Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



15 οι νεκροί από την κακοκαιρία -Πνίγηκαν η Μάνδρα και η Νέα Πέραμος (vids+pics)

15 οι νεκροί από την κακοκαιρία -Πνίγηκαν η Μάνδρα και η Νέα Πέραμος (vids+pics)

Ελλάδα | 15/11/2017 - 18:50
15 οι νεκροί από την κακοκαιρία -Πνίγηκαν η Μάνδρα και η Νέα Πέραμος (vids+pics)
Σε Μάνδρα Αττικής και Νέα Πέραμο συνεχίζουν να μετρούν θύματα και πληγές από το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας που έπληξε τις περιοχές σήμερα τα ξημερώματα, ενώ όσο πέφτει η νύχτα μεγαλώνει η αγωνία για τους αγνοούμενους.

Στις περιοχές που χτύπησαν τα φυσικά φαινόμενα συνεχίζονται οι έρευνες για τα άτομα που αγνοούνται, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αποκατάστασης κάποιων ζημιών, αλλά και εργασίες προστασίας από μία νέα νεροποντή. Η στάθμη του νερού έχει υποχωρήσει αρκετά, ωστόσο τα προβλήματα είναι τεράστια, ενώ πολλοί κάτοικοι δεν έχουν που να μείνουν τη νύχτα.

Την ίδια ώρα όμως τα δυσάρεστα νέα συνεχίζονται καθώς ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων από την άνευ προηγουμένου καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, με τους νεκρούς να είναι πλέον 14, ενώ τρεις άνθρωποι αγνοούνται. Την ίδια ώρα, 13 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο. 

Δείτε LIVE εικόνα τώρα από την Μάνδρα

- Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μετά τις 18:30, ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 15. 10 άνδρες και 5 γυναίκες είναι νεκροί από την τεράστια καταστροφή, ενώ οι τραυματίες είναι 17. 

-Στις 17:15 έγινε γνωστό ότι ακόμη ένας άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός από εξωτερικό χώρο, στο 5ο-6ο χλμ. της Μάνδρας-Θηβών, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στους 14.

-Στις 16:38 έγινε γνωστό από τη πυροσβεστική ότι ανασύρθηκαν δυο ακόμη νεκροί, ένας άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από υπόγειο σπιτιού στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου στην Μάνδρα και μια γυναίκα ανασύρθηκε από εσωτερικό χώρο επιχείρησης στη συμβολή των οδών Αγίας Αικατερίνης και Ρόκα, επίσης στη Μάνδρα. 

-Από τους 13 νεκρούς οι 10 είναι άνδρες και οι τέσσερις γυναίκες. 

-Στις 16:21 έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο Θριάσιο και στις 15:40 σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ  μια ακόμη γυναίκα.

Μια ώρα πριν, στο «Θριάσιο» είχε μεταφερθεί  νεκρός ένας ακόμη άνδρας, ενώ η πυροσβεστική ενημέρωνε για δυο ακόμη νεκρούς: «Νεκρός άνδρας #εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στην περιοχή Ψαλίδι, στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και νεκρή γυναίκα από οικία επί της οδού Στρατηγού Ρόκα στη Μάνδρα Αττικής».

Εντωμεταξύ, βρέθηκαν δύο σοροί στις θαλάσσιες περιοχές της Ελευσίνας και των ΕΛΠΕ Ασπροπύργου.  Εκτιμάται ότι πρόκειται για δύο άτομα που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, μετά τη σφοδρή πρωινή νεροποντή στη Νέα Πέραμο. Οι σοροί εντοπίστηκαν από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Στις θαλάσσιες περιοχές έσπευσαν άμεσα πλωτά του Λιμενικού αλλά και στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να τις περισυνελέξουν. 


Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή της Μάνδρας:

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 12:15, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρέθηκε ο τέταρτος νεκρός σε αύλειο χώρο επιχείρησης στο 2–3 χλμ Π.Ε.Ο. Μάνδρας - Θηβών. Προηγουμένως είχε εντοπιστεί τρίτο άτομο νεκρό σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως μία άτυχη γυναίκα, ηλικίας 75 με 80 ετών, έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος, ενώ νεκρός ανασύρθηκε και ένας ηλικιωμένος άνδρας άνω των 80 ετών, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Αγαμέμνονος. 

