Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



«Ανεργία και υποαπασχόληση δείχνουν τα στοιχεία ΟΑΕΔ και Εργάνης»- Οι λάθος εκφράσεις και η...κοροϊδία (pics+vid)

«Ανεργία και υποαπασχόληση δείχνουν τα στοιχεία ΟΑΕΔ και Εργάνης»- Οι λάθος εκφράσεις και η...κοροϊδία (pics+vid)

Ηράκλειο | 23/01/2017 - 11:00
«Ανεργία και υποαπασχόληση δείχνουν τα στοιχεία ΟΑΕΔ και Εργάνης»- Οι λάθος εκφράσεις και η...κοροϊδία (pics+vid)
Στην άνοδο της ανεργίας και την αύξηση της υποαπασχόλησης,αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση, προς την ΥπουργόΕργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Έφη Αχτσιόγλου.

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι: «Στοιχεία για την ανεργία και  τη μισθωτή εργασία  παρουσιάζει ο ΟΑΕΔ και το σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ»,αντίστοιχα.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, τον Δεκέμβριο του 2016 καταγράφτηκαν 2.500 λιγότεροι εγγεγραμμένοι άνεργοι από τον Νοέμβριο του 2016 ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», σε σύγκριση με τα στοιχεία της προηγούμενης χρονιάς, προκύπτει αύξηση της μισθωτής απασχόλησης εργαζομένων που απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά 5,1%,  αύξηση του μέσου όρου των μικτών μηναίων αποδοχών κατά  9,34%,  και αύξηση των επιχειρήσεων που απασχολούν μισθωτούς κατά 4,89%.

Μετά από προσεκτικότερη ανάγνωση των στοιχείων, διαπιστώνεται ότι σε πανελλαδικό επίπεδο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι αναζητούντες εργασία κατά το ανωτέρω διάστημα, μειώθηκαν σε ποσοστό 0,28%. Οι μη αναζητούντες εργασία όμως αυξήθηκαν σε ποσοστό 5,75%. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τον Δεκέμβριο του 2016, το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων,  παρουσιάζει αύξηση σε ποσοστό 56,02% έναντι του Νοεμβρίου του 2016. 

Στην Κρήτη, οι άνεργοι τον Δεκέμβριο του 2016 ήταν 39.342, ενώ τον Νοέμβριο ήταν 38.320. Ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, αναφέρει σε τοπική εφημερίδα πως στα στοιχεία του ΟΑΕΔ δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι εργάζονται μεν αλλά κάνουν μονάχα δύο μεροκάματα τη βδομάδα ή εργάζονται πέντε μέρες το μήνα. Θεωρούνται εργαζόμενοι αλλά δε λαμβάνουν μισθό που θα μπορέσει να τους εξασφαλίσει τα προς το ζην. Παράλληλα, υπάρχουν μακροχρόνια άνεργοι και δεν χρησιμοποιούν πλέον κάρτα ανεργίας. «Στην ανεργία υπάρχει μία σταθερή και ίσως ανοδική τάση. Δεν ανοίγουν νέες δουλειές, νέες επιχειρήσεις, αντίθετα έχουμε λουκέτα στην αγορά, άρα αυξάνεται η ανεργία», τονίζει.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, πρόκειται για δυσμενή εξέλιξη και όχι για θετική όπως θέλει να την παρουσιάζει το Υπουργείο Εργασίας. Η υποτιθέμενη αύξηση της μισθωτής απασχόλησης εργαζομένων που απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου  δεν προκύπτει από νέες θέσεις στην αγορά εργασίας αλλά συμβαίνει λόγω των λουκέτων σε επιχειρήσεις.Η Κυβέρνηση συνεχίζει την καταστροφική της πολιτική στη διαχείριση της ανεργίας,  η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Η επιδείνωση των δεικτών της ανεργίας και η πτωτική πορεία κάθε οικονομικής δραστηριότητας, είναι  αποτέλεσμα όχι μόνο της ανικανότητας της  Κυβέρνησης να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα επενδύσεων, μεταρρυθμίσεων, ανάπτυξης, αλλά και της εμμονής της να νομοθετεί διαρκώς νέους έμμεσους και άμεσους φόρους και να υποσκάπτει οποιαδήποτε επενδυτική προσπάθεια και  επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα».

Με την κοινοβουλευτική παρέμβαση τίθενται τα ακόλουθα ερωτήματα: 

«1.Ποια είναι η εθνική σας στρατηγική και ποια συγκεκριμένα νέα μέτρα προτίθεστε να λάβετε για  να αντιμετωπίσετε και να καταπολεμήσετε το δραματικό  πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα μας;

2. Είναι στα σχέδιά σας νομοθετικές πρωτοβουλίες στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων ώστε να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας;».

