Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Η νέα πισωκίνητη Alfa Romeo πριν το… τελικό μακιγιάζ (pics)

Η νέα πισωκίνητη Alfa Romeo πριν το… τελικό μακιγιάζ (pics)

Auto Plus | 17/06/2015 - 00:03
Η νέα πισωκίνητη Alfa Romeo πριν το… τελικό μακιγιάζ (pics)
Οι Alfisti την περιμένουν πως και πως εδώ και χρόνια, συγκεκριμένα από το Δεκέμβριο του 1992 όταν η τελευταία 75 πέρασε από τη γραμμή παραγωγής. Ένα πισωκίνητο σεντάν ήταν η ανεκπλήρωτη υπόσχεση της Alfa στους φανατικούς της αυτοκίνησης.

Πλέον έχουν απομείνει λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της Giulia και οι κατάσκοποι την πέτυχαν καμουφλαρισμένη σε δοκιμές κάτω από πραγματικές συνθήκες, σε δημόσιους δρόμους.

Αυτό που έχει εξάψει την φαντασία των Alfisti είναι ότι το νέο ιταλικό σεντάν θα βασίζεται στην ολοκαίνουρια πλατφόρμα Giorgio που είναι σχεδιασμένη για διάταξη με τον κινητήρα μπροστά και την κίνηση πίσω. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από «αλφαρομεϊκές» πηγές κάνουν λόγο για απευθείας αντιπαράθεση με τη σειρά 3 της BMW, σε μία προσπάθεια η Alfa Romeo να ανακτήσει το κοινό που έχασε όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την πίσω κίνηση.

Στην κορυφή της γκάμας των κινητήρων θα υπάρχει ένας τρίλιτρος V6 με διπλό τούρμπο που θα αποδίδει περισσότερους από 500 ίππους. Οι πιο… ορθολογικές επιλογές στους βενζινοκινητήρες θα περιλαμβάνουν ένα 1800άρη μοτέρ με απλό τούρμπο στα 240 άλογα, ενώ το ίδιο μοτέρ με διπλή υπερτροφοδότηση θα αποδίδει 300 ίππους.

Τέλος η γκάμα θα συμπληρώνεται με ένα πετρελαιοκινητήρα 2,2 λίτρων σε διάφορες εκδόσεις με απόδοση από 135 έως 210 ίππους. Για περισσότερες πληροφορίες θα χρειαστεί μία εβδομάδα ακόμη υπομονή, όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας Giulia.


Συντάκτης: Μάνος Καστρινάκης


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.