Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



Αγώνας Ταχύτητας στην Τρίπολη στις 19-20 Νοεμβρίου

Αγώνας Ταχύτητας στην Τρίπολη στις 19-20 Νοεμβρίου

Auto Plus | 11/11/2016 - 00:13
Αγώνας Ταχύτητας στην Τρίπολη στις 19-20 Νοεμβρίου
Και εγένετο –επιτέλους- αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων. Με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης θα διεξαχθεί στις 19-20 Νοεμβρίου, ο Αγώνας Ταχύτητας και Ατομικής Χρονομέτρησης στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Το εγχείρημα της επιστροφής των Αγώνων Ταχύτητας στο προσκήνιο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές με το πέρασμα των ημερών, και όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Ταχύτητας και Ατομικής Χρονομέτρησης (στο πλαίσιο του Επάθλου Hellenic Time Trial Challenge), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει πως μετά από πολλούς μήνες το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, έχει συμπαράσταση από τον  Χορηγό Επικοινωνίας, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Μεγαλόπολη FM 103,1", που θα κάνει εκτενείς αναφορές για τον αγώνα έως τις 19-20 Νοεμβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα βρίσκεται στην πίστα, με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και παραλειπόμενα. Επίσης, το δημοφιλές διαδικτυακό Sportal TV θα μεταδώσει τον Αγώνα ζωντανά μέσω Live Streaming, ενώ παράλληλα έχει βοηθήσει με τη δημιουργία του Video Trailer της αγωνιστικής εκδήλωσης.

Η τιμή εισιτηρίου για τους θεατές ανέρχεται στα 7 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής του Αγώνα Ταχύτητας και του Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης έχει ανοίξει και λήγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21:00.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι (Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485, Website: www.ellada-racingclub.gr).



newsbeast.gr


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.