Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Ο αγώνας που θα βγάλει την «εθνική ομάδα» καρτ

Ο αγώνας που θα βγάλει την «εθνική ομάδα» καρτ

Auto Plus | 19/09/2015 - 21:49
Ο αγώνας που θα βγάλει την «εθνική ομάδα» καρτ
Ο αγώνας από τον οποίο θα προκύψουν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο παγκόσμιο της Πορτογαλίας θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Το ελληνικό "Rotax Max Challenge" θα διεξαχθεί στην Πίστα Καρτ Αφιδνών "Kartodromo", όπου το Αθλητικό Σωματείο " Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Ελλάδας (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.)" διοργανώνει τον 3ο γύρο του θεσμού.

Ο αγώνας, που στην Κατηγορία Rotax Micro  για οδηγούς ηλικίας 8-12 ετών, διεξάγεται υπό τη χορηγική υποστήριξη της "EKO Racing", αναμένεται να συγκεντρώσει για ακόμη μια φορά μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Η σημασία του είναι διπλή, καθώς μετά από αυτόν θα διαμορφωθεί η ομάδα της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις κατηγορίες Rotax Junior, Rotax Max, Rotax DD2 και Rotax DD2 Masters, στον Παγκόσμιο Τελικό της Rotax, που έχει προγραμματιστεί για τις 8-14 Νοεμβρίου, στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας.

Εκτός από αυτό το ήδη πολύ σημαντικό διακύβευμα, στον 3ο γύρο του θεσμού θα κριθούν και οι τιτλούχοι των κατηγοριών στον εγχώριο θεσμό, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από κάθε άποψη!


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.