράκλειο της Κρήτης, από μικρός είχε αποφασίσει ότι θα πετύχει στη ζωή. Και όταν έφτασε τα 18, έφυγε για σπουδές στις ΗΠΑ.


Λίγα χρόνια μετά επέστρεψε στην Κρήτη και εργάστηκε αρχικά στις διανομές καυσίμων της εταιρείας “Ρέστης”, που έγινε το εφαλτήριο για την πρώτη του επιχειρηματική κίνηση: όταν η Texaco την εξαγόρασε, ο Θ. Βασιλάκης πήρε τα δικαιώματα διανομής καυσίμων και δημιούργησε το δίκτυο πρατηρίων.


Μετά τη βενζίνη, ήρθαν τα αυτοκίνητα, αφού ο ανήσυχος Θ. Βασιλάκης συνεργάστηκε με την Hertz, αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπία της στην Κρήτη. Λίγο παραπάνω από μία δεκαετία μετά είχε τη δυνατότητα να εξαγοράσει... ολόκληρη την ελληνική Hertz!
Ταυτόχρονα “ανοίχτηκε” και στις αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα μια σειρά εταιρειών: ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ και ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΒΕΕ, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Saab και Seat αντίστοιχα, η ΒΕΛΜΑΡ ΑΒΕΕ, επίσημος διανομέας των αυτοκινήτων Ford, Volvo, Seat και Opel, η Autotechnica S.A., αντιπροσωπία των εταιρειών Hertz, Audi και Seat στη Βουλγαρία, και φυσικά η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz Autohellas ΑΤΕΕM.


Πετώντας ψηλά


Ο Θοδωρής Βασιλάκης είχε κατακτήσει τους δρόμους, αλλά... έμεναν ακόμη οι αιθέρες. Ήδη από το 1992 εξαγοράζει την Aegean, που είχε δημιουργηθεί πέντε χρόνια νωρίτερα από τα αδέλφια Σιμιγδαλά. Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας εκτελεί ναυλωμένες πτήσεις για VIP. Λίγα χρόνια μετά, το 1999, ιδρύεται η Aegean Airlines και λίγο αργότερα, τον Μάιο, η εταιρεία ξεκινά πτήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.


Την ίδια χρονιά δρομολογούνται και πτήσεις σε Ρόδο, Χανιά, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Κέρκυρα, με την παραλαβή του τρίτου αεροσκάφους της εταιρείας. Όμως η οικογένεια Βασιλάκη δε σταματά εδώ. Τον Δεκέμβριο του 1999, η Aegean εξαγοράζει την Air Greece και αυξάνει τον στόλο της στα 7 αεροσκάφη. Το 2000 εγκαινιάζει τις γραμμές Μυτιλήνη και Σαντορίνη, ενώ προσθέτει δύο ακόμη αεροσκάφη, φτάνοντας τα 9 συνολικά. Το 2001, η Aegean υπογράφει συνεργασία με την Cronus Airlines, που προβλέπει πτήσεις κοινών κωδικών, με την Aegean να ρίχνει βάρος στις πτήσεις εσωτερικού και την Cronus στις πτήσεις εξωτερικού και τις ναυλωμένες πτήσεις (τσάρτερ). Στις 28 Οκτωβρίου 2001, η Cronus ενσωματώθηκε πλήρως στην Aegean.

Καινοτομία και γιγάντωση


Πολύ σύντομα η εταιρεία “εκτοξεύεται”, με μια σειρά στοχευμένων επιχειρηματικών κινήσεων. Το 2003 εγκαινιάζει στην ελληνική αγορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την κράτηση θέσης μέσω ίντερνετ. Το 2005 προχωρά στην αγορά αεροσκαφών Airbus Α320 και Α321 και παραλαμβάνει 3 από αυτά το 2007. Τον Μάρτιο του 2009 υπέβαλε πρόταση για εξαγορά του πτητικού έργου της Ολυμπιακής, της τεχνικής βάσης, αλλά και της εταιρείας “Πάνθεον”, ύψους 90, 20 και 60 εκατομμυρίων ευρώ, αντίστοιχα. Η πρόταση εξαγοράς τελικά δεν έγινε δεκτή, με την Ολυμπιακή να καταλήγει στον όμιλο MIG. Το 2010 εντάχθηκε στη Star Alliance.
Το 2013 οι προσπάθειες για τη δημιουργία μιας πραγματικά μεγάλης αεροπορικής εταιρείας έγιναν πράξη, αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεώρησε προηγούμενη αρνητική απόφασή της και ενέκρινε την απορρόφηση της αεροπορικής εταιρείας Olympic Air από την Aegean.

