Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.


Ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο από το Crete Plus



  Αποτελέσματα από το ράλλυ σπριντ Χανίων

Αποτελέσματα από το ράλλυ σπριντ Χανίων

Auto Plus | 29/06/2015 - 16:13
Αποτελέσματα από το ράλλυ σπριντ Χανίων
Ένα χορταστικό αγώνα με τρία περάσματα στην ειδική διαδρομή «Βαντές-Γερόλακκος» απόλαυσαν τα 14 πληρώματα και οι θεατές που βρέθηκαν την Κυριακή στα Χανιά.

Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου στην πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Αγοράς, το βασικό θέμα συζήτησης να ήταν το επερχόμενο δημοψήφισμα αλλά το πρωί της Κυριακής όταν οι κινητήρες των αγωνιστικών πήραν μπροστά, όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Ταχύτερο συνολικό χρόνο στον αγώνα πέτυχαν οι Παπαδοκωνσταντάκης Κλαριδόπουλος με Mitsubishi EVO 6 παίρνοντας τη νίκη τόσο στην κατηγορία άνω των 2000cc όσο και στη γενική κατάταξη.

Στην κατηγορία των δίλιτρων νικητές ήταν τα αδέρφια Γομπάκη με Honda Civic Type R, με τους Κουντουράκη-Δρακάκη (VW Golf GTi) να ακολουθούν και τους Φραντζεσκάκη-Κλαριδόπουλο με Ford Fiesta ST να κλείνουν την πρώτη τριάδα.

Για μία ακόμη φορά η κατηγορία των 1600cc ήταν αυτή με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Επίσης χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 7 πληρώματα που ξεκίνησαν, μόλις δύο κατάφεραν να τερματίσουν. Πρώτοι στα 1600cc και δεύτεροι στη γενική κατάταξη ήταν οι Κακεπάκης-Προβιδάκης με Citroen Saxo VTS και δεύτεροι οι Δαμιανάκης-Θεοδωράκης με Peugeot 106 S16.

Τέλος στην κατηγορία των 1400cc μοναδική συμμετοχή ήταν αυτή των Φακουρέλη-Καλαϊτζόγλου με Peugeot 106 Rallye, οι οποίοι ειδικά στο δεύτερο πέρασμα τους ήταν εντυπωσιακοί.

Αναλυτικά η κατάταξη και οι χρόνοι:


Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr


Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα "στραβά και τα ανάποδα" που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε...

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6932255686.

Δες το άρθρο σου στα "δικά σας ρεπορτάζ"



Ειδήσεις Auto Plus

Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ (pics)

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.…

Η ηλεκτροκίνηση καθιερώνεται στην Ευρώπη. Η Ελλάδα μπορεί…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την 8η Νοεμβρίου 2017 την πρόταση νέων στόχων για τη μείωση των συνολικών εκπομπών CO2 στα νέα επιβατικά αυτοκίνητα. Οι στόχοι αυτοί έρχονται…

Στέλνουν μήνυμα για...ασφαλή οδήγηση (vid)

Το νεανικό συγκρότημα StandBy περνάει ενα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, προς ολους όσους οδηγουν

Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το έτος 2017.

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, το μήνα Δεκέμβριο 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +13,2%, ως προς τον ίδιο μήνα…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Ροή Ειδήσεων








Social


Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter του Creteplus.gr και διαβάστε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.