Ο Παπαδημητρίου

Μια Ερώτηση που ηρθε μετά τις δηλώσεις Παπαδημητρίου.  Δεν γνωρίζω για μισθούς των 200 ευρώ, δεν τεκμηριώνεται, αντίθετα γνωρίζω πως η ανεργία μειώνεται και πως έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη υποστήριξε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει θέμα αφορολόγητου, ανασκευάζοντας πλήρως όσα είχε δηλώσει χθες κατά την διάρκεια επίσκεψής του στα Τρίκαλα.

Εκεί ο υπουργός είχε αφήσει «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο μείωσης του ορίου του αφορολόγητου στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την δεύτερη αξιολόγηση, καθώς είχε δηλώσει πως «προσπαθούμε να κρατήσουμε το όριο που υπάρχει τώρα, δεν γνωρίζουμε όμως αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».



Η κυβέρνηση δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα για το 2019, δεν υπάρχει θέμα μείωσης αφορολόγητου, υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κύριος Παπαδημητρίου μιλώντας στον Ant1 και διευκρίνισε: «αυτό που βγήκε δεν ήταν αυτό που ήθελα να βγει, δεν χρησιμοποίησα σωστές εκφράσεις».

Η κυβέρνηση έχει μια πάγια θέση στο ζήτημα, αλλά δεν έχω δει την επιστολή Τσακαλώτου και δεν ξέρω ποιο θα είναι το περιεχόμενό της, πρόσθεσε ακόμα ο κύριος Παπαδημητρίου.

Δεν τεκμηριώνεται αυτό που μου λέτε πως υπάρχουν μισθοί των 200 ευρώ, δεν τα έχω αυτά τα στοιχεία, υποστήριξε ακόμα ο υπουργός Οικονομίας που αντέτεινε πως αυτό που βλέπει είναι πως η ανεργία έχει μειωθεί, πως υπάρχει ανάπτυξη που ξεκίνησε το τρίτο τρίμηνο του 2016, όταν άρχισε η αλλαγή του ρυθμού και πως προβλέπεται ανάπτυξη για το 2017 στο 2,8%.

Κυβέρνηση - κοροϊδίας

Μπορεί να προκάλεσαν σοκ, οι δηλώσεις του Πολ Τόμσεν σχετικά με τα 21 χρόνια που χρειάζεται η χώρα μας ώστε να μειωθεί η ανεργία, ταυτόχρονα όμως διέψευσαν και όλες τις τελευταίες «ευοίωνες προβλέψεις» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αφορούν σε χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας συμφωνα με το newsbomb.gr!

Εφιάλτης δίχως τέλος η ανεργία. Ένας εφιάλτης που όσο και αν θέλει η κυβέρνηση να «ωραιοποιήσει», το μόνο που καταφέρνει είναι να αποτυγχάνει πανηγυρικά! Και αυτό γιατί υπάρχουν σημεία και δεδομένα που οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε, αφού μας τα «κρύβουν» με επιτυχία! Πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα μειώθηκε στο 23% για τον Οκτώβριο του 2016. Δηλαδή εμφανίστηκε χαμηλότερη κατά 1,5 μονάδα συγκριτικά με τον Σεπτέμβριο του 2016. 

Αυτό όμως που ποτέ δεν μας είπε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και φυσικά πάντα συνυπολογίζει στις μετρήσεις της είναι ότι «εργαζόμενος θεωρείται εκείνος που δούλεψε έστω και μία ημέρα το μήνα»! Φανταστείτε λοιπόν, ποια είναι τα πραγματικά ποσοστά της ανεργίας στη χώρα μας, όταν τώρα στα στατιστικά στοιχεία υπολογίζονται ως εργαζόμενοι ακόμα και όσοι δούλεψαν έστω και μία μέρα! 

«Εικονική»... αισιοδοξία

Στην Ελλάδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπου εργαζόμενοι θεωρούνται όσοι απασχολούνται έστω και ένα 24ωρο τον μήνα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, η χώρα μας συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της «μαύρης» κλίμακας της ανεργίας και μάλιστα με ποσοστά υπερδιπλάσια από τον μέσο όρο της ευρωζώνης! Όσο και να προσπάθησε η κυβέρνηση να περάσει μία «αίσθηση αισιοδοξίας», δεν τα κατάφερε! Δεν κατόρθωσε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα στην απασχόληση του εργατικού δυναμικού... 

