Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Άγρια επίθεση λυκόσκυλου σε 8χρονο παιδί!

Άγρια επίθεση λυκόσκυλου σε 8χρονο παιδί!

Κοινωνία | 16/09/2013 - 11:17
Άγρια επίθεση λυκόσκυλου σε 8χρονο παιδί!
Το σοκ της ζωής του βίωσε ένας 8χρονος ο οποίος δέχτηκε επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου στη Γιάννουλη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με πολλαπλά τραύματα από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα!

Η επίθεση, συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14-09-2013) σε δρόμο της Γιάννουλης. Ο Αλέξανδρος, μαθητής της Γ' δημοτικού, επέστρεφε με το ποδήλατό του, από το σπίτι φίλου του. Σύμφωνα με το thessalianews.gr και το newsit.gr, ένας ελληνικός ποιμενικός, είτε γιατί ήταν λυμένος, είτε γιατί κατάφερε να λυθεί, επιτέθηκε με αγριότητα στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματος του!

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μέτρησαν πάμπολλα δήγματα στο λαιμό και στο χείλος του στόματός του, στα χέρια, στη μέση αλλά και στον δεξί μηρό του, όπου χρειάστηκαν πολλά ράμματα στα τραυματισμένα σημεία του σώματός του.

Αιμόφυρτος και κλαίγοντας από τον πόνο, ο μικρός κατάφερε να φτάσει πεζός στο σπίτι του, σοκάροντας τους γονείς του που τον είδαν σ' αυτή την κατάσταση. Αλλόφρονες τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πολύωρες εξετάσεις και θεραπευτικές αγωγές και παραμένει, προληπτικά τουλάχιστον, για νοσηλεία στην Ορθοπαιδική Κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία» οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκυλου.


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Κοινωνία

Ακόμα και καναπέ βάζουν για να κρατήσουν μια θέση πάρκινγκ…

Τελικά το πρόβλημα με τις καβάτζες μπροστά από σπίτια απλά δεν μπορεί να επιλυθεί, μιας και παρά τις διαβεβαιώσεις για επί της ουσίας μέτρα, απλά το κακό συνεχίζεται.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΑΕΔ

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ...ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Οικοδόμοι Ηρακλείου : Απελευθέρωση της 16χρονης Αχέντ

"Η σύλληψη και η απαγγελία 12 κατηγοριών κατά της 16χρονης Παλαιστίνιας Άχεντ Ταμίμι από ισραηλινό στρατοδικείο είναι ξεγύμνωμα όλων όσων μαζί με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ…

Μεγάλη τραγωδία: Φόβοι για δεκάδες νεκρούς πρόσφυγες σε…

Περί τους 90 πρόσφυγες και μετανάστες, στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί, επέβαιναν σε σκάφος που βυθίστηκε ανοικτά των λιβυκών ακτών

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.