Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Ξεκίνησε η τριήμερη «βεσποσυνάντηση» στη Σητεία

Ξεκίνησε η τριήμερη «βεσποσυνάντηση» στη Σητεία

Auto Plus | 03/07/2015 - 09:57
Ξεκίνησε η τριήμερη «βεσποσυνάντηση» στη Σητεία
Κόντρα στην ένταση και την αναταραχή των ημερών οι φίλοι της Vespa καταφτάνουν από το πρωί στη Σητεία για μία συνάντηση που είχαν σχεδιάσει εδώ και μήνες.

Η 7η Παγκρήτια Συνάντηση των φίλων της Vespa ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Σητείας και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από το Vespa Club Σητείας:

 Παρασκευή 3/7 κεντρική Πλατεία της Σητείας Ώρα: 09:00

 Άνοιγμα περιπτέρου για εγγραφές. Κουβεντούλα καφεδάκι, πρωινό και αναψυκτικό, προσφορά του Club για το καλωσόρισμα σε χαλαρούς ρυθμούς και γνωριμία των μελών .Τα Ξενοδοχεία βρίσκονται σε κοντινά σημεία από την πλατεία και υπάρχει αρκετός χρόνος για να ταχτοποιηθούν οι επισκέπτες.

Ώρα: 13:00 Φεύγουμε για μπανάκι! Η διαδρομή είναι πολύ μικρή καθώς πάμε στην παραλία της Σητείας και στο Βeach Βar ΑΓΕΡΑΣ. Εκεί σε οργανωμένη παραλία που διατηρεί το κατάστημα έχουμε τον χώρο μας για τρέλες και παιχνίδια στην άμμο.Επίσης το Beach Bar θα μας φιλοξενήσει με γενική έκπτωση 20% σε όλες τις παροχές του , δωρεάν ξαπλώστρες και άπλετο χώρο parking. Για το μεσημέρι το Club μας θα προσφέρει φαγητό σε μπουφέ δωρεάν.Και επειδή είμαστε χαλαροί και δεν μας κυνηγάει και κανείς! Αράζουμε όσο θέλουμε !

Για το βράδυ, φαγητό στα φημισμένα ρακάδικα της Σητείας . Στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης , στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου , αλλά και ένα δρόμο παραπάνω στην οδό Φουνταλίδου στην μικρή Αγορά , θα βρείτε τα ρακαδικά μας που θα σας μείνουν αξέχαστα .

Κλείσιμο της Ημέρας με ένα παρτάκι στο ΒΑR THE WALL. Με DJ ,s που θα εκτοξεύσουν το κέφι , παρέα με τα super καλοκαιρινά Coctails του Bartender του καταστήματος Γιάννη Βαβάδακη. Το BAR THE WALL βρίσκετε στην συνέχεια της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου ( μετά τα Ρακάδικα ) και προσφέρει αρκετό χώρο για να βάλουμε τα Vespakia μας . Το κατάστημα THE WALL θα προσφέρει γενική έκπτωση 10% για όλες τις μέρες της εκδήλωσης από το πρωί μέχρι τις 21:00μμ

Σάββατο 4/7 Ώρα: 09:00 Άνοιγμα περιπτέρου για εγγραφές και περεταίρω πληροφορίες.

Ώρα: 11:00 Συγκέντρωση Κεντρική Πλατεία Σητείας. Εκδρομή στο Μοναστήρι του Τοπλού και ξενάγηση στο οινοποιείο του Μοναστηριού.

Μετά την επίσκεψη μας θα πάμε για μπάνιο στην παραλία Βάι όπου και συναντάμε το μοναδικό στο είδος του Φοινικόδασος της περιοχής . H διαδρομή είναι περίπου 20 λεπτά από το Μοναστήρι.Επίσης το Φυσικό Περιβάλλον της περιοχής προσφέρει ένα αξιόλογο και μοναδικό Πάρκο όπου μια βόλτα θα είναι ωραία εμπειρία .