Από τους 10 νεκρούς δύο έχουν βρεθεί στη θάλασσα, τρεις στα σπίτια τους, τρεις σε αυλές και ένα ακόμη άτομο στην εθνική οδό. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται  μια γυναίκα 82 ετών και πέντε άνδρες ηλικίας (κατά προσέγγιση) 35, 45, 50, 60 και 70 ετών. 


10 τραυματίες, η μια γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση

Την ίδια ώρα δέκα άτομα έχουν μεταφερθεί με τραύματα, κατάγματα κ.λπ. και υποθερμία στο Θριάσιο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μια γυναίκα είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση καθώς έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Μία γυναίκα έχει λάβει εξιτήριο και οι υπόλοιποι οκτώ παραμένουν στο Νοσοκομείο, άλλα η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.


Τρεις οι αγνοούμενοι

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται και είναι σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ηλικιωμένος, βρίσκεται σε υπόγειο διαμέρισμα της οδού Παπαδιαμάντη και αυτή την ώρα γίνεται απάντληση υδάτων.

Τα άλλα δύο άτομα είναι εγκλωβισμένα σε βενζινάδικο, στο 2ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Αθήνας-Θηβών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχουν τις αισθήσεις τους και ότι δεν απαντούν στις φωνές των πυροσβεστών. Το σημείο έχει μετατραπεί σε μια τεράστια λίμνη και οι πυροσβέστες προσπαθούν να τους προσεγγίσουν.  


Και αύριο κλειστά τα σχολεία

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, που μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στις περιοχές που επλήγησαν από την πρωτοφανή θεομηνία.


600 κλήσεις στην πυροσβεστική 

Η πυροσβεστική έχει λάβει 600 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων καθώς και απεγκλωβισμούς 86 ατόμων (στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας) από σπίτια και αυτοκίνητα.

Τις τοπικές Πυροσβεστικές δυνάμεις συνδράμουν δυνάμεις από όλη την Αττική καθώς και από όμορους νομούς και στο σύνολό τους είναι 190 Πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 55 οχήματα. Συνολικά έχουν σχηματιστεί 70 συνεργεία για την αντιμετώπιση των συμβάντων. 


Xωρίς νερό και ρεύμα πολλές περιοχές

Την ίδια ώρα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που από το μεσημέρι ξαναχτυπά με σφοδρότητα την περιοχή πολλές περιοχές σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και νερό, λόγω καταστροφών στα δίκτυα. 


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μάνδρα, Νέα Πέραμος, Μαγούλα

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι οι περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Μαγούλας, έπειτα από πρόταση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς η πρωτοφανής κακοκαιρία με τις καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφές, με εγκλωβισμούς ανθρώπων σε κτίσματα και οχήματα.

Τόσκας και κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση. Στην περιοχή πρόκειται να μεταβεί ο ίδιος ο Ν. Τόσκας και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.


Δραματική η κατάσταση στη Νέα Πέραμο

Εν τω μεταξύ, δραματική παραμένει η κατάσταση στη Νέα Πέραμο. Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί, καθώς η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πολλά σημεία, δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμμάρους. 

Κάτοικοι και ιθύνοντες μιλούν για πρωτοφανή καταστροφή, που έχει να συμβεί στην περιοχή πάνω από 100 χρόνια. 

Η ισχυρή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι στην περιοχή και τα νερά να φτάσουν ως τον δρόμο.

Συνολικά υπάρχουν 160 κλήσεις για απάντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς από καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα. Στην περιοχή βρίσκονται 20 οχήματα της Πυροσβεστικής. 

Παράλληλα, η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να μη μετακινηθούν προς την περιοχή, εάν έχουν τη δυνατότητα, για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων.

Σε ποια σημεία στις εθνικές οδούς έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Από τις 10 το πρωί- λόγω συσσώρευσης υδάτων πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι λόγω της ισχυρής νεροποντής έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Όσον αφορά στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θήβας, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας στις 7:45 το πρωί, λόγω της συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2οχλμ στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας. Η κυκλοφορία διεκόπη και στα δύο ρεύματα.


Κλειστά τα σχολεία σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή

Σημειώνεται ότι τα σχολεία στην περιοχή της ΝΜάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνας, και Μεγάρων, όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βασιλείου, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, ενώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπαίνουν η περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Μαγούλας, έπειτα από πρόταση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.


