Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Φωτογραφίες και αποτελέσματα από το drift στο Αρκαλοχώρι

Φωτογραφίες και αποτελέσματα από το drift στο Αρκαλοχώρι

Auto Plus | 20/05/2015 - 16:40
Φωτογραφίες και αποτελέσματα από το drift στο Αρκαλοχώρι
Απόλυτα επιτυχημένος ήταν ο 1ος αγώνας του παγκρήτιου κυπέλλου drift που έγινε στον εκθεσιακό χώρο του Αρκαλοχωρίου με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Mινώα πεδιάδας από την ΦΙΜΑ.

Οι συμμετοχές μπορεί να ήταν μόλις 9  , αλλά το θέαμα ήταν πολύ δυνατό και όλοι οι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας απίστευτα περάσματα και τρελές μάχες στους περίπου 500 θεατές που το παρακολούθησαν.To επίπεδο οδηγών και αυτοκινήτων έχει ανέβει κατακόρυφα και πλέον πάνω από 6 οδηγοί μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη.


Η πρώτη νίκη της καριέρας του ήρθε . . . ο Τσαγκαράκης από την Σητεία  οδήγησε πάρα πολύ καλά χωρίς λάθη νικώντας όλους τους αντιπάλους του παρά τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν στα δοκιμαστικά.


Ο εντυπωσιακότατος Ζερβαλάκης προσπάθησε να πάρει την 3η συνεχόμενη νίκη του στην συγκεκριμένη πίστα  , αλλα δεν τα κατάφερε λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του στον τελικό με τον Τσαγκαράκη. Τρίτος ο Καραμπακάκης , οδήγησε το ανανεωμένο γιαπωνεζάκι του πολύ στρωτά και μελετημένα και όπως ήταν επόμενο εντυπωσίασε τον κόσμο.


Τέταρτος ο Μεταξάκης που και αυτός οδήγησε καλά αλλά κάποια προβλήματα με το τιμόνι του δεν του επέτρεψαν να ανέβει ψηλότερα. Ένας από τους καλύτερους οδηγούς της Κρήτης με πολύ καλό αυτοκίνητο, ο Ανδριώτης , τερμάτισε πέμπτος.Έκτος ήταν ο Αλεφαντινος από το Ρέθυμνο ο οποίος πραγματικά εντυπωσίασε με την ταχύτητα του αλλά και με την επιθετική του οδήγηση , παρά το ότι ήταν ο πρώτος του αγώνας.


Μετά το τέλος των μαχών έγιναν και οι απονομές. Το επόμενο ραντεβού για τον 2ο γύρο του παγκρήτιου κυπέλου drift ανανεώθηκε για την Κυριακή 7 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του Μάλεμε στα Χανιά.

 

(Φωτογραφίες: Aris Myridakis Photography & Video)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.