Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η διαδρομή του ράλι στο κέντρο του Ηρακλείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η διαδρομή του ράλι στο κέντρο του Ηρακλείου

Auto Plus | 20/03/2015 - 14:55
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η διαδρομή του ράλι στο κέντρο του Ηρακλείου
Πλήρης επιβεβαίωση του CretePlus.gr που πρώτο έφερε στη δημοσιότητα την επικείμενη πραγματοποίηση ειδικής διαδρομής μέσα στο κέντρο του Ηρακλείου, στο πλαίσιο του Ράλι Κρήτης που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου.

Όπως αναφέραμε από τις 5 Μαρτίου, το γεγονός αναμένεται να καλυφθεί και τηλεοπτικά, ενώ την ημέρα του αγώνα εκτιμάται ότι το κέντρο του Ηρακλείου θα γεμίσει με κόσμο από όλη την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα μιας και το Ράλι Κρήτης προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλι (διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ).

Οι οργανωτές έχουν φτιάξει ήδη ένα πρόχειρο χάρτη της ειδικής διαδρομής που θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/5), στον οποίο διακρίνονται οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης που θα χρησιμοποιηθούν. Συγκεκριμένα η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται στη λεωφόρο Ικάρου περίπου στο ύψος της εισόδου των ΚΤΕΛ.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ακολουθούν πορεία προς το αρχαιολογικό μουσείο, περνάνε δύο φορές από τον μικρό κυκλικό κόμβο της πλατείας Ελευθερίας και κατευθύνονται μέσω λεωφόρου Δημοκρατίας προς το Καπετανάκειο.Ακριβώς μπροστά από το μνημείο για τη Μάχη της Κρήτης (παλιά Βαλκάνια) γίνεται αναστροφή 180 μοιρών και τα αγωνιστικά ακολουθούν των αντίστροφη διαδρομή για να τερματίσουν εκεί απ΄ όπου ξεκίνησαν.

Στα επικίνδυνα σημεία της διαδρομής θα τοποθετηθούν από τους οργανωτές προστατευτικά λάστιχα και αχυρόμπαλες. Επίσης έχουν προβλεφθεί ειδικά ασφαλή σημεία για τους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα.


Δείτε σχετικές κατηγορίες επιχειρήσεων του Ηρακλείου μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Auto - Moto Ηράκλειο Κρήτης
Ότι και αν ζητάτε για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας, θα το βρείτε στην κατηγορία Auto - Moto του καταλόγου creteplus.gr.
Auto Gas Ηράκλειο Κρήτης
Στον κατάλογο του creteplus.gr θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου που ασχολούνται & παρέχουν Auto Gas.
Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Διαλέξτε το επόμενο αυτοκίνητό σας σε μια από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων του Ηρακλείου, που υπάρχουν στον κατάλογο του creteplus.gr.
Αντιπροσωπείες Μοτοσυκλετών Ηράκλειο Κρήτης
Αναζητήστε την επόμενη μοτοσυκλέτα σας σε μια από τις αντιπροσωπείες του Ηρακλείου. Θα τις βρείτε όλες στον κατάλογο του creteplus.gr.
Ηράκλειο
Όλοι οι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις & οι υπηρεσίες που βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Συνεργεία Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα συνεργεία αυτοκινήτων στο Ηράκλειο θα τα βρείτε μέσα στον κατάλογο του creteplus.gr.

Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.