Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Απεργιακό κάλεσμα του ΠΑΜΕ στους Ηρακλειώτες για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Απεργιακό κάλεσμα του ΠΑΜΕ στους Ηρακλειώτες για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Ηράκλειο | 30/11/2015 - 19:59
Απεργιακό κάλεσμα του ΠΑΜΕ στους Ηρακλειώτες για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου
Απεργιακό κάλεσμα απηύθυνε σήμερα το ΠΑΜΕ Ηρακλείου στους συμπολίτες μας την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στη ΒΙ.ΠΕ.

Όπως τόνισαν η ψήφιση του νέου προϋπολογισμού τις επόμενες μέρες, θα φέρει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές και νέα φοροκαταιγίδα.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Την ώρα που η εργατική τάξη της χώρας αλλά και του Νομού μας χτυπιέται ανελέητα από μια κυβέρνηση που υπηρετεί ξεκάθαρα τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας αλλά με «αριστερή» προβιά, την ώρα που είναι προς ψήφιση το αντιασφαλιστικό έκτρωμα, η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΚΗ (πρώην ΠΑΣΚΕ- νυν ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με τη ΔΑΚΕ), μέσα σε αυτή την τραγική για την εργατική τάξη και το λαό μας συγκυρία, επέλεξαν να διεξάγουν  ΕΚΗ σχεδόν 6 μήνες νωρίτερα! 

Είναι καθαρό το τι προσπαθούν να κάνουν.  Ο πραγματικός λόγος  μπορεί εύκολα να φανεί (δηλαδή η παραγωγή αντιπροσώπων) παίρνοντας υπόψη ότι τον ερχόμενο Μάρτιο πρόκειται να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Ο δεύτερος σημαντικός λόγος να ελεγχτεί πλήρως το ΕΚΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρόλο τους ως κυβερνητικοί συνδικαλιστές. Προχτές στήριζαν εναλλάξ την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μετά των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ειδικά τώρα όλοι αυτοί έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους να βγει  κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζοντας βουλευτή τον πρώην πρόεδρο και επικεφαλής μέχρι πρότινος της ΠΑΣΚΕ στο ΕΚΗ, ο οποίος για το μόνο που μπορεί να καυχάται ότι έχει κάνει στο κοινοβούλιο και αφορά τους εργαζόμενους είναι : ότι στο όνομα της πάλης ενάντια στα μνημόνια ……ψήφισε…… το 3ο κατά σειρά μνημόνιο! Αλλά και ο νυν πρόεδρος ο «ακομμάτιστος» και «ανεξάρτητος» στο χθεσινό συνέδριο της ΟΤΟΕ ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Παναγόπουλο (ΠΑΣΚΕ).

Επιβεβαιωνόμαστε έτσι τραγικά για την εργατική τάξη του νομού καθώς αποκαλύπτεται πού στόχευε τελικά η προβοκάτσια που έστησε αυτή η ίδια πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΚΗ πριν λίγες μέρες ενάντια στο ΠΑΜΕ και την ταξική Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων: στο να κρύψει τις πομπές της για τις εκτεταμένες νοθείες σε αρκετά σωματεία και να αποπροσανατολίσει από τη νέα επίθεση που δέχονται τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το κεφάλαιο και την ΕΕ. 

Δηλώνουμε δημόσια και καλούμε όλους τους αρμόδιους –πρώτα και κύρια τους εργαζόμενους- και όλους τους έχοντες την ευθύνη να πάρουν θέση, ότι: στο Εργατικό Κέντρο έχει στηθεί, με ευθύνη αυτής της παράταξης και την ανοχή της ΔΑΚΕ, ένας μηχανισμός παραγωγής αντιπροσώπων, ώστε να φτιάχνονται οι αναγκαίοι συσχετισμοί, να εμποδίζονται οι αγώνες, να χειραγωγούνται οι εργαζόμενοι στους τόπους δουλειάς προς όφελος τελικά της εργοδοσίας και να εξωραΐζουν την αντιλαϊκή πολιτική ανεξαρτήτως κυβέρνησης.

•Τέτοιος μηχανισμός είναι οι αντιπρόσωποι σε μία σειρά από σωματεία (σταφυλεργάτες, σταφιδεργάτες, ντιλιβεράδες, μισθωτοί οδηγοί, καθαρίστριες  κα) που ενώ έχει λήξει η θητεία θέλουν να   «νομιμοποιούν» τους αντιπροσώπους τους. Συγκεκριμένα  το σωματείο των καθαριστριών έκανε αρχαιρεσίες μόλις την προηγούμενη βδομάδα από το 2011 που είχε κάνει τελευταία φορά, επιστρατεύοντας τον εργολάβο καθαρισμού σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ για να αποστείλει «εκλογικό σώμα». Καθόλου εργοδοτικοί!!! Ακόμη το σωματείο των σταφυλεργατών έχει 4ετη θητεία, οπότε παράνομα οι αντιπρόσωποι λαμβάνουν μέρος με βάση το άρθρο 13 παρ. 2 του καταστατικού του ΕΚΗ. 