Ο άνθρωπος


Αν και το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο Θεόδωρος Βασιλάκης το αφιέρωνε στις επιχειρήσεις του, υπήρξε ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης. Με τη σύζυγο του Εμμανουέλα απέκτησαν δύο γιους, τον Ευτύχιο και τον Γιώργο, που έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στις επιχειρήσεις του ομίλου.
Η αγαπημένη του ασχολία υπήρξε πάντα το golf, στο οποίο αφιέρωνε όσο χρόνο του επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του, ενώ προσπάθησε να το διαδώσει στην Ελλάδα, οργανώνοντας διεθνή τουρνουά και βάζοντας την Ελλάδα στον “χάρτη” του golf. Επίσης συνέλεγε εκκλησιαστικά είδη, καθώς υπήρξε βαθιά θρησκευόμενος και τακτικός επισκέπτης του Αγίου Όρους.

AEGEAN : Η ανακοίνωση της εταιρείας

Ανακοίνωση για το χαμό του ιδρυτή της εξέδωσε η Aegean:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Aegean εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O πρόεδρός μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη, μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν.
Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα (σ.σ. χθες) Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 19 Μαΐου (σ.σ. αύριο), στις 12:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά.
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης: Alpha Bank IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787».


Συλληπητήρια δήλωση από τον Μανώλη  Κεφαλογιάννη

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Θεόδωρου Βασιλάκη:
«Απέραντη θλίψη γεμίζει όλους μας η απώλεια του Θεόδωρου Βασιλάκη.
«Μία πτήση προς την αιωνιότητα».
Ένας αυτοδημιούργητος Κρητικός επιχειρηματίας και πάντα Άνθρωπος που με τη μακρόχρονη επαγγελματική του σταδιοδρομία υπηρέτησε με πίστη το όραμά του.
Προσέφερε πολλά και στην Ελλάδα και στο κοινωνικό της σύνολο. Υπήρξε πάντα δίκαιος, ανιδιοτελής και ηθικός. Το θετικό του επιχειρηματικό αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλο.
Είμαι βέβαιος ότι από τους ουρανούς που κατέκτησε θα ατενίζει με βαθιά ικανοποίηση τις δημιουργίες του.
Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του που λάτρευε και τον λάτρεψε.
Στη γυναίκα του Εμμανουέλα, στους γιούς του Γιώργο και Ευτύχη τους άξιους συνεχιστές του, στα εγγόνια του.»

Συλληπητήρια ανακοίνωση από τον Συνδέσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηράκλειου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του και ο Πρόεδρος κ. Αντωνάκακης Ελευθέριος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντα Θεοδώρου Βασιλάκη .
Εμβληματική επιχειρηματική προσωπικότητα και επιφανής οικονομικός παράγοντας του τόπου .
Ο θάνατος του κάνει φτωχότερο το ελληνικό επιχειρείν.


Δήλωση Περιφερειάρχη Κρήτης για τον θάνατο του Θ. Βασιλάκη


Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας γίνεται φτωχότερος με τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη και η Κρήτη χάνει ένα γνήσιο τέκνο της. Ο θάνατος του Θεόδωρου Βασιλάκη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στην Aegean, αλλά και σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, γνωρίζοντας έναν πρωτοπόρο επιχειρηματία, έναν ακούραστο άνθρωπο. Ο Κρητικός επιχειρηματίας τα χρόνια που πέρασαν “πέταξε ψηλά”, κατακτώντας την πρώτη θέση τους ουρανούς της Ευρώπης.
Εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά του, σε όλη την οικογένεια της Aegean .