Σήμερα στην Ελλάδα «υπάρχουν εργαζόμενοι με συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας μιας μέρας! Εταιρείες σεκιούριτι για παράδειγμα έχουν λίστες δεκάδων ατόμων, τους οποίους «φωνάζουν» όποτε επιθυμούν ή όποτε τους έχουν ανάγκη, έστω και για μία ώρα την εβδομάδα! Και οι υποψήφιοι εργαζόμενοι πηγαίνουν ακόμη και για ένα μεροκάματο την εβδομάδα! Σύμφωνα με καταγγελίες που έπεσαν στην αντίληψη του Newsbomb.gr, οι σχετικές συμβάσεις που υπογράφουν είναι ακόμα και για τις 4 ώρες! Και όμως αυτοί θεωρούνται απασχολούμενοι!


Η «μαύρη» εργασιακή πραγματικότητα  

Απίστευτος είναι ο αριθμός των μακροχρόνια ανέργων στη χώρα μας. Πάνω από το 70% αναζητά εργασία για πάνω από ένα χρόνο... Με λίγα λόγια, 7 στους 10 ανέργους έχουν να εργαστούν για πάνω από 12 μήνες! Την ίδια στιγμή, εννέα στους δέκα ανέργους βρίσκονται κυριολεκτικά στο περιθώριο και δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε επίδομα ανεργίας ούτε επιδότηση απασχόλησης. Ενώ μόλις το 10% των ανέργων λαμβάνει επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ενώ το πρόσθετο επίδομα των 700 ευρώ τον μήνα το λαμβάνει μόλις το 1,5% του συνόλου των εγγεγραμμένων μακροχρόνια άνεργων.

 Παράλληλα με όλα αυτά τα «εκρηκτικά στοιχεία», τεράστια αύξηση παρουσιάζει το ποσοστό των άνεργων πενηντάρηδων τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μία ευαίσθητη κατηγορία ανέργων, κυρίως του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση στην αγορά εργασίας και ταυτόχρονα έχουν τη μεγαλύτερη δυσκολία εξόδου στη συνταξιοδότηση. 

Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ προσφέρουν μόνο ολιγόμηνη απασχόληση

Δυστυχώς οι παροχές της κυβέρνησης σε όλους όσοι είναι άνεργοι δεν εξασφαλίζουν μία ποιοτική, καθημερινή ζωή. Δεν παρέχουν ουσιαστικά κανένα εργασιακό δικαίωμα, ενώ οι μισθοί που δίνονται είναι κάτω των 500 ευρώ. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι την τελευταία εξαετία νομιμοποιήθηκαν και γενικεύθηκαν, μέσα από το μνημονιακό νομοθετικό οπλοστάσιο, οι μορφές ευέλικτης, ανειδίκευτης και ανασφάλιστης εργασίας. Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στο Δημόσιο, τα voucher στον ιδιωτικό τομέα, ήρθαν με σκοπό να ανακυκλώσουν την ανεργία υποκαθιστώντας ουσιαστικά τα επιδόματα, αλλά και τις παλαιές παροχές ενός υπό κατάρρευση κοινωνικού κράτους...


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ηράκλειο

Πωλείται το creteplus.gr για 9,000 Ευρώ.

Ολόκληρη η ιστοσελίδα, και ο κατάλογος επιχειρήσεων. Ιδανικό για σελίδα ειδήσεων αλλά και για οποιαδήποτε επιχείρηση στην Κρήτη.

Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλέιου:Αίτημα για μη καταβολή ΦΠΑ…

Αναφορικά σε διαπιστωμένες οφειλές σχετιζόμενες με ανείσπρακτα τιμολόγια

Πυροβολισμοί σε ποιμνιοστάσιο – Συνελήφθησαν δύο αδέρφια

Λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοϊδη, νέο περιστατικό στην Κρήτη

Πέθανε νεαρός που βούτηξε στο Αγιοφάραγγο

Γιατρός προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά

Άντρας έπεσε στο λιμάνι Ηρακλείου

Περαστικοί τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του

Έκανε «γερή μπάζα» - «Μπούκαρε» σε 9 σπίτια & η λεία του ξεπέρασε…

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αεροβόλο όπλο, συνολικής χρηματικής αξίας άνω τον 42.000 ευρώ

Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Είχαν μπερδέψει τα ρούχα του στα κουπιά μιας βάρκας

Αναστάτωση από φωτιά μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική.