•Τέτοιος μηχανισμός είναι  το διασπαστικό σωματείο των εμποροϋπαλλήλων ανατολικής Κρήτης που ψήφισαν σύζυγοι  προέδρων και γραμματέων, εργαζόμενοι – ψηφίσαντες σε άλλα σωματεία ,εγκρίθηκε την επόμενη των εκλογών του ,  χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι εμποροϋπάλληλοι του Ηρακλείου, καθώς έγινε εν κρυπτώ κι επειδή υπάρχει καταξιωμένο και αγωνιστικό σωματείο-μέλος του ΕΚΗ που καλύπτει τον κλάδο (η ΕΙΥΗ).

•Τέτοιος μηχανισμός είναι όταν σε επιχειρησιακό σωματείο (Ένωση Ηρακλείου) με 80 εργαζόμενους «βγάζει» 3 αντιπροσώπους, όταν το μέτρο είναι 50 για να εκλέξεις έναν αντιπρόσωπο στο ΕΚΗ.

•Τέτοιος μηχανισμός είναι μέλος της πλειοψηφίας του ΔΣ ΕΚΗ (πρωήν ΠΑΣΚΕ-νυν ΣΥΡΙΖΑ) είναι να έχει ψηφίσει σε δύο σωματεία (Ε.Σ. σε Ένωση Ηρακλείου και Συνεταιριστικοί Υπάλληλοι).

•Επίσης τα σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Μαγείρων που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία με τις διπλοψηφίες να χτυπάνε κόκκινο αντίστοιχα το σωματείο εργαζομενων  της Ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Ηρακλείου και Συνεταιριστικοί Υπάλληλοι Ανατολικής Κρήτης .Ακόμη και στο νεοσυσταθέν σωματείο των εμποροϋπαλλήλων η δεξαμενή των ψηφισάντων ήταν από τους ντιλιβεράδες που θα ξαναψήφιζαν  2 μέρες μετά.

•Το ίδιο συμβαίνει με τα περισσότερα σωματεία, αφού υπάρχει μηχανισμός μετακινούμενων ψηφοφόρων, για να διαμορφώνουν συσχετισμούς. Είναι οι άνθρωποι της εργοδοσίας στις γραμμές του εργατικού κινήματος, άνθρωποι φαντομάδες που εμφανίζονται μόνο για να ψηφίσουν, δεν έχουν σχέση με τα  βάσανα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική οικογένεια.

Ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε τα παραπάνω, που αποτελούν κραυγαλέες περιπτώσεις. Ενισχυτικά στα προηγούμενα αναφέρουμε επίσης και τα εξής:

 • την ίδια στιγμή που η ανεργία τα τελευταία 8 χρόνια κτυπάει κόκκινο πανελλαδικά και στο νομό μας και δεκάδες σωματεία παλεύουν για την ύπαρξή τους στο συνέδριο του ΕΚΗ ψήφισαν διαδοχικά το 2007 216, το 2010 214, το 2013 226 αντιπρόσωποι ενώ τώρα ετοιμάζουν ένα σώμα που ξεπερνά τους 250 αντιπροσώπους! Δηλαδή στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπως στο αντίστοιχο της Πτολεμαίδας, συντελείται ένα θαύμα: οι εργαζόμενοι του νομού, σε αντίθεση με τα άλλα αστικά κέντρα, μεγάλα Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, μαζικοποιούν τα σωματεία τους σε καιρό κρίσης κόντρα στο ρεύμα! Η αντιστροφή της πραγματικότητας!

• την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία του ΔΣ ΕΚΗ υποτίθεται κοπιάζει για την ενότητα του εργατικού κινήματος και την μαζικοποίησή του, συνειδητά δεν εγγράφει και παρά τις αλλεπάλληλες αιτήσεις 2 χρόνια  το Σωματείο Ιδιωτικών εκπαιδευτικών «Γαλάτεια Καζαντζάκη». Παρόλο που είναι το μαζικό σωματείο στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, παρόλο που η δράση του είναι γνωστή σε εργοδοσία και κυβερνήσεις και γι’ αυτό αντιμετώπισε αποφασιστικά και νικηφόρα τη δίωξη συνδικαλίστριας του ΔΣ. Επιβεβαιώνεται έτσι ότι η εργοδοτική-κυβερνητική πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΚΗ δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική οργάνωση της πάλης, την αγωνιστική διεκδίκηση των εργαζομένων.