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη


Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου. Με αφετηρία την γενέτειρά του, το Ηράκλειο, κατόρθωσε, με ακαταπόνητη εργασία κι εμπνευσμένη πορεία, από το 1961 έως σήμερα, να δημιουργήσει σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες στήριξαν ουσιαστικά την ανάπτυξη της χώρας μας – κορυφαίο επίτευγμά του η παρουσία της AEGEAN, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας του τόπου μας.

Με την εργατικότητα, το καινοτόμο πνεύμα, την συνέπεια, το ήθος, και την μετριοπάθεια που τον διέκριναν, ανέδειξε στην Ελλάδα και διεθνώς, τα προτερήματα του χαρισματικού Κρητικού.

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια Κεγκέρογλου για τον Θεόδωρο Βασιλάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Κ.Ο ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ, Βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου για τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη:
«Έφυγε από κοντά μας, μια εμβληματική προσωπικότητα, που έβαλε την σφραγίδα της στο χώρο του επιχειρείν ενώ η πορεία και το όραμα του θα αποτελούν πρότυπο εις το διηνεκές.
Ο κ. Βασιλάκης διακρινόταν για το ταλέντο, το ήθος και την αξιοπρέπεια του και ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωπος με πλούσια κοινωνική προσφορά.
Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο, στα παιδιά και τους οικείους του».

Ο  Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου για τον Θεόδωρο Βασιλάκη

Ο Πρόεδρος Νικόλας Σπετσίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό του επίτιμου μέλους του Ρ.Ο.Η. Θεόδωρου Βασιλάκη.
Ενός εξαίρετου ανθρώπου, άριστου οικογενειάρχη και καταξιωμένου επιχειρηματία, που για πολλές δεκαετίες κράτησε ψηλά την Ελληνική επιχειρηματικότητα, ενώ υποστήριζε έμπρακτα τις κοινωνικές δράσεις προσφορά του Ομίλου μας.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Δήλωση Δημάρχου Μαλεβιζίου για το Θ.Βασιλάκη

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη.

Ενός γνήσιου Μαλεβιζιώτη, με καταγωγή από την Τύλισο, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στον τόπο καταγωγής του και τους συνανθρώπους του.


Οι επαγγελματικές του επιτυχίες, η διορατικότητα και η όρεξη για δημιουργία του αείμνηστου Θεόδωρου Βασιλάκη, καθώς και η απλότητα του χαρακτήρα του, είναι γνωστές σε όλους. Όπως επίσης γνωστό είναι το αίσθημα κοινωνικής συνυπευθυνότητας που τον χαρακτήριζε.


Είναι μεγάλη απώλεια για την κοινωνία μας, τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, αλλά και την πατρίδα μας γενικότερα, ο χαμός ενός τόσο άξιου, μετρημένου και ικανού ανθρώπου.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικώς.

Το βίντεο από την τελετή αναγόρευσης σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η συλληπητήρια ανακοίνωση από το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Προέδρου της AEGEAN, εξαίρετου ανθρώπου και άξιου επιχειρηματία, Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα από το Ηράκλειο.
Η επιχειρηματική κοινότητα και σύσσωμη η κοινωνία της Κρήτης χάνει ένα σπουδαίο τέκνο της, άοκνο στυλοβάτη της εθνικής οικονομία, πρωτεργάτη της ανάπτυξης,
διακεκριμένο στον διεθνή επιχειρηματικό στίβο,.
Το ήθος και η εργατικότητά του τον ανέδειξαν επάξια σε υψηλά αξιώματα και η συνεισφορά του σε πολλούς τομείς υπήρξε ουσιαστική και πολύτιμη.
Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η συλληπητήρια ανακοίνωση από το Επιμελητήριο Χανίων


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την αναπάντεχη απώλεια του Θεόδωρου Βασιλάκη, ιδρυτή και προέδρου της Aegean Airlines, στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Κρητικούς επιχειρηματίες με πανευρωπαϊκή εμβέλεια, το παράδειγμα του οποίου αποτελεί πηγή έμπνευσης για την επιχειρηματική κοινότητα.

neakriti.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.