Στο Ηράκλειο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την παράδοση των…

Θα πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Απειλούν με παραιτήσεις γιατροί της Καρδιολογικής

Στα "άκρα" η αντιπαράθεση για τη μεταφορά της Μονάδας Εμφραγμάτων με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

Άστεγος επί μέρες σε πάρκο με παιδική χαρά - Εικόνες ντροπής

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ενεργήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Αναβρασμός στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

“Πολεμικό” κλίμα και υποβάθμιση κλινικής

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Αρνητικά τα δείγματα του προσωπικού…

Αρνητικά και τα δείγματα των επαφών του 88χρονου στο Νοσοκομείο Χανίων

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο νεαρή γυναίκα μετά από επίθεση…

Ο δράστης πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί

«Εφιάλτης» για λουόμενο το μπάνιο στη θάλασσα – Τον παρέσυραν…

Συναγερμός στο λιμενικό - Στήθηκε επιχείρηση για την παροχή συνδρομής στον κολυμβητή.

«Συναγερμός» και ιχνηλάτηση στο ΠΑΓΝΗ - Είχε νοσηλευθεί…

Αποτελεί το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στα Χανιά

Τροχαίο ατύχημα: Τούμπαρε αυτοκίνητο – Γυναίκα και παιδί…

Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Δίνουν το… αίμα τους στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Σε αυτές τις θάλασσες θα κολυμπήσουμε; Λύματα στις Γούβες

Επιστολή δικηγόρων Ηρακλείου: Ανησυχία για πράξεις ομάδας…

«Δεν γίναμε μάρτυρες των αναμενόμενων αντιδράσεων από την πολιτεία για μια ευνομούμενη και δημοκρατική»

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση στο Γιόφυρο (δυτικός κλάδος)

Κλειστός την Τετάρτη ο δυτικός κλάδος εξόδου

Κατέληξε η 14χρονη που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για 3 μήνες

Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο…

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Αρκαλοχώρι

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που κλήθηκε να τη βοηθήσει

Διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και οι δυο για τις πρώτες βοήθειες

Συνελήφθη με παράνομα πακέτα τσιγάρων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΑΣΕΠ: 78 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν για το Ηράκλειο

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο του Νομού Ηρακλείου,

Στην ΜΕΘ ένα 9χρονο παιδί – Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Το παιχνίδι οδήγησε σε σοβαρή περιπέτεια

Βενιζέλειο: Πως θα γίνονται τα τακτικά και απογευματινά…

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των υπηρεσιών

Αποχή των Δικηγόρων του Ηρακλείου μέχρι και 30 Απριλίου…

Για τις συνθήκες στο Υποθηκοφυλακείο και στο Ειρηνοδικείο

Καταγγελία: Έκοψαν κλήση σε γυναίκα στο Ηράκλειο ενώ διέθετε…

Τι αναφέρει η καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία

Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μαθήματα… σκοποβολής σε παιδί – Αντί για τον στόχο βρήκε…

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο

Ενετικά Τείχη: Σε ποια σημεία μπαίνει «λουκέτο»

Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία των Τειχών και του Καράβολα

Κορωνοϊός: Οι συγκινητικές στιγμές κατά την έξοδο της 63χρονης…

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Πρώτος νεκρός Κρητικός ομογενής στην Αυστραλία, από κορωνοϊό

Πρόκειται για το Χρήστο Τζανουδάκη, "έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της κρητικής κοινότητας"

Έπρεπε να είναι σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ήταν... άφαντος

Δικογραφία σε βάρος ενός άντρα που ήρθε από την Ιταλία στο Ηράκλειο και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σπίτι αν και θα έπρεπε λόγω προληπτικής καραντίνας

Κλείνει η οδός… by pass στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου

Απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών

Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να…

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Καταγγελία για… «αυθαίρετα» πρόστιμα στο Ηράκλειο, λόγω…

Τι απαντά, από την πλευρά της, η αστυνομία

Κορωνοϊός: Αγωνιούν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ - Καταγγέλλουν…

«Σε συνθήκες χρόνιας ανεπάρκειας προσωπικού, υποδομών, εξοπλισμού και υλικών στις δημόσιες δομές υγείας καλούμαστε να παρέχουμε με αυτοθυσία τις υπηρεσίες μας στην…

Συνελήφθη με παράνομα τσιγάρα

Κατασχέθηκαν 790 πακέτα τσιγάρων και 139 συσκευασίες καπνού

Βενιζέλειο: Αποσωληνώθηκε η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου…

Μετά από 10 τουλάχιστον μέρες μάχης με τον κορωνοϊό

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.