• την ίδια στιγμή κι ενώ υπάρχουν δεκάδες σωματεία κλαδικά κι επιχειρησιακά που αλληλοκαλύπτουν ειδικότητες και κλάδους, με ευθύνη της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΕΚΗ εξακολουθούν να πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες με κοινό ψηφοδέλτιο για τα όργανα Διοίκησης ενός σωματείου και των αντιπροσώπων για τα συνέδρια σε ΕΚΗ και ομοσπονδίες. Έτσι η διπλοψηφία, η παραγωγή αντιπροσώπων και η αναπαραγωγή συσχετισμών πάνε σύννεφο!

Αυτή η άσχημη, η σάπια, εκφυλιστική και επικίνδυνη για τα συμφέροντα των εργαζόμενων κατάσταση κανέναν ασφαλώς δεν ξαφνιάζει. 

Είναι δυστυχώς απότοκο και αποτέλεσμα της γραμμής του κοινωνικού εταιρισμού, της υποταγής και του συμβιβασμού που  ακολουθούν χρόνια τώρα στο συνδικαλιστικό κίνημα οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και του ΜΕΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ). 

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο ΕΚΗ ούτε θέλουν, ούτε και μπορούν να συμβιβαστούν, να αποδεχτούν και να νομιμοποιήσουν αυτή την εκφυλιστική,  σάπια και επικίνδυνη για τους εργαζόμενους κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.  

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο ΕΚΗ έχουν χρέος, γιατί αυτό επιβάλουν τα συμφέροντα των εργαζόμενων να αντιπαλέψουν, να σταθούν απέναντι από αυτόν τον μηχανισμό.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ  δίνουμε μαζί με εργάτες που δεν συμφωνούμε σε όλα, με πολύ κόπο τη μάχη για την ανασύνταξη τους εργατικού κινήματος, για την ενίσχυση της ταξικής ενότητας των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνηση. 

Με μεγαλύτερο πείσμα θα αγωνιστούμε σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς, για την ταξική ενότητα, ενάντια στη διάσπαση που επιχειρείται  από τις παραπάνω δυνάμεις όπως και να αποκαλούνται. Άλλαξαν ονόματα και ταμπέλες, άλλαξαν κυβερνήσεις και βουλευτές στους οποίους κάνουν πλάτες, νομίζοντας ότι μπορούν έτσι να ξεπλυθούν από τις αμαρτίες τους, να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους.

Από την πρώτη στιγμή αναλαμβάνουμε με τόλμη την ευθύνη για την ανατροπή αυτής της κατάστασης! Διαχωρίζουμε πλήρως την ευθύνη μας από τις δυνάμεις αυτές.  Οι καρέκλες δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ επιδίωξη και αυτοσκοπός του δικού μας κινήματος.

Δεν μπορούμε να παριστάνουμε, όπως οι άλλες δυνάμεις, σαν να μην τρέχει τίποτα. Αυτός ο εκφυλισμός δεν ταιριάζει σε κανένα εργάτη και υπάλληλο που βγήκε στον αγώνα ή πρόκειται να βγει. Είναι εχθρική προς την ανάγκη οργάνωσης των εργαζόμενων στα συνδικάτα, αποκρουστική για τα νέα παιδιά που ψάχνουν για δουλειά, πληρώνονται ψίχουλα όταν βρίσκουν, μεταναστεύουν για καλύτερο μέλλον. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, όλοι κρινόμαστε!

Μπορεί και πρέπει η εργατική τάξη να φέρει τα πάνω κάτω.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ παίρνουμε μεγάλη ευθύνη, να πρωτοστατήσουμε σε αυτή την προσπάθεια των εργαζόμενων. Με την δράση μας από τα κάτω, σε κάθε τόπο δουλειάς μαζί με κάθε τίμιο συνάδελφο που θέλει να αλλάξει αυτή την κατάσταση, θα δώσουν όλες μας τις δυνάμεις, χωρίς να λογαριάζουμε κόπο και θυσίες. Γι’ αυτό σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!!!

Ας μην πανηγυρίζουν οι καλοθρεμμένοι εργατοπατέρες. Οι εργάτες θα βρουν το δρόμο τους, θα τα νοικοκυρέψουν τα σωματεία τους. Θα έχουν δίπλα τους, πρωτοπόρες, τις ταξικές δυνάμεις, το ΠΑΜΕ».



Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.