Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Φωτογραφίες και αποτελέσματα από την «ειδική των γενναίων»!

Φωτογραφίες και αποτελέσματα από την «ειδική των γενναίων»!

Auto Plus | 16/11/2015 - 21:34
Φωτογραφίες και αποτελέσματα από την «ειδική των γενναίων»!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας ράλλυ σπριντ που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου στην «ειδική διαδρομή των γενναίων», την περίφημη κατηφορική "Φτέρη".

Το 6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου διοργανώθηκε από την  Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.), ενώ αποτέλεσε τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και τον 3ο γύρο του Ασφάλτινου Επάθλου Πελοποννήσου.

Επίκεντρο του αγώνα που συγκέντρωσε 20 συμμετέχοντες ήταν το φιλόξενο για το μηχανοκίνητο αθλητισμό Αίγιο, όπου πραγματοποιήθηκαν τόσο η Πανηγυρική Εκκίνηση το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όσο και ο τερματισμός την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Οι αγωνιζόμενοι, πραγματοποίησαν δύο περάσματα από την αγαπημένη ειδική διαδρομή Φτέρη, μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές των ελληνικών αγώνων. Στο πλαίσιο του αγώνα που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ταχύτεροι ήταν οι Αντώνης Γιοβάς-Κώστας Γρηγοριάδης (Audi 80 GT), που σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα στα Ιστορικά Αυτοκίνητα και στα δύο περάσματα από την ειδική διαδρομή, ενώ ενδεικτικό της εξαιρετικής τους επίδοσης είναι το γεγονός, ότι ο χρόνος τους ήταν ο δεύτερος καλύτερος που πραγματοποιήθηκε συνολικά στον αγώνα.

Στη δεύτερη θέση των Ιστορικών βρέθηκαν οι Γιώργος Κασιδόπουλος-Τόλης Πάλλας (Toyota Starlet), οι οποίοι είχαν μάχη με τους Γιάννη Καλαϊτζιάν-Μαριάννα Καλογηράτου (Fiat Ritmo 130 TC).

Το 6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου προσμετρούσε παράλληλα και στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου. Σε αυτή την κατάταξη κορυφαίοι ήταν οι Αντώνης Δραγώνας-Νανά Νικολακοπούλου (Honda Civic Type-R), αφού ήταν ταχύτεροι όλων και στα δύο περάσματα του αγώνα. Στην κατάταξη του Ασφάλτινου Επάθλου Πελοπονήσου τους ακολούθησαν οι Παναγιώτης Σπηλιοτόπουλος-Μιχάλης Σπυρόπουλος (Peugeot 106 Rallye 1.3) ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος-Παναγιώτης Κονδύλης (Peugeot 205 Maxi).

Με το 6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου έπεσε η αυλαία του Ασφάλτινου Επάθλου Πελοποννήσου, ενώ το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, με τη διεξαγωγή του Ράλλυ Παλάδιο, στην Αττική.

Τα αποτελέσματα

(Φωτογραφίες: ΟΜΑΕ / Photo Rally Press)


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.