Δραματικές περιγραφές

Εγκλωβισμένος οδηγός φορτηγού που εκινείτο στο ύψος της Σχολής Πυροβολικού παραμένει εγκλωβισμένος για ώρες στο σημείο, αφού προηγουμένως η Πυροσβεστική κατάφερε να απομακρύνει δύο οδηγούς μικρών οχημάτων.

Λόγω του ύψους του δικού του οχήματος, η προσέγγισή του είναι δύσκολη.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, «το νερό έξω από τη Σχολή Πυροβολικού έχει φτάσει το 1,5 μέτρο. Είναι σαν κοίτη ποταμού».

Περιγράφοντας το σκηνικό, είπε πως «έπεσε η μάντρα της Σχολής και τα νερά πάνε προς τη θάλασσα. Όμως τα οχήματα που παρασύρθηκαν μπλόκαραν το κενό κομμάτι της μάντρας και συσσωρεύτηκαν τα νερά».

Εργαζόμενος στο «Καλημέρα Ελλάδα» πρόλαβε, από θαύμα, να βγει από το αυτοκίνητό του, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο ίδιος σημείωσε πως «έχει ξεχειλίσει το ποτάμι», αναφέροντας πως στο σημείο της παλαιάς εθνικής οδού όπου βρίσκεται εκείνος «έχουν παρασυρθεί δέκα αυτοκίνητα περίπου».

Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί είναι και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν από τις καταστροφές στην περιοχή: 

Δρόμος-χείμαρρος καταπίνει ΙΧ:

Πνίγηκαν στη λάσπη Νέα Πέραμος-Μάνδρα:

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής

«Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των πληγεισών περιοχών από τα πλημμυρικά φαινόμενα

Λόγω των σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων, τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των Δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνας, και Μεγάρων, ύστερα από απόφαση των οικείων δημοτικών αρχών και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γ. Βασιλείου, θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε αίτημα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των Δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγάρων, και Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής διενεργούν ήδη αυτοψίες για τον καθαρισμό των δρόμων από φερτά υλικά ενώ ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάζουν οι πλημμυρισμένοι δρόμοι στις περιοχές του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας και ειδικότερα στην περιοχή Αγία Σωτήρα. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να παρέμβουν, όπου είναι απαραίτητο και να συνδράμουν τις αρμόδιες αρχές.

Συστήνεται ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων καθώς και ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων, σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ.

Για οδηγίες αυτοπροστασίας οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας εδώ.

Τέλος, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ευχαριστεί τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, και τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν από νωρίς το πρωί, σε δύσκολες συνθήκες».

iefimerida.gr / protothema.gr

Φωτογραφίες: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI -Intimenews/AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΑΠΕΤΣΙΚΑΣ


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε ινστιτούτο αισθητικής

Ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κορωνοϊός: 246 «έσπασαν» την καραντίνα – Ανησυχία για χαλάρωση…

Το τελευταίο περιστατικό και τα μεγάλα πρόστιμα

Τα τρία στάδια του lockdown το καλοκαίρι

Έτσι θα γίνουν τα έκτακτα lockdown, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο

9 νέα κρούσματα - 183 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.058

Κορωνοϊός: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ελλάδα

Γιατί οι ειδικοί φοβούνται μία νέα έκρηξη

Στους 183 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - Πέθανε 83χρονη

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η οδηγός ταξί - Η περούκα, η…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ανοίγουν νωρίτερα τα γυμναστήρια -Σήμερα οι ανακοινώσεις

Πότε αναμένεται η επαναλειτουργία τους

Επίθεση με βιτριόλι: «Καθαρά» βίντεο και φωτογραφικά καρέ…

Τα επεξεργασμένα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας

ΕΟΦ: Απαγόρευσε αντισηπτικό διάλυμα

Αποσύρονται από την αγορά τα προϊόντα

Ηλεία: Εγκεφαλικά νεκρή 27χρονη λίγο μετά τον τοκετό

Η Δώρα εργαζόταν μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κανένας θάνατος - 7 νέα κρούσματα στη χώρα

Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 2.915 συνολικά

Νομοσχέδιο – Παιδεία: Αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι…

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας - Όλες οι αλλαγές

Ρόδος: Ποιος ήταν ο νεκρός που έθαψαν… κατά λάθος - Σοκαρισμένη…

Εισαγγελική έρευνα για το… μακάβριο λάθος

Συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια…

Μια 23χρονη στρατιωτικός ήταν το πρώτο θύμα η οποία, όπως είχε γράψει το neakriti, πριν το τραγικό συμβάν έπαιζε γκάιντα στη Σούδα.

