Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Λασπομαχίες... στο Αρκαλοχώρι (pic)

Λασπομαχίες... στο Αρκαλοχώρι (pic)

Auto Plus | 24/04/2015 - 17:20
Λασπομαχίες... στο Αρκαλοχώρι (pic)
Την Κυριακή 19 Απριλίου ο ΑΣΗ διοργάνωσε τον 1ο αγώνα scramble στο Αρκαλοχώρι , στον χώρο της δημοτικής πίστας motocross , με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Μινώα πεδιάδας και του ΔΟΠΑΠ.

H διαδρομή  τα έχει όλα: κομμάτια motocross,  μονοπάτι , λάσπη , πέτρα , ανηφόρες και αρκετά σημεία που δυσκόλεψαν πολλούς αναβάτες. Ειδικά ένα κομμάτι με λάσπη ήταν η αιτία να εγκαταλείψουν αρκετοί οδηγοί , ενώ κατά γενική ομολογία η διαδρομή άρεσε πολύ παρά την δυσκολία της και την σκόνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και στην κατηγορία των Νέων για άλλη μια φορά τα αδέλφια Γεωργιάδη μονοπώλησαν και ανέβηκαν στα 2 ψηλότερα σκαλιά του βάθρου  με τον πολύ καλό Μπελαδάκη να συμπληρώνει το βάθρο.

Στους βετεράνους την έκπληξη έκανε ο Κορνηλάκης που μετά από μεγάλη απουσία από τους αγώνες επανήλθε αθόρυβα και πηρέ την νίκη , με δεύτερο τον αειθαλή και ταχύτατο Καλουρή  και τρίτο τον Γιακγιόζη μετά όμως από μεγάλη καθυστέρηση λόγο κολλήματος στην λάσπη.

Στην Ε1 ταχύτερος απ όλους ήταν ο μικρός Γιαγκόζης ο οποίος άφησε πίσω του τον κλασικό scrambl-a Βασιλακη ο οποίος και αυτός με την σειρά του άφησε στην τρίτη θέση τον Βλαχάκη από της Γούβες.

Στην e2 ο Τερζάκης πήρε μια εύκολη νίκη , με δεύτερο τον Μυτιλιναίο απο το Ρέθυμνο ο οποίος οδήγησε πολύ καλά και σταθερά εάν αναλογιστούμε τον τραυματισμό που είχε στον ώμο τους τελευταίους 2 μήνες , και στο τρίτο σκαλί του βάθρου τερμάτισε ο δίχρονος εντουράς Κουφάλης μετά από πολύ αποτελεσματική οδήγηση.

Τέλος στην expert Σκύβαλος και Πασπάτης κινήθηκαν σε ταχυτάτους ρυθμούς και χάρισαν ωραίο θέαμα στους θεατές. Μετά το τέλος έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές , ενω σύντομα θα επιστρέψουμε στον ίδιο χώρο με αυτόματο πότισμα και πάντα με την βοήθεια του δήμου και του ΔΟΠΑΠ.

(Φωτογραφίες: Aris Myridakis Photography & Video)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.