Και επειδή η Αλμύρα φέρνει Πείνα καβαλάμε τα Vespakia και οδηγάμε περίπου 3 χλμ προς το χωριό Παλαίκαστρο και στην παραλία του Κουρεμένου .Η παραλία του Κουρεμένου είναι μια από τις καλύτερες πίστες WindSurfing στην Ευρώπη όπου η προσέλευση κάθε χρόνο είναι όλο και μεγαλύτερη λόγο των ευνοϊκών ανέμων για το άθλημα που κρατούν όλο το καλοκαίρι

Για το βράδυ πάμε Συναυλία! Την ιδία περίοδο με την δική μας συνάντηση γίνετε στην πόλη μας το Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Mediterranean Festival of Sitia όπου τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση . Είναι μια προσπάθεια συμπολιτών μας που σκοπό έχουν να ενώσουν τους λαούς της Μεσογείου με την... μουσική. Και τα κατάφεραν!

Για το Σαββατόβραδο πάμε στο Άλσος Χλουβεράκη , δίπλα στο λιμάνι της Σητείας και ακούμε μουσικές πίνουμε μπυρίτσες και περνάμε καλά. Για το πρόγραμμα της βραδιάς θα έχουμε σύντομα πληροφορίες αλλά έως τώρα ακούγεται το όνομα των Encardia.

Kυριακή 5/7  Ώρα: 10:00 Συνάντηση στην Κεντρική Πλατεία της Σητείας.

Καλλιστεία Vespa. Οι κατηγορίες είναι τρεις. CUSTOM VESPA , CLASSIC VESPA , ΝΕW VESPA , LAMBRETTA . Πιο αναλυτικά :

1.Classic Vespa : Πάνω από 20 έτη και πολύ κοντά στο γνήσιο. 

2. Custom Vespa: Πάνω από 20 έτη αλλά με μετατροπή με σκοπό την αύξηση ιπποδύναμης .

3. New Vespa : Όλες οι αυτόματες και οι re-production vespa.

4.Lambretta : Γενική

Η επιτροπή αποτελείτε από 5 άτομα που καθορίζει η οργάνωση και προχωρεί τη διαδικασία .Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τέλος της εκδήλωσης. Στην συνέχεια στον ίδιο χώρο. Ρυθμίζουμε τα vespakia και μπαίνουμε σε αγωνιστικό κλίμα.

Έναρξη παιχνιδιών

1. Η γνωστή σε όλους ΒΡΑΔΥΠΟΡΕΙΑ.

2. Στίβος με εμπόδια.

Απονομή βραβείων στους νικητές των παιχνιδιών.

Απονομή βραβείων στους νικητές των καλλιστείων από κάθε κατηγορία.

Απονομή αναμνηστικών σε εκπρόσωπους των Club.

Δείτε σχετικές κατηγορίες επιχειρήσεων του Ηρακλείου μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Piaggio Ηράκλειο Κρήτης
Όλες οι ανιπροσωπείες της εταιρείας Piaggio στο Ηράκλειο, βρίσκονται μέσα στον κατάλογο του creteplus.gr.
Vespa Ηράκλειο Κρήτης
Όλες οι αντιπροσωπείες της εταιρείας Vespa που βρίσκονται στο Ηράκλειο, μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Αντιπροσωπείες Μοτοσυκλετών Ηράκλειο Κρήτης
Αναζητήστε την επόμενη μοτοσυκλέτα σας σε μια από τις αντιπροσωπείες του Ηρακλείου. Θα τις βρείτε όλες στον κατάλογο του creteplus.gr.
Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών Ηράκλειο Κρήτης
Όλες οι επιχειρήσεις του Ηρακλείου, που εμπορεύονται αξεσουάρ μοτοσυκλετών μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.
Διπλώματα Μοτοσικλέτας Ηράκλειο Κρήτης
Βρείτε σε ποια σχολή οδηγών του Ηρακλείου, μπορείτε να βγάλετε δίπλωμα μοτοσικλέτας, ψάχνοντας τον κατάλογο του creteplus.gr.
Μοτοποδήλατα Ηράκλειο Κρήτης
Όλες οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα του Ηρακλείου που απασχολούνται με τα μοτοποδήλατα, βρίσκονται στον κατάλογο του creteplus.gr.
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Ηράκλειο Κρήτης
Όλα τα συνεργεία μοτοσυκλετών του Ηρακλείου μέσα από τον κατάλογο του creteplus.gr.

Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.