Κορωνοϊός: 174 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κατέληξε 78χρονος στο "Αττικόν"

Kάτω από το 1% του πληθυσμού ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων

Οι εξελίξεις για τον Κορωνοϊό στη χώρα μας

Κεραμέως για σχολεία: Τι θα γίνει με το ολοήμερο - Ποια η…

"Το άνοιγμα των σχολείων δεν θα γίνει πριν την 1η Σεπτεμβρίου".

172 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Πέθανε 82χρονη

Η γυναίκα νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό»

Εκ περιτροπής εργασία: Από 1η Ιουνίου οι μειώσεις μισθών…

Σε νέο καθεστώς, χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από τον Ιούνιο - Αναλυτικά παραδείγματα

Γυμναστήρια, κινηματογράφοι: Ν' ανοίξουν νωρίτερα, μελετά…

Νωρίτερα να ξεκινήσει η τέλεση γάμων και λοιπές δεξιώσεις - Πιθανή ημερομηνία

Σύψας: Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανοίξουν τα…

Δεν μας τρομάζουν τα εισαγόμενα κρούσματα

Κορωνοϊός: Στους 170 οι νεκροί

Κατέληξε 91χρονη

Πρόστιμα μέχρι και 100.000 € στα σούπερ μάρκετ που δε δηλώνουν…

Η πλατφόρμα e-Καταναλωτής αναγράφει τις τιμές των προϊόντων σε όλα τα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: Στους 169 οι νεκροί στην χώρα μας

«Κατέληξε» ένας 79χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Τσιόδρας: Βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Οι κλειστοί χώροι στους οποίους έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη μετάδοση του ιού

Θετικοί στον κορωνοϊό 2 διασώστες του ΕΚΑΒ – Σε καραντίνα…

Σήμερα το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα

«Restart Tourism»: Πότε «ανοίγει» ο τουρισμός – Από αυτές τις…

Πρόκειται για 19 χώρες που παρουσιάζουν καλά επιδημιολογικά στοιχεία, μέχρι στιγμής

Με κορωνοϊό οκτώ μηνών βρέφος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παίδων»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται οκτώ μηνών βρέφος με κορωνοϊό

167 νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 89χρονος στο…

Ο άνδρας είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα

Ανοίγει η εστίαση: χρήσιμα Tips για τους επαγγελματίες

Συμβουλές για την εφαρμογή των μέτρων και παγίδες που πρέπει να αποφύγουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Έτσι θα ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,…

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Τραγωδία με 4 νεκρούς στο Λουτράκι - Συγκλονίζουν τα βίντεο…

Οι 4 άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ έγινε υπό τον φόβο έκρηξης στο…

Ανοίγουν αύριο Κυριακή οι εκκλησίες - Τι πρέπει να γνωρίζουν…

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί στην τήρηση όλων των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ αύριο ανοίγουν οι εκκλησίες στη χώρα

Έτσι θα ταξιδεύουμε με τα πλοία - Όλα τα νέα μέτρα

Ποιες πτήσεις «ανοίγουν» και ποιες παραμένουν σε αναστολή

Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διπλή κρίση - Παράδειγμα…

Η παρέμβασή του στην παγκόσμια σύνοδο της Boston Consulting Group

Σ.Τσιόδρας: Ο ιός μπορεί να μη φύγει ποτέ από τη ζωή μας

Μπορεί ο κορωνοϊός να γίνει ενδημικός ιός;

Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για τους παραβάτες σε οργανωμένες…

Τσουχτερά πρόστιμα στους απείθαρχους επιχειρηματίες

Κορωνοϊός: Πότε ο κλιματισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος…

Τι ανέφεραι Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και υγιεινής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" της ΚΡΗΤΗ TV

Πότε ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια και…

Οριστικές ημερομηνίες: Όλα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης

16 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Τρεις νέοι θάνατοι

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.760 - Στους 155 οι νεκροί

Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Παραμένουν τα υφιστάμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού

"Αποφεύγετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς" οι 7 κανόνες του…

Πως θα μείνουμε προστατευμένοι από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στους 152 οι νεκροί στην χώρα μας

Ένας 80χρονος έχασε την μάχη

Παπαθανάσης: Από 1η Ιουνίου ανοίγει η εστίαση με τα νέα…

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «εντός του Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι εσωτερικοί χώροι των επιχειρήσεων»

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.